Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem akarok sok-sok elutasításon túl esni?

Figyelt kérdés

Sokszor hallom, meg itt is olvasom, hogy gyakran egy férfinak, aki átlagos, de akár jóképű is lehet, de számtalan visszautasításon esik túl. Van, aki már 100-as számokkal dobálozott. 100-ból 10 nővel lehet egyáltalán randiig eljutni. Amúgy sincs tökéletes önbizalmam, kamaszkorom óta félénk is vagyok nagyon, na meg nem ismerek 100 olyan nőt, akit randira akarnék hívni, mintha egyáltalán lenne hozzá bátorságom. Egyébként max 20 olyan lányt ismerek, fele kapcsolatban él. De ez ennyire törvényszerű? Hogy akár 100 nőnél kell próbálkozni, hogy legyen egyáltalán 10 randija az embernek, abból meg valami? Ha igen, akkor én ebből nem kérek, nem vágom haza megint magam.

F22.

2018. jan. 14. 21:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
72%
Amugy ket ferfi valaszolo szerint is tulzasok ezek a szamok, belejuk miert nem kotsz bele? Ez nem ferfi-no ellentet, hanem eletre valo vs. nem tanulok a hibaimbol ellentet.
2018. jan. 15. 15:57
 22/27 anonim ***** válasza:
22%

Ez nagyon szép lollypop, egy gond van: nincs olyan varázsformula, ami mindenkinek egyformán beválna. Esetleg a pénz ilyen, de arra meg mindig jön a cirkuszozás, hogy mit általánosítunk, miért hisszük, hogy az összes nő pénzvadász, meg ilyenek.

A másik meg hogy ha egy átlagpasast 100 nőből 90 visszautasít, akkor mindig 90%-os hibaaránnyal fog dolgozni, azaz jó nagyot fog meríteni. Ha nekikezdene válogatni, és 100 nőből csak tízzel ismerkedne, a saját dolgát nehezítené. A "nagyot merítés" elméletét mellesleg a matematika valószínűségszámítása is alátámasztja, ha tanultál egyáltalán ilyesmit anno az iskolában.

Van pár közeli fiúismerősöd, akinek bejött az élet, hogy most milyen előnyük volt az átlaggal szemben, azt hagyjuk. Én meg ugyanennyit ki tudok gyűjteni, akinek meg nem jött be. Nyugodtan rávághatod, hogy azok legendák meg kamu kísértethistóriák, ha akarod, össze is hozlak velük, meg is tapogathatod őket, nem-e hologramok.

Nem az a célom hogy bárkibe is belekössek, konkrét tényeket közöltem, aki nem veszi őket észre, mert nem akarja, azzal nem tudok mit kezdeni, fáradjon át az Ezotéria rovatba a légüres térben kongó üreges holdas tébolyodottakhoz, az ott a hit világa.

2018. jan. 15. 16:05
 23/27 anonim ***** válasza:
76%

Edes Istenem, hagyjuk szegeny matekot. Ez a baj, hogy mernoki pontossaggal tervezed meg a suletlenseget. Beszelgess nehany sikeres ferfival, ne a hozzad hasonlo egy helyben toporgoktol kerj tanacsot, mert igy csak megerosititek egymast a tevedesben.

Te magad allitod, hogy 90%-os a kudarc. Ez borzaszto. Barmi masrol lenne szo, gyogyszerrol, autorol akkor mar reg valtanal, ha tizbol kilencszer cserben hagy. Van ennel jobb modszer is, ha nekem nem hiszel higgy a tobbi ferfinek. Amit te csinalsz az a legrosszabb, legeredmenytelenebb modszer. Sorozatos kudarc er, de megis ragaszkodsz hozza. Probalj ki valami mast, veszteni valod nincs. Es itt abba is hagyom, mert azt valoban eltalaltad h nem tudok csajozni, reszletekbe meno gyakorlatias tanacsot nem tudok adni, ezert javaslom h beszelgess olyan ferfiakkal, akik nem a te elveidet vallva is sikeresek. Biztos van olyan baratod, rokonod, aki tudna adni nehany tippet.

2018. jan. 15. 16:29
 24/27 anonim ***** válasza:
35%

Én tudományos alapon működöm, ahogy a világ is. Mi ezzel a baj?

Ezzel, hogy csak a sikeres férfiak véleményét vegyük figyelembe, egy baj van: a mazsolázgatás. Olyan, mintha mondjuk Tribuszernét kérdeznénk az MLM-átverésről, vagy Ambrus Attilát a bankrablásról. Szerintük a világ legegyszerűbb dolga. Hogy az embereknek hány százalékára alkalmazható a sikerszériájuk, az már ugye egy más kérdés.

Azzal, hogy egy igen szűk réteg sikereiről úgy gondolod, hogy ez bárkinek összejöhet, nagyon messzire rugaszkodtál a realitásoktól. Ha igazad lenne, a szegény, kövér, magányos emberek olyan ritkák volnának, hogy rezervátumba kéne mutogatni őket. És ezt látjuk? Nem, nem ezt.

A 90% úgy jön össze, hogy a nők válogatnak, sokkal jobban, mint kéne. Megpróbálom egy példán keresztül levezetni. Adott mondjuk 10 nő. Ebből az elsőnek a hajam színe nem tetszik, a másodiknak a magasságom, a harmadiknak az, hogy dohányzok/iszok/gépen játszok/bármi egyéb szokás, a negyediknek a súlyom, az ötödiknek az életfelfogásom, a hatodiknak a keresetem, a hetediknek a külsőm, a nyolcadik leszbikus, a kilencediknek az, hogy borotválkozom...marad 1, akivel jó esetben összejöhet pár randi, aztán 2-3 hónap múlva talál nálam jobbat, és kezdődik előlről az egész.

Érted már a probléma lényegét? Rengeteg dolognak kéne egyszerre klappolnia a sikerhez. Na ez az, aminek az esélye nagyon nagyon minimális.

2018. jan. 15. 16:41
 25/27 anonim ***** válasza:
53%

A tudomany mukodik, a te modszered nem. Ha mukodne mar a kisfiadnak magyaraznad az elet mukodeset.

Udv: egy ex-biologus, jelenleg elemiszermernok.

2018. jan. 15. 17:29
 26/27 anonim ***** válasza:
35%
Itt most elsősorban nem rólam van szó, én már kiszálltam ebből az értelmetlen cirkuszból egy ideje. Azokról, akiket rendszeresen ócsárolnak, szidnak itt, ha jönnek segítséget kérni. És ők vannak többen.
2018. jan. 15. 17:43
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Az az alapvető félreértés, hogy ismerkedés =/= bepróbálkozás

Lollypop szerintem nem arról beszél, hogy rossz dolog lányokkal beszélgetni, érdeklődni irántuk és ha úgy alakul, akkor elmélyülnek köztetek a dolgok (és itt vissza sem nagyon tudnak utasítani, mert nem elvenni akarsz tőlük, hanem kötetlenül jól érezni magad a társaságukban). Hanem a bepróbálkozásról, amikor izzadságszagúan és görcsösen nyomul valaki, nem veszi észre a jeleket és kb. tök mindegy neki, csak puncija legyen a másik félnek. Az utóbbi az, ami gáz és ami taszítja a nőket, mert senki nem szereti, ha tárgyként kezelik.

2018. jan. 15. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!