Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikertelen férfiak akik csúnya kövér nővel jönnek össze, ti nem vágynátok inkább egy csinos vonzó nőre, nem jobb egyedül mint egy olyan nővel lenni akihez nem vonzódsz igazán?
Nyugi, a csúnya, kövér nők se vonzódnak az ilyen sikertelen lúzerekhez.
Ők is az izmos, helyes pasikra buknának, de ha nincs ló, a szamár is megfelel.
Akinek meg nem jó a szamár se, az egyedül marad, és ilyen hülye kérdéseket írogat ki hétfő reggel negyed nyolckor.
De tessék, a válasz, amit vársz: De, vágynak rá, csak olyanokkal se nem tudnak kapcsolódni, se nem tudják ágyba vinni.
Mi van, ha a nőd is inkább Brad Pittre vágyna, és csak muszájból van veled?
Mi van akkor, ha két ember szereti egymást, annak ellenére, hogy szerinted mindkettő csúnya?
Mi van, ha a személyiségük átlag feletti, és boldoggá teszik egymást?
A legnagyobb tévedés azt hinni, hogy egy szép emberrel boldog leszel, csak mert automatikusan feláll a pöcsöd a látványra.
De pont ez a legjobb hogy nem jobb egyedül maradni?
Ezek szerint nem. Hiszen ha jobb lenne, akkor egyedül lennének.
A "csúnya" emberek is szerethetik egymást és lehet nem is látják amúgy se magukat se a partnerüket csúnyának. Nyilván megvan a szexuális vonzalom közöttük, különben nem lennének együtt.
A legtöbben egyébként saját magukhoz hasonló embert keresnek és ilyennel is jönnek össze. Ez a leggyakoribb eset és nem véletlenül van így.
Nem lenne jobb egyedül. Találhatnék szebbet, de jobbat biztosan nem. Remek a humora, bízhatok benne, hűséges, játékos, maga a nyugalom, de tud szenvedélyes is lenni. Sose unatkozok mellette. Alig várom, hogy a nap végén hazatérjek hozzá. Ő az otthon.
A vonzalom meg furcsa dolog. Pontosan tudom, hogy az ágyban mekkora macska, ott is játékos, kísérletező, és "oda" betenni is olyan érzés, mint hazatérni. Mikor látom a szemén azt a fényt, amikor tudom, hogy most kedve támadt a szexre, akkor tudom, hogy mi vár rám, mennyire jó lesz, és már áll a zászló.
Nyilván nem vagyok vak, látom, hogy nem egy modell, meg mi nem tökéletes rajta. De ettől még úgy szeretem, ahogy van. Meg hé, ember, azért én is inkább hasonlítok pucéran a jetire, mint egy olimpikon úszóra. Nem is járok strandra. De mellette bátran mászkálok pucéran.
Na látod, a 8as válaszoló egy hús vér férfi.
Ilyen a szerelem, kötődés, tisztelet. Ez egy kapcsolat. Megtalálni a hozzád illő nőt aki mellett férfinek érzed magad. A szépség önmagában semmit sem ad hosszú távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!