Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikertelen vagyok társkeresés terén, ezen szeretnék változtatni. Nők, akiknek könnyen meg az ismerkedés, pártalálás hogy látjátok, mi a sikeretek "titka"?
A kérdés, komoly, nem kamu!
Nő vagyok és sajnos elég sikertelen pedig se csúnya se buta nem vagyok, azt gondolom. Nyilván nem vagyok tökéletes, de igyekszem magamon változtatni.
A külsőt azt most hagyjuk. Azzal nem vagyok megelégedve, de tudom mi a bajom, azon szeretnék változtatni.
Ezen felül. Aki sikeres nőként, hogy látja miben rejlik a sikere, Melyek azok a tulajdonságai amik elősegítik ebben, mik azok a dolgok amik előreviszik?
Örülnék ha leírnátok a tapasztalataitokat!
esetleg azt, hogy hogy látjátok mi az ami hátráltathat?
A nyilvánvaló dolgokon kívül mint pl nem megy valaki sehova, az világos.
Egy ismerősöm azt mondta, hogy nem beszél. Hagyja, hogy bele projektálják a férfiak, amit akarnak.
Egy könyvben is olvastam, hogy sok házasság köttetett úgy, hogy külön anyanyelvük volt a feleknek, és nem értették, mit mond a másik.
Majd házasság alatt megtanulták egymás nyelvét, és kiderült, ki mit gondol, és akkor elváltak.
:)))
Ha valaki közlékeny, mint te, akkor viszont nem kell válogatósnak lenni, nem szerelem az oka, amiért összejönnek, hanem elfogadják azt, aki jönni akar.
Én úgy látom, ez a "titka".
A harmadik, hogy kerítőt fogadnak, ami elég drága mulatság, de beválik.
De akkor egyvalakit találnak nekik, aki évtizedekig megvan.:)
Hol volt eddigi életed során lehetőség arra, hogy bárki is megismerjen?
Jársz e bárhová, jártál e bárhová, munka, suli, bevásárláson kívül?
Férfiként írok (talán nem haszontalan az sem).
Mit értesz azon, hogy sikertelen? Nem vesznek észre a férfiak? Vagy néhány randi után elkopnak? Vagy lehetetlen alakok találnak meg mindig? Vagy senki nem akar komoly kapcsolatot veled?
Nem mindegy, mi a konkrét probléma, mert ez meghatározza azt is, hogy mit kéne másképp csinálnod.
#3 nem ez a lényeg. Egyrészt igen, amíg lehetett/amikor lehet akkor megyek. De pl egyetemen se nagyon jött össze pedig ott szerintem azért lehet hiába "suli".
Ennek részben én vagyok az oka, ezt sikerült is magamban letisztáznom, erre nem térnék ki.
#4 sikertelent úgy értem hogy pl randiig se jutok el. Akikkel ismerkedtem (pl online) ott vagy csak úgy eltűnt a srác (miután megkérdeztem mivel foglalkozik-mert szerintem ez egy elég alap dolog, nem golddigger vagyok-eltűnt többet nem válaszolt), vagy csak szexet akart, vagy ízléstelen volt.
Pedig sok fajta emberrel hozott össze az online, nem csak egy kategóriával, nem csak egy "típusnak" adok esélyt.
De ba pl van egy társaság akkor szinte sose én vagyok az aki megtetszik valakinek (ált.-ban aki nekem :D) hanem mindig valaki más.
Pedig nem vagyok csöndes, visszahúzódó. Félreértés ne essék nem vagyok ízléstelenül harsány v ilyesmi (persze kinek mi), inkabb arról van szó hogy közvetlen, beszédes. Tehát nem vagyok megközelíthetetlen.
- önbizalommal hogy állsz? tudsz-e fesztelenül, természetes mdon beszélgetni, ismerkedni férfiakkal? nem vagy túl görcsös, béna közösségi helyzetekben?
- öltözködésed milyen? - persze, van az a szupernő is, aki 20 éves szakadt edzőruhában is top 10es, de pl. egy előnyösebb, nőiesebb (nem feltétlenül k...s) öltözékkel sokat lehet dobni a sikerességi arányon
- mennyire vagy érdekes ember? hobbijaid vannak? miről szeretsz / tudsz beszélni? nem vagy-e kicsit szakbarbár? milyen a humorod?
És szeretném tisztázni higy nem a sültgalambot várom, tenni is akarok a dologért.
Ezért is gondoltam hogy tanácsot kérek olyanoktól (hátha), akik sikeresek, akik esetleg tudják vagy rájöttek mit csinálnak jól/mit csináltak rosszul.
#9 ez tök jó, de ezek nagyon általános dolgok. Ha csak ennyi lenne, akkor szerintem az emberek nem "bajlódnának" a társkereséssel.
De te mit teszel vagy tettél azért, mit léptél, stb.
Vagy téged csak úgy megtaláltak és te semmit nem tettél?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!