Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 évesen van még esély hozzám illő társra ? Vagy elégedjek meg ezzel (amit nem Fogok és jobb egyedül )
Nem szeretnék nagypapám korú társat vagy olyat akit nekem kellene eltartani mert minden pénze a volt családjához megy.
Félreértés ne essék,nem aranyásó vagyok de azért magát tudja fent tartani és pár jo programra is teljen.
Nemtudom mit rontok el,ha egyàltalán elrontok?! Vagy egyszerűen ilyen a felhozatal?
Én értem miről beszél a kérdező...
A válasz, idővel egyre kevesebb lesz az esélye.
A régi kapcsolatai "felélték" az életét, az idő pedig elszaladt, sokan járnak így... Én is.
Ha gondolod írj.
F.
51
Sajnos igen,előző paromal ez volt kb eltelt az időm de aztán ő dobbantott mert nem akart már komolyat.
50
Akkor nagyon rosszul tudod kifejezni magadat...s nem csak szerintem láthatóan.
Értem én, hogy most nem ő fizetett hamidért, de szeretted volna, te írtad.
Mit nem lehet megoldani??? Lemegyünk Balcsira haver kocsival? Persze! Jó, akkor fele benzin, fele szállás s ennyi, ami magától érthető.Ez megoldhatatlan barátok között??? Ne tréfálj már, tök alap:D
Azt meg sokan megkérdezik egy talinál, hogy emberi árak vannak e vagy burzsuj puccos lehúzós...ez tökre belefér...szerintem s tapasztalatom szerint is.
Lehet nálatok nem szokás erre figyelni saját részről s másikat figyelembe venni...
Persze, nem ovis senki csak van, aki királylány s ki királyfi...
Leegyszerűsítem, mert szófosás a sztorid rengeteg mellébeszéléssel erősen.
Én úgy látom, hogy te primadonna randikat kedveled s várod el másoktól is.Lényegében a rózsadombi legények között kellene keresned párt, ilyen igényekkel.
Nem attól lesz jó egy randi, hogy a csillagokat lecibálja neked az égről valaki...
Ismered azt, hogy egyszerű s nagyszerű?
Abban kellene gondolkodnod s nem elvarázsolt mesékben, mert ezért tartasz ott, ahol vagy.
Egy sima egyszerű hosszú séta beszélgetéssel s nem Afrikába utazva, hanem egy mind a kettőtöknek közeli parkban akár.
Piszok kiábrándító-nyomasztó, ha olyan helyen kell szórni a gubát egy pasinak nőért, ahol utálja...
Te találkoznál egy horgászati kiállításon, ahol kukacosok botokkal s halakkal vannak? Az oldal miatt igen, de valójában frászt.
Törekedj az egyszerűségre s nagyon apró léptekkel adagold a luxus álmaidat.
53
Persze jólesett volna ha fizet de én mindig úgy készülök fizetem a saját reszemet mint ezt már irtam is.
Lehet nálatok így megy de mi baratnokkel sem fillérezzük le előre annyira hogy oké akkor ennyi a költség ennek a fele benzin a tied vagy a harmada.
Egy közeli parkban ahol akár a csövesek fetrengenek a padon nos ott aztán nem talalkoznek se baráttal se barátnőkkel.
És igen lehet akar horgász kiàllitas vagy hasonló én rugalmas vagyok , teszem azt rock koncertre is elmentem az akkori párommal pedig nem vagyok annyira oda a rock zenéért de kompromisszumképes vagyok és végül jól éreztem magam.
54
Miért esett volna jól???
Azt hiszed ez a szimpátia jele elsőre vagy kedvelés? S mi van, ha csak mint köztudott, az ágybacipelés "bére"?
Várjál már, fillérezés???
Bocs, 6000ft fillérezés....akkor, miért siránkozol 1500ft-on? Nyugodtan te is meghívhattad volna vagy az már derogál?
Persze, minden park csöves lakott, de a gundel vályú az tisztességes:DDD
Kb, ezt írod...kegyetlen sznobizmus sugárzik soraidból, iszonyat visszataszító lehet ezt személyesen érezni-látni rajtad.
Azért, mert van belépő valahova, akkor már rugalmas tudsz lenni? :))))
Egy ingyenes parki séta már putri neked, ezt állítod szegről végről...
Látod, ezekkel rontod el a randikat....ilyen vagy s erre nincs kereslet.Max az érdekkapcsolat félékre alapozhatsz...
Aki szerint luxus egy ásványvíz Vagy kóla és egy tànyér étel az nem mond igazat.
Nem luxus heti 1 szer, de ha minden héten ez megy, puccos étterem és akár többször, az taccsra vág egy nettó 300+-os jobban kereső emberkét is egy idő után. Randin pedig alap, hogy nem éttermezünk, csak séta, max pubban kis pia.
58
Nem siránkozom rajta én mindig kitudom fizetni a részemet.
Az ingyenességgel nincs gond hanem azok nagy része felénk tényleg ilyen ( videki megyeszékhely ,nem Bp)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!