Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ismerkednétek olyan pasival, aki már az első randin kijelentené, hogy "én mindig megszerzem, akit akarok"?
Ellentmondást nem tűrően magabiztos, teljesen elképzelhetetlen, hogy visszautasítsák. Elmondása szerint nem is volt még ilyen. Már az első randin szemrebbenés nélkül közölné, hogy még sosem fordult elő, hogy a kinézett nő nem lett az övé és ezzel finoman célozna rá, hogy a sikersorozat ezúttal sem törhet meg. Hűvösen, közönyösen viselkedik, aféle Christian Grey-típus, és emellett rendkívül rámenős, de nagyon jóképű.
Hogy viszonyulnátok egy ilyen pasihoz? Tudjuk, hogy a magabiztosságot is keresitek az ideális férfiben - de a túlzott magabiztosság már inkább taszító, ijesztő a nőknek? Hogy vélekedtek erről?
Nekem is ezt mondta az exem. :D
Ez a nagydumas , laza pasi tipus. Valo igaz , hogy sok not kapott meg. Ugyanakkor azert ez a fene nagy lazasag se teljesen igaz ám. Nagyon is onbizalomhianyos. Valaki irta itt az alarcot. Na , rajta az van. Legalabbis ha tenyleg erdekli egy no. Emlekszem elso talalkozasnal meg se tudott szolalni. ( nem randi , csak mikor osszefutottunk )
A nagy lazasag akkor van , ha valaki nem erdekli, csak megalarja kapni es ennyi.
Nekem a huvos , kozonyos viselkedes nem jon be.
Ezeken, amikor meg igy teszi a fejet valaki, azon konnyu atlatni.
Nem.
Nincs bajom a határozottsággal, és azzal sem, ha valaki magabiztos. Vonzó tulajdonságok, de számomra visszataszító amikor egy ember ennyire önimádó és beképzelt. Túl sok! Továbbá a hűvös, közönyös viselkedés sem az én világom. Ha érdeklem, mutassa ki, ne játszmázzon, ha megjátssza az elérhetetlen jégcsapot, képmutató, akkor keressen mást akivel szórakozhat. Én erre nem vagyok kíváncsi.
Remélem, hogy nem fogyasztanánk ételt-italt közben, mert az biztos, hogy akkor félrenyelnék és megfulladnék a röhögőgörcs közben.
Szerintem amúgy percekig röhögnék, majd megdicsérném, hogy szép poén volt. Ha látnám rajta, hogy komolyan gondolta, akkor közölném, hogy akkor most meg fog lepődni, és otthagynám :D
De mindenképpen szórakoztatna végülis :D
Kérdező mennyit fizettél ezért az "értékes" csajozós dumáért?
Van pénzvisszafizetési garanciád, vagy kuponkedvezményt kapsz a következő 1 soros bugyiszaggató szövegre???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!