Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráérek férfiként 45+ évesen is párt keresni miután már anyagilag nem lesznek problémáim?
Jelenleg 31 éves vagyok, arra koncentrálok hogy minél több pénzt halmozzak fel, gyönyörü ingatlant szeretnék hitel nélkül és passziv bevételre vágyom, utána gondoltam hogy ráérek barátnőt keresni ha ezek már biztosítva lesznek, azt hiszem hogy olyan 45 évesen elérem ahogy számolom.
Ráérek akkor is majd barátnőt keresni?
Amúgy még nem semmit sem fektettem ismerkedésben szóval ilyen tekintetben nullán állok.
A többi válasz meg gomdolom lúzerektől van, akik azt hitték bejött az élet, most meg van egy 30 éves nejük, két kutyájukeg egy macskájuk :'D
Hát, kinek mi. 31 éves vagyok, és valóban van egy 32 éves feleségem, de ilyen nőt szerintem te még nem láttál közelről. 2 gyerekünk van, és igen, kutyánk, macskánk is, és valóban úgy érzem, hogy bejött az élet. Nekem van egy szerető családom, a kérdezőnek meg max egy ribije lesz, aki a pénzéért összeszorítja a fogát és lefekszik vele néha, meg muszájból szül neki pár gyereket. Milliomos tényleg nem vagyok, de van egy stabil egzisztenciánk, szép házunk, és ez nekem tökéletesen elég. Nagyobb sikernek élem meg, mint azt, hogy valaki elvisel a pénzemért.
52-es
Azért van különbség hogy 31 évesen elveszek egy 31 éves nőt, a legszebb éveit mással töltötte.
Vagy hogy elveszek egy 21 éves lányt, és később 35 éves lesz mellettem, de legszebb éveit is velem töltötte.
Nem az oroklesre gondolok. Hanem okosak, kreativak, es nagyot gondoltak, majd megvalositottak.
Te nem ilyen vagy, sosem fogod elerni a celodat, vagy ha megis, milyen aron?
Inkabb keress egy okos, torteto not, es kozossen kuporgassatok. De azoknak te nem kellesz.
"Olyanokat írsz amiket én nem is írtam. 40 év elején írtam hogy 18-19 éves lányt nem azt hogy 50 évesen 16 évest..."
Ha nem ment volna át, iróniából írtam, arra való célzásként, hogy szépen mész lefele az életkori igényeiddel.
Korábban ezt írtad: "De úgy gondoltam hogy 20-24 éves lányok közül fogok válogatni"
Aztán jöttek a frissen érettségizett 18-19 évesek.
Erre reagáltam némi iróniával, hogy talán még 16 éves is összejöhet, ha amúgy is olyanra hajtasz, akinek a vagyonod lesz a vonzerő.
45-ös egy szóval sem mondtam, hogy a 23 éves ismerősöm pasi. Nem tudom, honnan vetted ezt le, de akkor ideje lenne egy kis szövegértést gyakorolnod.
Meg szerintem, normális hangnemben is lehetne írni, mert elég bunkó vagy!
És igen, elég ciki volt neki még gimis korában. Ez attól is függ, hogy az apa a gyerekkel vagy a vagyon nagyobbitásával fog törődni jobban. Ebben az esetben a kérdezőt jobban érdekli a vagyona gyarapítása.
Szóval vegyél vissza magadból, te is csak egy átlagos ember vagy mint mindannyian, nem kell egyből le bolondozni a másikat.
Na igen, kinek mi a "legszebb évek".
Huszonévesen éltem világom, pasiztam ezerrel (korombeliekkel!), de mégis most, közel a negyvenhez érzem azt, hogy ezek a legszebb éveim. Van férjem, gyerekem, pénzünk, sportolok, olvasok, utazom, kényelmesen élek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!