Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem akarok sok-sok elutasításon túl esni?

Figyelt kérdés

Sokszor hallom, meg itt is olvasom, hogy gyakran egy férfinak, aki átlagos, de akár jóképű is lehet, de számtalan visszautasításon esik túl. Van, aki már 100-as számokkal dobálozott. 100-ból 10 nővel lehet egyáltalán randiig eljutni. Amúgy sincs tökéletes önbizalmam, kamaszkorom óta félénk is vagyok nagyon, na meg nem ismerek 100 olyan nőt, akit randira akarnék hívni, mintha egyáltalán lenne hozzá bátorságom. Egyébként max 20 olyan lányt ismerek, fele kapcsolatban él. De ez ennyire törvényszerű? Hogy akár 100 nőnél kell próbálkozni, hogy legyen egyáltalán 10 randija az embernek, abból meg valami? Ha igen, akkor én ebből nem kérek, nem vágom haza megint magam.

F22.

2018. jan. 14. 21:38
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
55%
Nem akarlak elkeseríteni, de a 100 próbálkozásból 10 randi még egész jó aránynak számít.
2018. jan. 14. 21:42
 2/27 anonim ***** válasza:
18%
Minket ez miért is érdekeljen? :D
 3/27 anonim ***** válasza:
24%

Én az évek alatt többet próbálkoztam, mint 100, de egy sem sikerült... egyetlen egy nőtől sem kaptam esélyt sem,egy randira nem jöttek el.

A kérdésre a válasz: Szüless jóképűnek,de úgy igazán. Akkor futni fognak utánad a csajok,egyéb esetben nem sok esélyed lesz bármilyen nőnél is... :/

26/F

4/27 anonim ***** válasza:
61%

Hát szerintem ezek a százas nagyságrendek csak akkor igazak, ha az illető férfi boldog-boldogtalant leszólít valami sablonszöveggel. Tudod, ilyen "hé, cica, van gazdád?"-szerű borzalommal.

Én mondjuk eleve nem próbálkozom be akárkinél, csak olyan lánynál, aki tényleg tetszik, és akiben megfog valami - belsőleg is, tehát akit már ismerek valamennyire. Így is van persze, hogy visszautasítanak, de ez a százból tíz arány vastag túlzás.

5/27 anonim ***** válasza:
45%
Előző vagyok. Látom, máris lepontozott a sok kis fitymaszűkületes nyakszakállas pincelakó, mert nem nyomom a "jaj, minden nő csak elutasít, mert nem vagyok alfahím, brühühü" mantrát :D Vagy lehet, hogy tudtomon kívül "alfahím" vagyok? :D
2018. jan. 14. 21:50
 6/27 anonim ***** válasza:
52%
Eddig 13 lánynál/nőnél próbálkoztam eddigi életem folyamán. 7 kapcsolat, 2 szexkapcsolat, 1 egy-éjszakás. 3 visszautasítás. Nesze, oszd be.
2018. jan. 14. 21:50
 7/27 anonim ***** válasza:
43%

A számokkal akkor érdemes játszani, ha mindegy, hogy kivel, csak legyen valami. Akkor tényleg egyik randiról a másikra kell esni addig, amíg valaki horogra nem akad, közben folyamatosan tanulni a hibákból.

De ha nem mindegy, hogy kivel, akkor viszont elsődlegesen foglalkozz magaddal, tedd helyre az önértékelésed, célirányosan keress partnert és miközben tanulsz abból a néhány randevúból, ami összejön, ne törj össze! Szar dolog a pofára esés, de korcsolyázni se úgy tanulsz meg, hogy beleugrassz a korcsolyába és már siklassz is. Néhányszor pofára esel, kissé bizonytalan vagy, a profik közben talán ki is nevetnek, de összeszeded magad, koncentrálsz és gyakorlással menni fog.

2018. jan. 14. 21:52
 8/27 anonim ***** válasza:
Bocsi, de nem csak a nők fognak visszautasítani. Ezt meg kell tanulni kezelni. Úgy hozzáállni bármihez, hogy "úgy is elutasít" pedig a legnagyobb butaság.
2018. jan. 14. 22:32
 9/27 A kérdező kommentje:
Én valahogy csak így tudok hozzáálni a dologhoz. Vicces, mert az élet más területein nincsenek ilyen problémáim.
2018. jan. 14. 22:36
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem próbálkozol, nem tudnak visszautasítani sem ;)
2018. jan. 14. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!