Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, hogy ezek után már nem akarok nőt?
Régen eléggé félénk voltam, utána ezt a gátlást levetkőztem. Volt is egy kapcsolatom, ami csúnya véget ért. Megcsalt a lány. Miután kihevertem, elkezdtem randizni. A randik pedig... Az egyikről randizási fázis alatt tudtam meg, hogy egy ribi, pedig minden jól alakult, aztán jött még egy, aki otthagyott, miután megtudta, mi a hobbim(kockulás, Star Wars nézés, történelem, focinézés, bringázás), a harmadik lelki beteg volt, aki teljesen belém bolondult, de nekem már terhelő lett a végén, nagy nehezen leépítettém. Akkor volt még egy nagyon flegma csaj, és kullancs, de az legalább már nem volt lelki sérült. Akkor akadt olyan is, aki elkezdte ecsetelni, hogy neki a pasija csak vele foglalkozhat, és még egy karrierista. Totál elegem van abból, hogy nincs olyan valaki, akivel összeillenék.
F 27
Te màr most több nővel randiztál mint én eddig szóval nyugi.
F35
Kit érdekel? Itt senkinek sem érdeke, hogy győzködjön téged arról, hogy akarj.
Ha nem akarsz, az a magánügyed, nincs amiért elítéljenek emiatt. Akkor vagy elítélendő, ha ezt mások orra alá dörgölöd, ha picsogsz a nőknek "-Nem akarok senkit, mert nem méltóak rám".. na és? Inkább ne akarj, minthogy eljátszodj egy hamis képes, és úgy tegyél, mintha akarnál.
Volt egy barátom, aki kikezdett velem. Közben elmesélte hogy milyen csalódásai voltak. Közben velem szemben is eljátszodta a bizalmatlant ok nélkül, a "női nemre" hivatkozva, hogy "nem akar senkitől semmit".
Olyan fontoskodóan beszélt, mintha valami borzasztó dráma lenne, hogy ő "lemondott" erről, közben mindenki lesz*rja.
"ribi, lelki beteg, flegma csaj, kullancs, karrierista"
Képzeld el, hogy rád milyen jelzőket aggathatnak:D. Vannak kapcsolatok, amikről valamennyicskére megmagyaráztad a szakítást, másnál meg csak odab*sztál egy jelzőt.
Tudod, volt olyan barátom, aki fülig szerelmes lett a barátnőjébe, majd amikor szakítottak vele, mindent összeböfögött "alkoholista, nyomi".. A másik ex-e meg "pszichopatának" volt titulálva. Mindezek csak sértődött vagdalkozások.
# 9 Nem ismerik a szavak jelentését:( Önmagában a ragaszkodás nem lelki sérültség. A kérdező nem indokolta meg, hogy mitől volt "terhelő", ha pusztán a szeretete miatt, akkor elég gondok vannak.
Az ilyesmi úgy megy, hogyha egy szeretnivaló ember bolondul belém, az a legjobb érzés a világon. De ha nem tudom értékelni senkinek sem a szeretetét, akkor mindenki csak idegesíteni fog. Fölösleges is keresgélnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!