Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tudnék változtatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék változtatni a pesszimizmusomon? Mit csinálhatok rosszul?

Figyelt kérdés

Még sose volt komolyabb barátnőm és úgy érzem nem kellek senkinek,egy totál jelentéktelen pasas vagyok.

Teljesen pesszimista lettem és idegileg kivagyok mégha ennek az ellenkezőjét is mutatom az emberek fele.

Külsőre átlagosnak tartom magam,egyeseknek volt hogy bejöttem de a többség nem tart egy szépségnek szerintem.

Pénzes nem vagyok ami pedig dobhatna az esélyeimen.

Egyébként a pár randimon ami összejött mind jól sikerült de ahhoz nem eléggé hogy a lányok ne szívódjanak fel rövid idő után.

A netes társkeresésben se volt sok sikerélményem idáig.

2018. aug. 25. 16:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sebaj,lesz majd
2018. aug. 25. 16:46
 2/11 anonim ***** válasza:
34%
Pofozd fel magad néha. És viseld férfiként a fájdalmat
2018. aug. 25. 16:51
 3/11 anonim ***** válasza:
59%

Elnézve a mostani párkapcsolati piacot, nem sok okod van az optimizmusra.

Az a baj, hogy aki teljesen átlagos, az nem tűnik ki a tömegből, és nyilván nem lesz vonzó a nők szemében, pláne hogy mindegyik a magának legjobbat akarja kiválasztani.

Kérdés, vannak-e olyan kvalitásaid, amik a nők számára vonzóak. Mert ha nincsenek, az kb. olyan lenne mintha sielni akarnál léc nélkül. Esélytelen.

A netes társkeresést meg főleg hanyagold, erőltetett húspiac az egész, tele van trollokkal, botokkal meg kamuregekkel.

2018. aug. 25. 17:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez nem pesszimizmus, hanem a VALÓSÁG.
2018. aug. 25. 17:31
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha a boldogságodat egyedül a párkapcsolat meglététől teszed függővé, akkor sehogy.

Pesszimizmuson egyébként nagy általánosságban úgy lehet változtatni, ha az ember megtanulja az élet apró dolgaiban is örömét lelni, természet szépségét élvezni, ilyesmik.

2018. aug. 25. 18:56
 6/11 anonim ***** válasza:

Egyetértek az #5 válaszadóval! Zöld pacsit kapott!!!

Kérdező, NEM a párkapcsolat a boldogság egyedüli és kizárólagos forrása. Sőt, a párkapcsolat pont hogy kontra-produktív. Belefektetsz rengeteg energiát, pénzt, és időt, és olyan 0,000000000000001% esélyed van rá, hogy a végén meg is térül. Ha ezt a rengeteg erőforrást hasznos dologra fordítanád, sokkal boldogabb, hasznosabb és nyugodtabb életed lenne, mint párkapcsolatban!

Elég megnézni, agglegények közt hány kiemelkedő személyiség volt: Nietzsche, Nikola Teszla, Deák Ferenc, Leonardó Da Vinci, és sorolhatnám még.

2018. aug. 25. 18:59
 7/11 A kérdező kommentje:

3-as: Itt pontosan milyen kvalitásokra gondolsz ?

5-ös és 6-os: Ha csak ettől tenném függővé a boldogságomat szerintem már csatornába folytottam volna magam :)

De azért semmi kedvem egyedül rohadni életem végéig ettől függetlenül.

2018. aug. 25. 19:58
 8/11 anonim ***** válasza:

Kicsit se kezdte őket ki a magány... Tesla szerelmes lett egy galambba, nem éppen épp lelkivilágra utal.

2018. aug. 25. 20:43
 9/11 anonim ***** válasza:
#8 a macskásnőkhöz képest ez bagatell. Egyébként meg minden szart kitalálnak történelmi személyekről, Hitlerről is olvasni mindent, hogy zsidó volt, impotens volt, süket volt, földönkívüli volt...semmi nem igaz belőle.
2018. aug. 25. 20:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Viszont az igaz, hogy a full magányos emberek előbb halnak vagy kattannak meg. Még a sikeresebbek is...

Deák is lehet tartott pár szeretőt... Teslát körbevették a tudóshaverok stb.

2018. aug. 26. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!