Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, a külsőségen kívül mi okozhatja még a sikertelenséget társkeresés terén?
Elsősorban csúnya sorstársaimhoz szólok, de mindenki véleménye, gondolata érdekel.
Nem kertelek, én is ronda vagyok, és tessék csak elhinni, nem hibás énkép áll a dolog háta mögött. Lássuk csak röviden. Nő vagyok, de csinos női ruhákat kb képtelenség hordanom. A lábam trampli, női cipőt nem nagyon találtak ki rá. Mellé szerencsére a lábaim is vastagok, mintha túlsúlyos lennék, a bokámat meg hagyjuk. Tényleg trampli.. :D Az összkép még úgy talán elmenne, ha nem senyvednék egy vidám kis betegségben... Nincs mese, csúnya vagyok...
DE!....és itt az a bizonyos DE! Én próbálok dolgozni magamon, mert ha körbenézek a környezetemben, nálam sokkal igénytelenebb embereknek is van párja,a sőt családja is. Kell, hogy legyen még valami probléma velem, ami a kudarcaimhoz vezet.
Ti hogy álltok ezzel a kérdéssel? Dolgoztok magatokon? Ha igen hogyan?
Engem alapvetően szeretnek az emberek, sőt meg merem kockáztatni tisztelnek is. Mindenkivel tudok beszélgetni, akit nem kedvelek, azzal is. De a szerelmi része katasztrófa. Csak havernak, barátnak vagyok jó...Pedig már nem is görcsölök rá a témára, mert hát azt tartja a fáma, az sem vezet jóra.
3.
Ez is csak férfi esetében számít annak, nőnél általában semleges vagy pozitív az elbírálása, hogy "törődik a szüleivel".
Ohh igen, kedves Első! Nos igen, nincsenek nagy igényeim, de az említett csöves alkeszeknél nekem is sikerem van. Nos, köszönöm, nem.
Bizony sok jó oldala van az egyedüllétnek, nyilván az évek alatt volt időm hozzászokni nekem is. De néha jó lenne hozzábújni valakihez! Igazság szerint feladtam már. Egyébként nem élek a szüleimmel van mindenem ami ma "elvárás", nincs szükségem pénzes fickóra, van nekem is, nem fogok éhen halni.
#4.
Igaz,köszi.
Hiszen,hogy is fészkelhetne be a készbe a nő,ha a férfinek nincs lakása.
Aki ugye,otthonról akar lelépni,mindenáron, az imádott szüleitől...
5.
Bérelj férfiprostit 1-1 éjszakára, olyat akihez bújhatsz. Jó pénzért, bármit eljátszik, amit kérsz.
Rossz ízlésed van.
Ha vastag lábad van, vegyél közepesnél vékonyabb csíkos nadrágot, ami magas derekú, és kicsit magasabb sarkú zárt cipőt, ami harmonizál a nadrág színével. Javaslom a fehéret/nudeot cipőben, a nadrág is legyen világos, nyár van. Felülrevegyél egy bővebb szabású fehér háromnegyedes ujjú felsőt lenge, enyhén csillogós anyagból(valami szaténszerű), az odavonzza a tekintetet. Ha dundi vagy tuti van melled, a topnak legyen v alakú kivágása, tovább nyújtja az alakod és szép dekoltázst is mutat. Ehhez pedig magasra tedd a hajad kontyszerűségbe, ne legyen szigorú, nyár van. Ami még tereli a figyelmet a lábadról, ha a fejeden szemüveg van, ami jól áll, odavonzza a tekintet.
Jóízléssel mindenki szép, az alapvetően rossz adottságú nők(és férfiak) is, akik nem felelnek meg a mai szépségideálnak, olyanná kell formálni, hogy jobban hasonlítson:)
Hát, nálad főleg az lehet a gond, amit leírsz: Te elkönyvelted magad csúnyának. Ha ezt a szöveget előadnád élőben, nem akarnék veled ismerkedni, mert nem lenne kedvem hallgatni ezt a panaszkodást.
A másik dolog, hogy valószínűleg úgyis lehetne rád jelentkező, csak őket észre sem veszed. Ahogy te magad is leírtad, nálad rosszabbul kinéző nőknek is van párjuk. Azért, mert ők éltek a lehetőséggel és jól lőtték be a saját szintjüket.
És látod, meg is lett a párod az #1-es személyében. Itt sok ilyen nő van. Az is sokat elmond, hogy szerintetek vannak a jó pasik meg a hajléktalanok, de vééééletlenül sincs nagy igényetek... Hát, de.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!