Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ráérek férfiként 45+ évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráérek férfiként 45+ évesen is párt keresni miután már anyagilag nem lesznek problémáim?

Figyelt kérdés

Jelenleg 31 éves vagyok, arra koncentrálok hogy minél több pénzt halmozzak fel, gyönyörü ingatlant szeretnék hitel nélkül és passziv bevételre vágyom, utána gondoltam hogy ráérek barátnőt keresni ha ezek már biztosítva lesznek, azt hiszem hogy olyan 45 évesen elérem ahogy számolom.

Ráérek akkor is majd barátnőt keresni?

Amúgy még nem semmit sem fektettem ismerkedésben szóval ilyen tekintetben nullán állok.

2020. júl. 17. 20:13
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
95%

Azt írtad a párkapcsolatra, hogy "Minimálisan hiányzik de nyilván közel sem annyira mint a több pénz".

Ha ez igaz, és már 31 évesen így érzel, akkor miért foglalkoztat, hogy mi lesz több, mint 10 év múlva?

2020. júl. 17. 21:43
 32/66 A kérdező kommentje:

Igaz.

Fontossági sorrend, ha elértem a célomat újat kell kitüznöm és azért fontos lenne a család is egy szép fiatal lánnyal.

Ha most állok neki pár keresésnek az mindenképpen vmilyen szinten negativot jelent pénzügyileg, pl nem tehetem meg hogy spórolok erősen ki kell mozdulnom, programokkat időt energiát pénz fordítani párkeresésre és az is biztos nem megy elsőre. Amúgy minden szempontból teljesen átlagos vagyok sőt szociális értelemben elég érdektelen szóval miért is akarna tőlem bármit is így egy szép fiatal lány jelenleg.

Vannak akik persze pénz nélkül is sikeresek, de azok teljesen más személyiséget képviselnek az ismerősi körömben, tudnak élni mégha máról holnapra is de nagyon szórakoztató jelenségek, mesterek szociális téren.

2020. júl. 17. 21:49
 33/66 anonim ***** válasza:
97%
De az neked egyáltalán nem lenne probléma, hogy tudod, hogy a nőt, aki veled van, kb. csak a pénzed vonzza? Ez komoly?
2020. júl. 17. 21:51
 34/66 anonim ***** válasza:
78%

Jó, és ha valakinek nincsenek emberi értékei, vagy az amit mások annak tartanak? Akkor ez még jobb híján egy megoldás, még ha szar is alapvetően.

2020. júl. 17. 21:59
 35/66 anonim ***** válasza:
96%

Ha 25 éves nőként családot szeretnék, akkor max. nálam 8 évvel idősebb férfival tudnám elképzelni.

Nem tudnék valakivel a pénze miatt együtt lenni szerelem nélkül, de ha ezt most mégis megpróbálom elképzelni, akkor is biztos, hogy csak számomra személyiségére nézve is és szexuálisan is vonzó férfival tudnám ezt elképzelni, nem pedig olyannal, aki apukám generációja.

Ettől még neked nyilván sikerülhet olyan nőt találni, akit nem fog zavarni sem a nagyon nagy korkülönbség, sem az, hogy - ha jól értem - nem igazán van párkapcsolati tapasztalatod, és még nem is tervezed vagy 10 évig, csak azért szerintem legyen B terved.

2020. júl. 17. 22:04
 36/66 anonim ***** válasza:
64%

Ra:)

Egyreszt pont letojom, mi lesz veled 45 evesen.

Masreszt addig is megkimeled a noket magadtol, utana meg ugyis mindegy, a normalisak eszre sem fognak venni.

2020. júl. 17. 22:05
 37/66 anonim ***** válasza:
94%

Engem az érdekelne, hogy passzív jövedelmet miből szeretnél szerezni, különösen a mai viszonyok között. És mindezt egy hitelmentes fullos ingatlan mellett...

Az ingatlanárak az egekben és az Airbnb-t is most szigorítják (=ingatlan speka kuka), a BÉTen masszív korrekció van, ami akár évekig is tarthat rossz esetben, a nyugati tőzsdék ATH-n ráadasul egy válság küszöbén (életveszély nagy pozit friss pénzzel felvenni), az olaj is szenved, az arany meg egy langyos f*s már középtávon is. A MÁP+t pedig erodálja a megugró infláció, de még így is veri a kötvényalapokat.

Szóval, engem tényleg érdekelne a stratégiád. Mert egy ilyen helyzetben kb. 250-300 millió tőke kellene, hogy stabilan megélj passzív jövedelemből. De ha még egy jobb ingatlan is kell, akkor erre 100-150 Mihályt rá kell dobni. Alkalmazotti munkaviszonyban pedig nehéz 15 év alatt majd' fél milliárdot félretenni (még megkeresni is).

2020. júl. 17. 22:08
 38/66 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem max 42 évesen lehúzhatod a rolót, ha addig nem találsz olyan nőt, aki akar tőled gyereket, akkor 45 évesen még rosszabb lesz. Impotens nem leszel, mert egy 40-esnek még jól működik a szerszám, de tény h a nők max 8-10 évvel idősebb párt képesek elfogadni (legtöbb), tehát 45 évesen ha találsz egy 35 éves gyerektelent, akkor összeteheted a két kezedet és azonnal ejtsd teherbe.
2020. júl. 17. 22:30
 39/66 anonim ***** válasza:
88%
Szépen eltervezted, de a jövőbe nem láthatsz. Nem tudhatod biztosan, hogy mi lesz 14 év múlva, élsz-e, egészséges leszel-e és legfőképpen találsz-e megfelelő párt, akivel érdemes tartós kapcsolatra lépned. Párt találni nem olyan, mint bemenni egy boltba és megvenni egy neked tetsző árucikkek.
2020. júl. 17. 22:45
 40/66 Ollókezű Edward ***** válasza:
94%
Még nekem is idős egy 45 éves, pedig én 30-as vagyok. Ha fullos, akkor nyilván nem, de olyannal még nem találkoztam élőben. Abban a korosztályban az a csúcskategóriás pasi, aki még pont nincs elhízva.
2020. júl. 17. 22:48
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!