Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 32 évesen van még esély...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

32 évesen van még esély hozzám illő társra ? Vagy elégedjek meg ezzel (amit nem Fogok és jobb egyedül )

Figyelt kérdés

Nem szeretnék nagypapám korú társat vagy olyat akit nekem kellene eltartani mert minden pénze a volt családjához megy.

Félreértés ne essék,nem aranyásó vagyok de azért magát tudja fent tartani és pár jo programra is teljen.

Nemtudom mit rontok el,ha egyàltalán elrontok?! Vagy egyszerűen ilyen a felhozatal?

2020. aug. 1. 10:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:

Én értem miről beszél a kérdező...

A válasz, idővel egyre kevesebb lesz az esélye.

A régi kapcsolatai "felélték" az életét, az idő pedig elszaladt, sokan járnak így... Én is.

Ha gondolod írj.

F.

2020. aug. 2. 09:17
 52/71 A kérdező kommentje:

51

Sajnos igen,előző paromal ez volt kb eltelt az időm de aztán ő dobbantott mert nem akart már komolyat.

2020. aug. 2. 11:02
 53/71 anonim ***** válasza:
92%

50

Akkor nagyon rosszul tudod kifejezni magadat...s nem csak szerintem láthatóan.

Értem én, hogy most nem ő fizetett hamidért, de szeretted volna, te írtad.

Mit nem lehet megoldani??? Lemegyünk Balcsira haver kocsival? Persze! Jó, akkor fele benzin, fele szállás s ennyi, ami magától érthető.Ez megoldhatatlan barátok között??? Ne tréfálj már, tök alap:D

Azt meg sokan megkérdezik egy talinál, hogy emberi árak vannak e vagy burzsuj puccos lehúzós...ez tökre belefér...szerintem s tapasztalatom szerint is.

Lehet nálatok nem szokás erre figyelni saját részről s másikat figyelembe venni...

Persze, nem ovis senki csak van, aki királylány s ki királyfi...

Leegyszerűsítem, mert szófosás a sztorid rengeteg mellébeszéléssel erősen.

Én úgy látom, hogy te primadonna randikat kedveled s várod el másoktól is.Lényegében a rózsadombi legények között kellene keresned párt, ilyen igényekkel.

Nem attól lesz jó egy randi, hogy a csillagokat lecibálja neked az égről valaki...

Ismered azt, hogy egyszerű s nagyszerű?

Abban kellene gondolkodnod s nem elvarázsolt mesékben, mert ezért tartasz ott, ahol vagy.

Egy sima egyszerű hosszú séta beszélgetéssel s nem Afrikába utazva, hanem egy mind a kettőtöknek közeli parkban akár.

Piszok kiábrándító-nyomasztó, ha olyan helyen kell szórni a gubát egy pasinak nőért, ahol utálja...

Te találkoznál egy horgászati kiállításon, ahol kukacosok botokkal s halakkal vannak? Az oldal miatt igen, de valójában frászt.

Törekedj az egyszerűségre s nagyon apró léptekkel adagold a luxus álmaidat.

2020. aug. 2. 12:38
 54/71 A kérdező kommentje:

53

Persze jólesett volna ha fizet de én mindig úgy készülök fizetem a saját reszemet mint ezt már irtam is.

Lehet nálatok így megy de mi baratnokkel sem fillérezzük le előre annyira hogy oké akkor ennyi a költség ennek a fele benzin a tied vagy a harmada.

Egy közeli parkban ahol akár a csövesek fetrengenek a padon nos ott aztán nem talalkoznek se baráttal se barátnőkkel.

És igen lehet akar horgász kiàllitas vagy hasonló én rugalmas vagyok , teszem azt rock koncertre is elmentem az akkori párommal pedig nem vagyok annyira oda a rock zenéért de kompromisszumképes vagyok és végül jól éreztem magam.

2020. aug. 2. 12:50
 55/71 A kérdező kommentje:
53 Aki szerint luxus egy ásványvíz Vagy kóla és egy tànyér étel az nem mond igazat. Vagy talán egyébként nem eszik ?Nem luxus dolgokról volt szó többször is leírtam.
2020. aug. 2. 12:52
 56/71 anonim ***** válasza:
91%
30-32 felett nőként annyira nem lehet ugrálni, persze férfiként is max 40 ig. Ez a car a mai világban.
2020. aug. 2. 13:01
 57/71 MolotovPunk ***** válasza:
Már nem azért,de első randin miért is kéne egy nőt elvinni vacsorázni?Még csak ismerkedés fázis van.Ott még azért nem biztos,hogy lesz második randi.Az persze érthető,hogy esetleg beülni valahova első randin egy nővel,ahol iszunk 1 pohár kólát,vagy sört,vagy valamit és beszélgetünk.
2020. aug. 2. 13:01
 58/71 anonim ***** válasza:
92%

54

Miért esett volna jól???

Azt hiszed ez a szimpátia jele elsőre vagy kedvelés? S mi van, ha csak mint köztudott, az ágybacipelés "bére"?

Várjál már, fillérezés???

Bocs, 6000ft fillérezés....akkor, miért siránkozol 1500ft-on? Nyugodtan te is meghívhattad volna vagy az már derogál?

Persze, minden park csöves lakott, de a gundel vályú az tisztességes:DDD

Kb, ezt írod...kegyetlen sznobizmus sugárzik soraidból, iszonyat visszataszító lehet ezt személyesen érezni-látni rajtad.

Azért, mert van belépő valahova, akkor már rugalmas tudsz lenni? :))))

Egy ingyenes parki séta már putri neked, ezt állítod szegről végről...

Látod, ezekkel rontod el a randikat....ilyen vagy s erre nincs kereslet.Max az érdekkapcsolat félékre alapozhatsz...

2020. aug. 2. 13:03
 59/71 anonim ***** válasza:

Aki szerint luxus egy ásványvíz Vagy kóla és egy tànyér étel az nem mond igazat.

Nem luxus heti 1 szer, de ha minden héten ez megy, puccos étterem és akár többször, az taccsra vág egy nettó 300+-os jobban kereső emberkét is egy idő után. Randin pedig alap, hogy nem éttermezünk, csak séta, max pubban kis pia.

2020. aug. 2. 13:05
 60/71 A kérdező kommentje:

58

Nem siránkozom rajta én mindig kitudom fizetni a részemet.

Az ingyenességgel nincs gond hanem azok nagy része felénk tényleg ilyen ( videki megyeszékhely ,nem Bp)

2020. aug. 2. 13:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!