Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ráérek férfiként 45+ évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráérek férfiként 45+ évesen is párt keresni miután már anyagilag nem lesznek problémáim?

Figyelt kérdés

Jelenleg 31 éves vagyok, arra koncentrálok hogy minél több pénzt halmozzak fel, gyönyörü ingatlant szeretnék hitel nélkül és passziv bevételre vágyom, utána gondoltam hogy ráérek barátnőt keresni ha ezek már biztosítva lesznek, azt hiszem hogy olyan 45 évesen elérem ahogy számolom.

Ráérek akkor is majd barátnőt keresni?

Amúgy még nem semmit sem fektettem ismerkedésben szóval ilyen tekintetben nullán állok.

2020. júl. 17. 20:13
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
96%

A tervedben a fő hiba az, hogy 45 éves férfiként még dúsgazdagon is nagyon-nagyon kevés 20-25 év közötti nő számára leszel vonzó, kivéve persze azokat a szélhámosokat, akik minél több vagyonodból akarnak kiforgatni pár év alatt, majd ha ez megtörtént, otthagynak egy fiatalabb férfiért. Nekem volt ismerősöm, aki ezt elszenvedte.

Hidd el, rettentően ritka manapság az olyan nő, aki őszintén szerelmes tud lenni 25 évesen egy 45 évesbe, és szívvel-lélekkel mellette tud állni holtáig. Ilyen nőt találni az lényegében tű keresése a szénakazalban. Akár társkeresőn, akár természetes módon próbálsz majd 45 évesen 25 éves barátnőt találni, százával fognak a nők kapásból visszautasítani, s ez pedig borzasztóan frusztráló, megalázó lesz számodra. Egy 25 éves nő általában a jövőben gondolkodik, s ha belegondol abba, hogy ő még 45 évesen fess, sportos nő lesz, mire te őszülő hajú 65 éves, meg hogy 55 éves korára (valljuk be) simán megözvegyülhet, s esetleges hosszú öregkorára végképp egyedül maradhat, hát ez bizony nem túl vonzó perspektíva.

45 évesen még jómódot kínálva is leginkább 35 fölötti nők fognak csak szóba állni veled, ez a realitás, ha tetszik, ha nem. Esetleg egy nemzetközi társkeresőn tudsz egy szegényebb országból 25 éves feleséget találni, akinek a jólét fontosabb, mint az, hogy korban közel legyél hozzá.

2020. júl. 17. 21:24
 22/66 anonim ***** válasza:
33%
Egyéjszakás kalandokra, szexre bőven fogsz találni. Többre nem. De mivel szerelem nem létezik, így igazából nem veszítesz semmit.
2020. júl. 17. 21:25
 23/66 anonim ***** válasza:
93%

"legalábbis itt a környéken sok 40 éves férfinak lett fiatal barátnője 25 alatt. Mind pénzes."

Mondjuk a "Ráérek-e férfiként 45+ évesen párt találni ...?" kérdésed mellől kimaradt, hogy milyen párt.

Egy szerető társat lehetőleg életed hátralévő részére, esetleg családalapítás céljával, vagy egy nálad 20+ évvel fiatalabb nőt, aki számító módon, őszinte érzések nélkül veled van cserébe azért, mert biztosítasz neki egy olyan életszínvonalat a hosszú évek alatt felhalmozott vagyonodból, amire vágyik, de magának nem tudja megteremteni, aztán X év múlva boldogan lelép mellőled egy olyan nálad 10 évvel fiatalabb férfiért, aki ugyanezt megadja neki.

2020. júl. 17. 21:26
 24/66 anonim ***** válasza:
62%
Regneteg 30-35 éves nőt látok kézen fogva menni jól öltözött, vélhetően tehetős 42-47 éves férfiakkal. De 45 évesen már kicsúszol, hogy legyen gyereked, egészséges gyereked.
2020. júl. 17. 21:29
 25/66 anonim ***** válasza:
75%
Majd 90 évesen topogsz a szülészeten a legelső unokádra várva, Einstein.
2020. júl. 17. 21:30
 26/66 anonim ***** válasza:
88%

De most az tényleg cél, hogy a pénzeden vegyél nőt? Ennyire igénytelen vagy, hogy leszarod, ha hányingere van tőled, csak pörögjön a farkadon pénzért?

A kivénhedt 27+ éveseken jót röhögtem mondjuk :DDD

2020. júl. 17. 21:31
 27/66 anonim ***** válasza:
84%
Ebben az a bukó, hogy a mai 38-40-45 éves nők nagyon jól tartják ám magukat. Simán ők is a 33-35 éves pasikra hajtanak. Én 38 vagyok, de most is őregnek találnék magamhoz egy 45 évest, nem egy 65-öt. Ha már kívánságműsor (mint ahogy te gondolod), akkor legyen inkább egy 35 éves. 😉
2020. júl. 17. 21:32
 28/66 A kérdező kommentje:

Én nem sértegetem az idősebb nőket, szerintem azok is szépek, csak számomra a fiatal korosztály ami a legvonzóbb.

Hát 43 éves férfi egy 20 éves lánnyal házasodott erre, most 46 éves és van egy 2 éves gyerekük már.

A másik amikor a 45 éves férfi otthagyta családját és összejött egy 23 éves kolléganőjével.

Erről a kettőröl tudok a környéken legutóbb.

2020. júl. 17. 21:34
 29/66 anonim ***** válasza:
83%
Bleee hányok... Húsz éves lány 43 évessel? 🤮
2020. júl. 17. 21:36
 30/66 anonim ***** válasza:
94%
És mi lesz akkor, amikor az ismerősöd 60 évesen impotens lesz, a kedves neje meg 37 évesen még azért élvezné az életet?
2020. júl. 17. 21:37
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!