Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, a külsőségen kívül mi okozhatja még a sikertelenséget társkeresés terén?
Elsősorban csúnya sorstársaimhoz szólok, de mindenki véleménye, gondolata érdekel.
Nem kertelek, én is ronda vagyok, és tessék csak elhinni, nem hibás énkép áll a dolog háta mögött. Lássuk csak röviden. Nő vagyok, de csinos női ruhákat kb képtelenség hordanom. A lábam trampli, női cipőt nem nagyon találtak ki rá. Mellé szerencsére a lábaim is vastagok, mintha túlsúlyos lennék, a bokámat meg hagyjuk. Tényleg trampli.. :D Az összkép még úgy talán elmenne, ha nem senyvednék egy vidám kis betegségben... Nincs mese, csúnya vagyok...
DE!....és itt az a bizonyos DE! Én próbálok dolgozni magamon, mert ha körbenézek a környezetemben, nálam sokkal igénytelenebb embereknek is van párja,a sőt családja is. Kell, hogy legyen még valami probléma velem, ami a kudarcaimhoz vezet.
Ti hogy álltok ezzel a kérdéssel? Dolgoztok magatokon? Ha igen hogyan?
Engem alapvetően szeretnek az emberek, sőt meg merem kockáztatni tisztelnek is. Mindenkivel tudok beszélgetni, akit nem kedvelek, azzal is. De a szerelmi része katasztrófa. Csak havernak, barátnak vagyok jó...Pedig már nem is görcsölök rá a témára, mert hát azt tartja a fáma, az sem vezet jóra.
Jogosan merült fel a kérdés,mely privátban érkezett.
40 éves vagyok.
Kérdező, én azt nem értem, hogy a nem szép nők meg a nem szép férfiak miért nem húzzák egymást jobbra a társkeresőn, és aztán miért nem jönnek össze?
Szép-szép egyezések esetén is elég ritka, hogy személyiségben passzolnak, ezért valszeg csúnya-csúnyában sem garantált az örökké tartó szerelem, de azért valaki csak megtetszik belső tulajdonságra, aki mellett el tudod képzelni az életedet. Nem hiszem, hogy ne lehetne találni gondoskodó és szerető párt, csak azért, mert csúnya vagy.
Volt pár csúnya lány osztálytarsam, van férjük és boldogok. Emellé jófejek voltak, meg értelmesek.
a helyzet az hogy ronda pasiként 0 eséllyel mindig azt hittem hogy bármilyen nő jó aki esélyt ad viszont Varga Irén vagy hasonló nő nekem sem kellene. Ezért megértem azokat a nőket akik egy bizonyos szint alá nem mennek még akkor is ha én ezen szint alatt vagyok. Egy ideig úgy gondoltam hogy 2 mondjuk ki csúnya ember miért nem ad esélyt egymásnak mikor mind ketten szerelemre vágynak,majd az jutott eszembe hogy ha az érzelmi része nem lehetséges akkor 2 szexre vágyó ember miért nem jön össze csak jobb lehet mint a semmi. Az egész gondolat menet ott bukott meg hogy a fent említett nő egyszerűen nem kéne még személyiségileg sem és pusztán fizikai szempontból sem. Szóval teljesen megértem a nőket. Még annyi hogy simán rosszabbul nézek ki mint v irén lehet sőt biztos hogy nem kellenék neki mondjuk végre egy jó hír lenne az el utasítás.
Azon elgondolkodom ha nagyon jó személyisége lenne egy hullámhosszon lennénk érdekelne-e a külső nagyon nehéz kérdés de szerintem talán adnák esélyt neki bár az intimitás hát....nem tudom biztos lenne megoldás,egy biztos társkeresőn ismeretlenül tuti nem adnák esélyt ezt őszintén leírom.
Válasz: pl a flegmaság,a rossz személyiség ha már flegmaság ,Nekem pl nem tetszik ha nagyon kényes egy nő,túl nagyok az elvárásai,ha igénytelen mondjuk ez már külsőség. Az sem tetszik ha pasisabban viselkedik olyan stílussal rendelkezik. Az aranyközép út ne legyen kényes,de pasi sem.
32, nem a kérdező vagyok, de hadd válaszoljak. Azért, mert ez csak racionálisan gondolkodva működik. A vonzalom viszont nem. Attól, hogy ocsmány vagyok, és belátom józan ésszel, hogy egy másik ocsmányság "a szintem", még nem fogom kívánni. Nem lesz jó hozzáérni, undorítani fog a vele való csóknak még a gondolata is, hogy a többit ne is említsem. Akkor is, ha tiszta, ápolt, igényes és emberileg is rendben van. Ettől még nem fog működni a kémia, és nem fogok nedvesedni, bocs a primitivitásért.
Ami a volt osztálytársaidat illeti: nem biztos, hogy tényleg boldog, lehet, hogy csak annak tűnnek. Vagy lehet, hogy azok a típusok, akiknek a házasság és a gyerek volt a legfontosabb, ez összejött, elégedettek, cserébe le tudtak mondani a kölcsönös vonzalomról és a jó szexről, mert az amúgy sem annyira érdekelte őket soha.
34, értelek. Viszont ebben az esetben - annak aki így gondolkozik (és azért nem *minden* csúnya ember gondolja így) valóban nem lesz párja.
Ha te undorodsz egy olyan embertől, aki hozzád hasonlóan nem szép, akkor maradnak a barátok, hobbik, stb.
Kepzelj el egy vak embert. Nem latja a masikat, megerinteni tudja meg a hangjat hallgatni.
Ott aztan teljesen mindegy, milyen csunya vagy, mert nem latja.
Es nem tudja, hogy a sovany vagy a kover, az alacsony vagy a magas, a nagymellu vagy kispocsu a meno.
37.
Van olyan, akinek tényleg nem számít a külső, de azért ez igen-igen ritka ember. Ők a ténylegesen boldog ronda párok (ismerősi körömben egy Srek külsejű férfi és egy lóarcú csajszi élnek így, tényleg boldogan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!