Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha belefulladok a nőkben, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha belefulladok a nőkben, de mégsem akarok most nőt, kapcsolatot, akkor azzal nagyon megsértem a nőket, nagyon rosszul esne nekik, ha azt mondom bocsi most nem (szexet sem)? Nagyon lerombolom önbizalmukat ezzel?

Figyelt kérdés
2018. jan. 28. 14:53
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
* nőkbe
2018. jan. 28. 14:55
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Már miért rombolnád le? Ott van többezer másik pasi, akik közül válogathatunk.
2018. jan. 28. 14:56
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Ez teljesen rendben van. Az viszont a szememben is egy mocskos féreg, aki felajánlja a szexet, miután elutasít azzal, hogy nem akar komolyat, holott tudja, hogy én meg úgy álltam hozzá. A magadfajtákkal semmi baj, értek én a szép szóból, lehet ezt tisztességesen is.
 4/12 anonim ***** válasza:
94%

Troll allert on*** ?

Avagy álmodik a nyomor?

5/12 anonim ***** válasza:
97%

Engem kicsit sem sértenél meg, rosszul sem esne, az önbizalmamra semmilyen hatással nem lenne.

Ha nem akarsz most senkit, akkor nem akarsz. A te dolgod.

2018. jan. 28. 14:57
 6/12 A kérdező kommentje:

Már miért rombolnád le? Ott van többezer másik pasi, akik közül válogathatunk.

több ezer??? Hát ahol én vagyok pl munkahely eléggé sok a szingli csaj és panaszkodnak hogy sehol egy pasi (mondjuk az igaz neten nem ismerkednek)

2018. jan. 28. 14:58
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
Nincs semmiféle több ezer. Csak az itteni patkányok hiszik azt, hogy attól, hogy egy nőt a kisóvodástól az utolsó retkes csövesig mindenki megdugná, szó van arról, hogy életszerű kapcsolatra alkalmas férfiak tömegével nyomulnak nála..
2018. jan. 28. 15:01
 8/12 anonim ***** válasza:
82%
Legyél egyenes, őszinte. Akinek ezzel lerombolod az "énképét", annak nincs megfelelő szinten az önbecsülése. Ilyen embernek bármit mondasz megsértődik.
2018. jan. 28. 15:16
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem totál kikészültem ettől a gondolattól. Az önbizalmamnak is lőttek.
2018. jan. 28. 15:40
 10/12 anonim ***** válasza:
91%
Igen...ha egy nőnek nemet mondasz akkor MIND AZ ÖTMILLIÁRD meg fog sértődni...facepalm.
2018. jan. 28. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!