Nem bírom már ezt a nyomást és el akarok költözni jó messzire mit tegyek?
Sziasztok!
1 honappal ezelőtt töltöttem be a 18-ik élet évemet és alig vártam. Nálam a családban szinte mindennnap és majdnem egész nap másból sem tellik az élet csak ordibálásból egrecéloztatásból és szapulásból bármi rossz történik én vagyok a hibás érte
Akármit csinálok itthon (házimunka stb:.) SOHA egy kedves szóval nem dicsérnek meg mindíg belekötnek és bántó dolgokat mondanak nekem pl: (Több esze van egy tyúknak mint neked vagy , pl legszívesebben lepuffantanálak egy sörétespuskával alkoholista f**sz)nem iszok alkoholt amúgy
Gimnáziumban tanulok napi 7-8 óra mellet 4-es átlaggal szeretném zárni a tanévet de nem tudom pont a fentiek miatt. Erősségem a német nyelv és az informatika tantárgyak olyannnyira hogy jeles vagyok belőlük
tudnátok segíteni hogy mit tegyek mert fizikailag kikészülök és tönre teszem magam teljesen
ettől magas már a vérnyomásom is és már a cukorszintem sem az igazi nem tagadom
karácsony az nem is volt nekem karácsony minden volt csak nem ünnep és nyugalom
:'((
VILÁGGÁ AKAROK MENNI és haza sem akarok jönni :(
Szeretném ha lenne több megoldás is a problémámra
segítsetek nagyon kérem!
Köszönöm előre is
Nekem is hasonló dolog jutott eszembe. Ha 18 vagy feltételezem h most fogsz érettségizni, utána tanulj tovább. Egyetem, másik város, ritkán kell csak hazamenni.
A rossz hír h az eléggé sokára lesz szeptember.
"egrecíroztatás" a szó, amit kerestél.
Ha jól megy az informatika és a német akkor próbálj meg bejutni egy távoli egyetemre egy másik városba informatika szakra kollégiumba. Mellette keresel valami diákmelót, hogy ne nagyon kelljen hazajárni. Esetleg Bécsbe járni egyetemre, ott ingyenes a felsőoktatás, csak sajnos a bentlakás nem egyszerű, de van még időd, próbálj valami szociális juttatást intézni pl. kollégiumra.
Amúgy Százhalombattán lakok
nekem a költözésről az volt az első hogy elvégzem a gimit és Bécsbe költözök elkezdek dolgozni egyetem mellett sokkal jobb lesz szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!