Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, ha ezért el akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha ezért el akarok menni messzire?

Figyelt kérdés
Fél éve szakítottam exbarátnőmmel, aki addig is, majd utána is pokollá tette/teszi az életem. 2 hét múlva lett neki más, de állítólag még engem szeret. Ha valakinél próbálkozok, és látja, hogy mondjuk alakul valami, akkor egyből bekavar... Olyanokat is mond, hogy én vertem őt (soha egy ujjal se nyúltam hozzá), vagy azt mondja az adott lánynak, hogy mi azon a héten együtt voltunk, stb. Ezek után a városban, ahol élek, szinte már senki nem áll velem szóba. Tudom róla, hogy mennyire manipulatív, mikor együtt voltunk, akkor a haverjaimat marta el mellőlem úgy, hogy észre se vettem. Már ott tartok, hogy beleőrülök, azt érzem, hogy amíg a közelemben van, addig nem lehetek boldog. Tényleg csak az a megoldás, hogyha "okos enged" alapon összeszedem a cuccom, és elhúzok innen jó messzire? Hiányzik mellőlem egy társ, vannak is, akik tetszenének, de a fent említett okok miatt esélyem sincs...
2017. jan. 9. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Basszus, ez nagyon durva. Nem vagyok a fizikai bántalmazás híve, főleg, ha férfi-nőről (=erősebb-gyengébb) van szó, úgyhogy csak óvatosan megrángatnám a hajánál fogva, mielőtt leültetem és elmagyarázom neki, hogy k..rva gyorsan állítsa le magát, mert k..baszott szánalmas amit művel, és rohadtul nem vágyom lesüllyedni a szintjére, de ha rákényszerít, megteszem...
2017. jan. 9. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Az exed sérült ember, jobb ha kerülöd.

Ettől még nem feltétlenül kell elköltöznöd, ha indifferens tudsz maradni, a csaj is le fog szállni rólad és az ismerőseid is látni fogják, hogy a csaj a nem oké, és nem te. A szarkvarókat kiszúrják az emberek.

2017. jan. 9. 21:36
 3/4 anonim ***** válasza:
igy jár az aki még a múltnál le van ragadva.. ex.. mindig csak az ex.. kész röhej. az minden csak nem komoly lapcsolat
2017. jan. 10. 00:23
 4/4 anonim ***** válasza:

A párom annak idején hasonló okok miatt fejezte be a tanulmányait és költözött el és utólag nagyon megbánta. Most komolyan: hagynád, hogy egy mentálisan beteg ember határozza meg az életed?!

Nem tudom, mekkora az a város, ahol élsz, de kétlem, hogy mindenkit ismerne az exed. Próbáld meg elkerülni és ha valakivel ismerkedsz, azt ne verd nagy dobra. Beszélj nyíltan a dologról, mondd el a te verziódat a barátaidnak - ha tényleg a barátaid, akkor melletted fognak állni, ha nem nem azok, akkor nem kár értük. Ismerkedéskor előre figyelmeztetheted a kiszemelted, hogy várható, hogy az ex be fog kavarni. Nyilván nem kell szidni, mint a bokrot, de objektívan beszámolhatsz a történtekről (hangsúlyozva, hogy TE is hibás vagy, hogy nem vetted észre időben, hogy milyen az exed természete). Ne hagyd, hogy ő irányítson, manipuláljon!

2017. jan. 10. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!