Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 32 évesen van még esély...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

32 évesen van még esély hozzám illő társra ? Vagy elégedjek meg ezzel (amit nem Fogok és jobb egyedül )

Figyelt kérdés

Nem szeretnék nagypapám korú társat vagy olyat akit nekem kellene eltartani mert minden pénze a volt családjához megy.

Félreértés ne essék,nem aranyásó vagyok de azért magát tudja fent tartani és pár jo programra is teljen.

Nemtudom mit rontok el,ha egyàltalán elrontok?! Vagy egyszerűen ilyen a felhozatal?

2020. aug. 1. 10:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:

40

Tessék, a 30-as hozzászólásod betűről betűre:

----"A kirándulás miért arcátlan ? Persze helytől is függ hova,de a benzinköltség és egy ebéd ára mondjuk annyira arcàtlan lenne?"----

Bocsi, de ezen soraidat, miként kell akkor érteni???

Ma már mindegy, hova mész, mert nincs 2 egyforma árazású hely s ezt tudnod kell.

Mesélj kérlek szépen felnőttként számokkal, hova s mennyi a belépőjegy, ahova eljártok ( cím nem kell csak ár ), mert te tudod, mi nem még.

A luxus mindenkinek más, ma már különösen;)

2020. aug. 1. 22:08
 42/71 anonim ***** válasza:
Pasi: Menjünk ebédelni? Te: persze, meg is hívsz? PAsi: hogyne. Okés: Andy Vajna étterme vagy a Gundel pont jó lesz.
2020. aug. 1. 22:09
 43/71 A kérdező kommentje:

41

Erre a konkret helyre 1500Ft volt amit írtam a belépő.

A benzinköltség kb 4000Ft

Az étel pedig annyi amit ő választott magának és nem luxus étterem volt a konkrét nevére már nem emlékszem.

Vagy aki szerint ez sok vagy durva az őszintén!! és reálisan hogy képzel el egy programot.

2020. aug. 1. 22:13
 44/71 anonim ***** válasza:

43

Oké, 1500ft-ért bejut a vályúhoz...( érdekes étterem).

Tehát ő fizessen 5500ft-ot a semmire s még vegyen hamit neked...aztán,

Annyi ételt választhat magának, amennyi pénze marad rendelésed után;)

"Aranyos":)))) Te ezt nem érzed lehúzónak?

Már bocs, de 4000ft-os benzinnel hova kutyafarkára utaztál volna???

Ha már egy ismerőst megkérek szívességre vagy együtt megyünk, ott alap, hogy beszállok a benyaköltségbe...

S csodálkozol szitudon?

2020. aug. 1. 22:22
 45/71 anonim ***** válasza:
100%
Ez eddig 5500, meg gondolom a két kaja is alaphangon legalább 2-2 ezer ft, amit neki kellett állnia. Ez egy 10-es. Ez oké havonta 1-2 szer, de ha ez minden héten megy, az már kemény 40 ropi, ha meg rendszeres, akkor taccsratesz egy mérnöki bért is.
2020. aug. 1. 22:23
 46/71 anonim ***** válasza:

Annyi ételt választhat magának, amennyi pénze marad rendelésed után;)

és gondolom a kérdező nem érte be egy vegasalátával, hanem homárt kért osztrigával.

2020. aug. 1. 22:26
 47/71 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Csak annyit szeretnék mondani, hogy amikor mi régen randiztunk a jelenlegi párommal, akkor vettünk 4 doboz olcsó sört, lementünk autóval a partra randizni éjszaka. Sört iszogattunk, dumáltunk, smároltunk, szexelgettünk. És az egész kijött 4 dobozos sörből. És igen, párom kicsit ittasan vezetett, de xartunk rá.

Szóval a jó randikhoz nem kell sok pénz.

2020. aug. 1. 23:38
 48/71 MolotovPunk ***** válasza:

Jó randihoz tényleg nem kell sok pénz szerintem,ahogy az előttem szóló is írta.Persze ez függ attól is,hogy milyen a nő,vagy férfi.Mik az igényei...Én első randin soha sem vittem étterembe nőt,sőt második randin sem.Arra bőven megfelelő volt kb egy Margitsziget is,esetleg egy jó budapesti pub jó zenével.

32/F (szingli) :)

2020. aug. 2. 00:47
 49/71 MolotovPunk ***** válasza:
Egy 32 éves nő még találhat maga mellé megfelelő társat.Nem könnyű,de van rá esély.
2020. aug. 2. 01:32
 50/71 A kérdező kommentje:

44

Nem az étterem ára volt ennyi hanem előtte amit megnéztünk.

És mint irtam tudta hova megyünk és azt is hogy van belépő , meg hogy utána étterembe is fogunk menni. Nemtudok mit vársz előre mondjam el hogy oké akkor ezt és ezt kersz ez kb ennyi lesz ?!!

És NEM ő fizette ki az enyémet azért csak az ő részét irtam le itt neked.

Így ahogy Te gondolod nem lehet megoldani még baráti találkozót sem ,ott sem szoktuk ennyire részletesen le fixalni hogy oké akkor egy kóla meg egy ásványvíz ennyi akkor hozz magaddal x Ft ot.

Nem óvodások vagyunk azért.

2020. aug. 2. 07:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!