Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ismerkednétek olyan pasival, aki már az első randin kijelentené, hogy "én mindig megszerzem, akit akarok"?
Ellentmondást nem tűrően magabiztos, teljesen elképzelhetetlen, hogy visszautasítsák. Elmondása szerint nem is volt még ilyen. Már az első randin szemrebbenés nélkül közölné, hogy még sosem fordult elő, hogy a kinézett nő nem lett az övé és ezzel finoman célozna rá, hogy a sikersorozat ezúttal sem törhet meg. Hűvösen, közönyösen viselkedik, aféle Christian Grey-típus, és emellett rendkívül rámenős, de nagyon jóképű.
Hogy viszonyulnátok egy ilyen pasihoz? Tudjuk, hogy a magabiztosságot is keresitek az ideális férfiben - de a túlzott magabiztosság már inkább taszító, ijesztő a nőknek? Hogy vélekedtek erről?
Mint az exem. Vele még sosem szakított nő -.-
Gratuláltam neki a jeles alkalomhoz, és otthagytam.
Az ilyeneket nem lehet komolyan venni....
Pasi:én mindig megszerzek amit akarok.
Én:engem akarsz?
Pasi:igen
Én:hát mégse mindig
Aztan pofanröhögném és othagynám.
N25
Röhögnék egy jót és lehet, hogy csakazértis betartanék neki. :D
Mondjuk akkor meg az a diplomatikus válasz, hogy "téged nem akarlak eléggé". Az önbizalom fontos, ne értsetek félre. De mikor a másik felveszi ezt a "nekem nincs szükségem sem rád, sem a bókjaidra, sem az elismerésedre, sem a döntésedre, mert úgy is az lesz, amit én akarok", az hányingerkeltő. Legalábbis engem nem motivál arra, hogy igyekezzek, meg elveszik a varázs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!