Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan férfiak, akik fiatalabb korukban- tinikorban és 20-as éveikben - sikertelenek voltak a nőknél, de időközben sikerült változtatni hátrányos helyzetükön?
Nem teljesen voltam sikertelen, csak félénk voltam és beszari. Nem mertem kilépni a komfortzónámból. Csókig mindig eljutottam, de szexre 20 éves koromig csak 1 nővel volt lehetőségem, pedig lett volna jelentkező bőven. Csak mindig a kifogásokat kerestem. Szüleimmel éltem sokáig és nem akartam oda vinni senkit csak szexre. Bár lehet ez is csak kifogás.
Amit tanácsolhatok az az, hogy legyen saját lakásod vagy albérleted. Ha nincs pénzed, keress társat albira.
Járj közösségbe, ahol sok nő megfordul. Minél több nő vesz körül, annál nagyobb az esélyed, hogy találsz valakit. Ha lehetőséged nyílik, ne félj a kudarcoktól, csak menj bele. Lesz ami lesz. Vagy nagyon jó lesz vagy tanulsz belőle.
Tanács: Ne azt csináld amit eddig, mert arról már tudod, hogy nem működik.
Akkor lettem sikeres, amikor elengedtem az egészet és a csajokban nem potenciális társat láttam, hanem egy embert akivel dumálok. Ha ír ír, ha nem ír nem ír. Nem loholtam egyik után se, nem anyáztam, ha nem válaszol a levelemre.. pedig többet is küldtem neki, stb.
Lett is párom és már próbáltak lecsapni a kezéről is, de nem jött össze.
"És hogyan gondolkodnak a nők? Mi tetszik nekik?"
Keress olyan tartalmat, amit kifejezetten nőknek készítettek. Akár zene, film, sorozat, könyv bármi. És nyilván amelyik sikeres lett/lesz annál jobban tükrözi a nők ízlését úgy általában. Persze nem mindegy a célkorosztály, de szerintem ezt azért el tudod dönteni, hogy melyik dolgot kinek gyártották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!