Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráérek férfiként 45+ évesen is párt keresni miután már anyagilag nem lesznek problémáim?
Jelenleg 31 éves vagyok, arra koncentrálok hogy minél több pénzt halmozzak fel, gyönyörü ingatlant szeretnék hitel nélkül és passziv bevételre vágyom, utána gondoltam hogy ráérek barátnőt keresni ha ezek már biztosítva lesznek, azt hiszem hogy olyan 45 évesen elérem ahogy számolom.
Ráérek akkor is majd barátnőt keresni?
Amúgy még nem semmit sem fektettem ismerkedésben szóval ilyen tekintetben nullán állok.
41.
A trity-troty Ecclestone-nak valami +90 évesen lesz gyereke mostanában. Értelme mondjuk nem sok van, de attól még lesz. Feltéve, ha az övé.
Pénz éhség nagyúr, mi, kérdező?
Én 21 éves vagyok. És eszemben sincs egy 45 éves apám korabeli férfivel össze jönni. Egyszerűen én is undorodom tőle. Egyáltalán nem vonz. Inkább keresek a saját korosztályomban.
Mellesleg van egy jó ismerősöm, aki 23 éves, az apja 65. Egyáltalán nem jönnek ki egymással, egyszerűen cikinek gondolja, hogy az apja olyan idős, mint másnak a nagyszülei... Ha sikerül is felszedned valakit, akkor nagy valószínűséggel csak a vagyonos fog neki kelleni.
"számomra is az ideál egy olyan 18-19 év körüli lány lenne,azt hiszem olyan 30 vége felé 40 elsö felén majd körülnézek akárhogy is már akkor böven elég jól állok majd anyagilag."
Persze, ha meg még úgy érzed, még kell pár éve a kellőképpen jó anyagi helyzet eléréséhez, akkor szerintem minden gond nélkül találsz 50 évesen egy 16 éves gimis lányt, aki teljesen odáig lesz érted.
Egy ideje sejtettem, hogy troll vagy, de ezzel szerintem túltoltad egy kicsit a dolgot. De azért további jó szórakozást!
Ha meg netalán mégsem, akkor szerintem érdemes lenne elgondolkoznod azon, hogy kvázi nulla párakapcsolati tapasztalattal mennyi esélyed lesz 40 éves korod körül / felett nálad kb. 20 évvel fiatalabb nőt találnod, aki ennyire fiatalon nemcsak egy pénzcsapot lát benned és pár év elkötelezős nélküli kapcsolat lehetőségét melletted, mielőtt lelécel, hanem - akár őszinte szerelemből, akár érdekből - képes lenne veled pár éven belül családot alapítani.
Ha már annyira az anyagiakhoz kötöd a társkeresés sikerességét, megkérdezhetem, hogy havi szinten mennyit kívánsz majd az akár 18-19 éves, akár 25 körüli barátnőre költeni, hogy ezzel tartsd magad mellett?
Olyanokat írsz amiket én nem is írtam. 40 év elején írtam hogy 18-19 éves lányt nem azt hogy 50 évesen 16 évest...
De engem inkább az érdekel hogy mégis akkor mitől függ a társkeresés sikeressége egy férfinál ha semmiköze az anyagiakhoz szerinted? Gondolom persze ha leadsz teljesen igénytelen szintre akkor nem kell semmi.
Remelem, a fiatal husi majd jol megkopaszt, mielott lelep.
Tudod, a 45 evesen vagyonos ferfiak mar 30 evesen is azok, es nem a havi fizujokbol sporolgattak ossze a "van"-t.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!