Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy igényeim vannak, ha nem valami proli lánnyal akarok összejönni?
Az a baj, hogy nagyon sok ilyen ember van. Társnak én biztos, hogy olyan lányt/nőt szeretnék aki nem agy mosott droid és továbbterjed az ilyen tipikus hülyeségektől a látóköre.
Nem nagy igény ez..
A legtöbb ember ilyen (itthon is rengetegen vannak, de tőlünk nyugatra sem feltétlen jobb a helyzet).
Kiveszett az emberekből a kritikus gondolkodás képessége, a többség könyvet, újságot sosem olvas, a világról a FB kattintás vadász híreiből és megosztásaiból tájékozódik, beszűkült a világnézete, stb.
A legfájdalmasabb, hogy szidnak az emberek mindent, miközben a többségük kis túlzással még a városa határát sem lépte át sosem, nemhogy az országhatárt, semmit nem látott a világból, és nem is divat a széles látókör.
Szerencsés ember vagyok, eddig mindig találtam olyan barátnőt, aki ilyen volt, remélem a következő párom is ilyen lesz.
Szerintem teljesen normálisak az igényeid. Sőt én ezt még igénynek sem nevezném. Gyakorlatilag értelmes embernél ez alap szükséglet.
Én sem bírom a kesergőket. Lehet néha politizálni, meg érvelni a véleménye mellett... De ha valakinek ez teszi ki a mindennapjait, ott baj van.
Viszont én könnyen dumálok mert elég jó családi hátérrel rendelkezem. Ez nem kőgazdag szülőket jelent, hanem átlagos középosztálybeli (nem diplomás, de intelligens) szülők, akik mellett nem szenvedtem hiányt.
Lehet hogy ha anyám inna, apám meg vert volna, akkor elképzelhető, hogy a kesergők táborát gyarapítanám.
A fene se tudja... bár kerülöm én is azokat, akiket jellemeztél, de pálcát azért nem török a fejük felett. Mert sosem tudhatom, hogy pontosan mi van a háttérben. Mindenki más jellem, valaki már csak azért is ki akar törni, valaki beletörődik a helyzetébe.
De neked szíved joga olyanokkal ismerkedni, akikkel jól érzed magad. Sőt nincs is értelme az ellenkezőjének.
29N
“A fene se tudja... bár kerülöm én is azokat, akiket jellemeztél, de pálcát azért nem török a fejük felett. Mert sosem tudhatom, hogy pontosan mi van a háttérben. Mindenki más jellem, valaki már csak azért is ki akar törni, valaki beletörődik a helyzetébe. ”
Itt az utolsó mondat a kulcs. Én is hoztam otthonról olyan “csomagot”, ami a tipikus keveset látott, kádári kisember gondolkodásmódja volt.
Időbe tellett, mire megszabadultak tőle, de próbáltam tanulni (nem iskolai tanulmányokra gondolok, hanem olyasmire aminek semmi köze a szakmámhoz, csak egyetemes műveltség, hogy az ember értse a világot).
De erről függetlenül ez nem vagyoni helyzet függvénye, nem is iskolai végzettségű. Ismerek nagyon gazdag és tanult embereket m, akik ugyanúgy beveszik az összes propagandát, legyen szó valamelyik pártról, cégről, vagy csak FB-os összeesküvés elméletekeről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!