Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, a külsőségen kívül mi okozhatja még a sikertelenséget társkeresés terén?
Elsősorban csúnya sorstársaimhoz szólok, de mindenki véleménye, gondolata érdekel.
Nem kertelek, én is ronda vagyok, és tessék csak elhinni, nem hibás énkép áll a dolog háta mögött. Lássuk csak röviden. Nő vagyok, de csinos női ruhákat kb képtelenség hordanom. A lábam trampli, női cipőt nem nagyon találtak ki rá. Mellé szerencsére a lábaim is vastagok, mintha túlsúlyos lennék, a bokámat meg hagyjuk. Tényleg trampli.. :D Az összkép még úgy talán elmenne, ha nem senyvednék egy vidám kis betegségben... Nincs mese, csúnya vagyok...
DE!....és itt az a bizonyos DE! Én próbálok dolgozni magamon, mert ha körbenézek a környezetemben, nálam sokkal igénytelenebb embereknek is van párja,a sőt családja is. Kell, hogy legyen még valami probléma velem, ami a kudarcaimhoz vezet.
Ti hogy álltok ezzel a kérdéssel? Dolgoztok magatokon? Ha igen hogyan?
Engem alapvetően szeretnek az emberek, sőt meg merem kockáztatni tisztelnek is. Mindenkivel tudok beszélgetni, akit nem kedvelek, azzal is. De a szerelmi része katasztrófa. Csak havernak, barátnak vagyok jó...Pedig már nem is görcsölök rá a témára, mert hát azt tartja a fáma, az sem vezet jóra.
"akik nem felelnek meg a mai szépségideálnak, olyanná kell formálni, hogy jobban hasonlítson:)"
Ez a mondatrész nagyon-nagyon rosszul cseng és még véletlenül sem az egyén érdekében íródik, hanem a "tegyünk mindenkit az elvárt ideálhoz hasonlatossá" gondolkodás nevében. Ilyen elven a legjobb lenne, ha mindenki egyen-ember volna, azonos külsővel.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
A 10-eshez annyit tennék hozzá, hogy a hajléktalan szó szerint értendő. Azért engedtessék már meg, hogy azt a kategóriát hanyagolom, akik már 8 méterről bűzlenek. Gondolom egy elkeseredett férfi sem állna le, egy aluljárós hugyos Rozival. Itt igazából az igénytelenség a fő probléma, mert azért ismerek én más hajléktalanokat is, akik nem ilyenek, igenis odafigyelnek magukra. Az 1-es meg számomra nem jöhet szóba, mert a férfiakat szeretem. Igen, a melósokat is. Sőt a magam részéről a kétkezi munkát nagyra értékelem, bármilyen hihetetlen.
Nálam azért hozzátartozik, hogy volta kapcsolataim, de egyik sem volt igazán intim. Sosem éreztem ,hogy igazán kívánnának. Ez alól a legelső kapcsolatom a kivétel, csak ott sajnos a másik fél némileg agresszív viselkedést tanúsított, ezért véget vetettem a dolognak.
Tudom jól, a hozzáállásomon nagyon sok múlik. Csak borzasztó nehéz elfogadnom ezt a fránya külsőt.
"hogy igazán kívánnának"
Pedig ezt jobb ha megszokod nagyon-nagyon sok ember (nő és férfi egyaránt) éli le az így életét. Akár házasságban is.
Aki az öltözködéshez adott tanácsot, jókat írt. Szerintem egész jól eltaláltam a figyelemelterelő stílusomat úgymond, csak rengeteg olyan ruha van, amit felvennék, de inkább megkímélem az emberiséget. :D
Nem vagyok dundi, és a melleim sem nagyok.
"A 10-eshez annyit tennék hozzá, hogy a hajléktalan szó szerint értendő. Azért engedtessék már meg, hogy azt a kategóriát hanyagolom, akik már 8 méterről bűzlenek."
Meg van engedve. Már csak egy kis őszinteség is kéne hozzá!
"Nálam azért hozzátartozik, hogy volta kapcsolataim, de egyik sem volt igazán intim. Sosem éreztem ,hogy igazán kívánnának."
Látod, ez is sokat elmond. Valószínűbb, hogy itt magaddal van csak igazán problémád. Ezzel kéne valamit kezdened. Simán lehet, hogy mivel az önbecsülésed nem jó, azzal kompenzálnál tudat alatt, hogy magasra rakod a lécet.
Az én vádlimat még egy focista is megirigyelhetné. Emellé mindig is aránytalanul vastag volt a combom, es egy idő után narancsbőrös. Plusz a széles lábfejemre, es az eleve 39-40-es labamra sose volt könnyű csinos cipőt kapni.
Ok, deréktól felfelé mindig jó voltam.
És mégis szinte mindig volt barátom. Sose ezekre a hátrányaimra fókuszáltam. Ok, külsőre nem mindig voltak szépek, inkább átlagok, de eleve inkább a belsőre mentem. Mit kezdtem volna egy beképzelt szépfiúval?
Egyébként mindkét férjem kifejezetten jóképű, legalabbis az én szememben, bár az első az sajnos emellé egy igazi barom volt...
A kisugárzás rengeteget számít, meghogy hogyan tudsz beszélgetni. Én simán megtalaltam a hangot férfivel is, nővel is ha volt/van miről beszélni. Nem vagyok "csacsogós", nem jövök zavarba, nehezen sértődök meg. Ellenben szeretek őszinte lenni. Ezeket mind nagyon értékelik. Soha nem említettem hogy "jaj de széles a vadlim", csak csizma vásárlasnál morgok magamba, mert van hogy a teljes választékból egy se megy bokánal feljebb, még a legegyszerűbbek se. (Pl gumicsizmából csak 45-ös jön fel a vadlimra, ami vidéki lányként elég gáz)
A ruhák pedig... Szerintem minden alkatra lehet csinosat találni, csak jól meg kell nézni. Miota a combom nemcsak vastag de narancs is, csak minimum terdig erő szoknyát veszek, es lehetőleg bővebbet, mert a feszes képes felcsuszni. Jó nagy mellem van, arra bármilyen "V" nyakú felső tökéletes (egyből nem néz senki lejjebb 😂), masmilyenben formátlan vagyok.
A széles vállam miatt (is) mindig hosszú hajam volt, egyszer-ketszer volt rövidebb, szerintem rémesen állt. Plusz a hosszúból sokmindent lehet csinálni.
Te is figyelj minden ilyesmire, és akarhogy nézel is ki, sokmindennel lehet rajta dobni.
A külsőségen kívül? A flegmaság. Nekem az azonnali off.
De vannak még ilyen dolgok... azért nem olyan sok. A tisztelettel, és figyelmesség például nagyon nagy pluszpont, általában ez szokott hiányozni.
Egyébként milyen vagy kb külsőre? Tehát magasság, súly, ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!