Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívesen ismerkedem fiúkkal, de amint komolyabbra fordulnának a dolgok (pl. randizni hív), visszavonulót fújok, pedig nem akarok! Megijedek! Miért? Hogy tudnék változtatni? 18/L, még nem volt barátom, randim is csak egy
énis így vagyok, de első randi után futamodok csak meg.
de én tudom miért, mert tetszik a pasi, de az már nem hogy annyira hamar akar az összes testiséget... már 2. randin tapiznának meg smárolnának, nekem meg nagyon hosszú idő, mire kiépül az a bizalom
lány barátaimat se érintem meg soha, a családban se szokás a nagy puszizkodás semmi, gondolom rájátszik a nevelésem
meg az hogy próbáltam ebből kitörni és nagy nehezen összejöttem egy pasival de jól átvágott...
azóta nem merek senkivel
nem lehet hogy félsz a csalódástól, ez a gond?
Nincs veled semmi baj
Szerintem akkord a randit de kék bökkenő van mert akarsz egy barátot másik meg azért nehogy valami történjen randin ez az én tippem.
Köszönöm szépen a válaszokat! Mindenkinek megy a zöld!
Nincs fiú barátom, csak 1-2 kedves ismerős. Így gyakorlatom sincs, hogy őket mi érdekli, mit szeretnek - valószínűleg ez az egyik ok. Általános iskolában kiközösítettek, bántottak - nem fizikailag. A szüleim elváltak, ez ért sokkhatásként. Sokszor voltam viszonzatlanul szerelmes.
Sosem voltam érzelgős típus, nagyon nehezemre esik kimutatni az érzéseimet mások felé.
Mindegyik jó válasz, mindegyikben magamra ismertem. Félek az ismeretlentől, a csalódástól, és ez nekem így pont jó a komfortzónámban. Csak félek, hogy egyedül maradok, és én is vágyom valaki után aki kedves velem, és megért, de már nem bízom meg senkiben.
Szeretnék változtatni, de félek, hogy unalmasnak találnak, hülyének néznek. :(
Soha nem leszel vagy voltál egyedül ott voltak a barátok akik meleted álltak jobban rosszban egyedül biztosos nem leszel biztos fogsz találni egy rendes kedves fiút találsz magadnak barátod csak türelem.
én is várok még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!