Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire normális, hogy ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális, hogy ezek után már nem akarok nőt?

Figyelt kérdés

Régen eléggé félénk voltam, utána ezt a gátlást levetkőztem. Volt is egy kapcsolatom, ami csúnya véget ért. Megcsalt a lány. Miután kihevertem, elkezdtem randizni. A randik pedig... Az egyikről randizási fázis alatt tudtam meg, hogy egy ribi, pedig minden jól alakult, aztán jött még egy, aki otthagyott, miután megtudta, mi a hobbim(kockulás, Star Wars nézés, történelem, focinézés, bringázás), a harmadik lelki beteg volt, aki teljesen belém bolondult, de nekem már terhelő lett a végén, nagy nehezen leépítettém. Akkor volt még egy nagyon flegma csaj, és kullancs, de az legalább már nem volt lelki sérült. Akkor akadt olyan is, aki elkezdte ecsetelni, hogy neki a pasija csak vele foglalkozhat, és még egy karrierista. Totál elegem van abból, hogy nincs olyan valaki, akivel összeillenék.

F 27

2018. jan. 7. 17:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

A lelki beteg lány vagdosta magát, többször volt öngyilkossági kísérlete, meg féltékeny volt minden nőre. Sajnáltam, hogy ennyi traumán esett át, de nem mertem bevállalni. És állandóan írt messengeren, ha nem írtam egyből, elkezdett vádaskodni. Mindemelett erősen piás is. Amikor megmondtam neki, hogy elegem van, végeztem vele akkor meg másnap úgy tett, mintha mi sem történt volna. Tiltottam, de utána barátnőin meg közös ismerősökön keresztül üzengetett, kamuface-n írogatott. Öngyilkossággal fenyegetőzött...

A kullancs csaj amúgy jó lelkű volt, csak akadtak eltérések a világnézeteinkben, amit nem akart belátni, valamint állandóan a nyakamon lógott, folyton írt ő is. Aztán ha később írtam neki, ő is vádaskodott.

A ribi csaj meg tényleg az, mert egy ismerősömet is megcsalta bulin, meg a nővéremmel és egy haverommal egy helyen dolgoztak, ők is mondták, hogy inkább ne, mert képes volt magasabb beosztásért, és fizuért szexelni. Azt is hallottam róla, hogy egyszerre két fiúja is volt, de lehet, hogy ez kamu. Amikor tesóm megtudta kivel ismerkedem, egyből óva intett, pedig nem ma volt az eset. Ő volt a legszimpibb.

Bocs, hogy kiírtam a kérdést, meg hogy élek.

2018. jan. 7. 21:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Ilyen csajok után igazán érdekelne, te milyen vagy :)
2018. jan. 7. 21:24
 13/15 anonim ***** válasza:
# 11 Ki mondta, hogy baj a kérdés? Csak félreérthető volt a fent leírtakban, de így tisztán érthető.
2018. jan. 7. 21:25
 14/15 A kérdező kommentje:
12-es, miért?
2018. jan. 7. 21:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Csak érdekelnek az emberek. Fura, hogy velük akartál összejönni. Nyilvàn nem mindig lehet tudni az elején, hogy a màsik milyen ember, de kicsit olyan ez ìgy elolvasva, hogy màr mindegy volt kivel vagy együtt. Nekem is vannak ismerkedési problémàim, de miutàn egyszer egy Borderline-személyiségzavarostól teljesen a padlóra kerültem, kétszer is meggondolom, hogy kivel kezdek kapcsolatot.
2018. jan. 7. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!