Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban érzéketlen lennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban érzéketlen lennék vagy annak akarok tűnni?

Figyelt kérdés
Szeretnék egyszer egy barátnőt,de valahogy nem tudom elképzelni a szitut.Nekem az érzelgősség sose ment igazán,sose udvaroltam,mindig egy elég komor,ember voltam,nagyon ritkán mosolygom.Persze a barátaimra nem szoktam rossz szót mondani,de idegeneket szeretek kritizálni,ahogy ha pl parkolóban várok és ott enyeleg egy pár szoktam megjegyzést tenni amitől odébb állnak.Tudom hogy én is lehet egy lánnyal egy enyelgős pár,de valahogy ezeket a szerelemmel kapcsolatos dolgokat nem tudom átérezni vagy csak próbálom magamba elfojtani nem tudom.
2017. dec. 28. 11:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Exem ilyen volt. Nem tudott velem meghitt lenni, érzelgős.

Vége is lett. Egy nőnek erre szüksége van.

Persze nem az állandó nyálazásra gondolok. Hanem, pl azért jól esik a bújás, nehéz egy puszi, egy érintés.

2017. dec. 28. 11:59
 2/4 anonim ***** válasza:
*néha
2017. dec. 28. 12:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Látom nem jött be az élet.Jobb lesz ha változtatsz,mert ezzel a mentalitással nem lesz nőd soha.Nem csöpögni kell a nyáltól,hanem csak kimutatni,érzékeltetni ha tetszik neked valaki,vagy szereted.Ez egy normális emberi tulajdonság.Azért nem tudod átérezni,mert nem volt ilyenben részed,és a frusztráltság jön ki belőled bizonyos eseteknél.v
2017. dec. 28. 12:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha sportolsz es latszik ( izmos vagy) ,akkor ez egy aprobb problema . Legalabbis nalam. :)

N

2017. dec. 28. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!