Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 évesen van még esély hozzám illő társra ? Vagy elégedjek meg ezzel (amit nem Fogok és jobb egyedül )
Figyelt kérdés
Nem szeretnék nagypapám korú társat vagy olyat akit nekem kellene eltartani mert minden pénze a volt családjához megy.
Félreértés ne essék,nem aranyásó vagyok de azért magát tudja fent tartani és pár jo programra is teljen.
Nemtudom mit rontok el,ha egyàltalán elrontok?! Vagy egyszerűen ilyen a felhozatal?
2020. aug. 1. 10:33
1/71 anonim válasza:
Sajnos ahogy kinézel, nem nagyon válogathatsz.
2/71 A kérdező kommentje:
A külsőről éppen egy szót sem írtam, koromnak megfelelően nézek ki,àpolt normális külsejű ,nem egy bányarém.
2020. aug. 1. 10:37
3/71 A kérdező kommentje:
Ezeknek a férfiaknak sem a külsejükkel volt a gond nincsenek ilyen elvárásaim,hogy magas legyen vagy éppen kék szemű.
2020. aug. 1. 10:38
4/71 anonim válasza:
Nem rossz indulatból írom, de ha ennyi idősen még nem alakítottál ki komoly párkapcsolatot, akkor ott már nem csak a pasikkal lehet a gond..
5/71 anonim válasza:
Rengeteg 30-40 körüli férfit ismerek, akiknek soha nem volt családjuk és egyedül, vagy szülőkkel élnek. Tehát ott nem menne a pénz a volt nőre és a gyerekre. De náluk más dolog hibádzik, amiért normális nőnek nem kellenének.
6/71 A kérdező kommentje:
Komoly kapcsolatom volt, de vège lett sajnos.Vagy bàrki akinek idősebb korban vége lesz egy kapcsolatának maradjon egyedül?Ehhez azért még fiatal vagyok.
2020. aug. 1. 11:02
7/71 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy pl ez a jelentkező akit írtam a fele fizetését vissza adja ,és nekem kellett volna eltartani mert ami marad neki nem elég magára sem. És azért nem szeretnék egy felnőtt munkaképes férfit eltartani.
2020. aug. 1. 11:03
8/71 anonim válasza:
Fiatal vagy még, találhatsz normális pasit. Az ilyen élősködő senkiket meg koptasd le minél előbb. A pénzed is elmenne és a kedves család is rátelepedne az életetekre.
9/71 anonim válasza:
Küldjél magadról képet. Negmondom mit változtass.
10/71 anonim válasza:
Miért gondoljátok, hogy a külsővel van baj? Ennyire felszínes mindenki?
Ismerek én szép nőket, hogy senkinek nem kellenek komoly kapcsolatra, mert annyira okédék hisztis, buta, zsarnok nőszemélyek, hogy az hihetetlen.
Szóval nem minden a külső kisfiúkák. Majd idővel rájöttök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!