Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy leakarok mondani egy randit? Teljesen rá görcsöltem. Nem tudom hogy mit mondjak a csajnak. Elég sokat beszéltünk már neten. Beégni meg nem akarok. F
1 es
Elèggè az vagyok.
Csináld amit a színészek. Gondold azt, hogy a csaj meztelen.
30/f
Azt hiszem ilyen esetekben jön ki igazán az, hogy manapság az emberek csak interneten keresztül tudnak kommunikálni, és személyesen nehezen, vagy szinte sehogy.
Nem értem miért parázol? Ez az első randid? Szerintem az kifejezetten jó ha egy férfi nem kisnyuszi, és folyamatosan tud beszélgetni egy nővel. Elég baj hogy azon kell agyalni hogy beégsz-e vagy sem. Nem lesz semmi baj, a lényeg hogy tudjatok miről beszélgetni, a témák pedig jönni fognak maguktól. Szóval NYUGI !!!
Egyébként is elég gáz lenne lemondani, nem gondolod?
Útolsó!
Eléggé gáz,már nagyon azon a szinten vagyok hogy lemondom.
Fogalmam sincsen mit mondjak köszönés után.Nem vagyok egy beszédes típus.Szerintem csúnyán beégnék ha elmegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!