Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem vagyok nagyszájú akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok nagyszájú akkor azon kell változtatni hogyan?

Figyelt kérdés
Konfliktusaim nem nagyon vannak mivel jó anyagi háttérem van nem ért semmilyen hátrány illetve ami volt azt meműttetem szóval nem kellett nagyon semmiért ordibálnom menőznöm és ezt a nők úgy veszik mintha gyáva lennék. Pedig csak kényelmes szocializázió miatt nem volt soha dolgom a veszekedés a menőzés. Valahogy túl kedvesének hathatós pedig tudok bunkó lenni csak az alpári stílus nem az enyém.
2018. jún. 1. 00:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Az hagyján, hogy nem vagy nagyszájú, de hogy még írni sem tudsz, az már inkább kellemetlen.
2018. jún. 1. 00:27
 2/17 A kérdező kommentje:
Hogy tűnhetnék magabiztosabbak? Igazából nem is a nők miatt érdekel a társadalmi rangja miatt. Nem akarok felszedni senkit. Csak ne nézzenek gyávának.
2018. jún. 1. 00:28
 3/17 A kérdező kommentje:
iPad rules
2018. jún. 1. 00:28
 4/17 anonim ***** válasza:
Én is iPad-ről írok, nem tapasztaltam még, hogy kitörli a központozást és átírja a szavakat nem létezőkre 🤣
2018. jún. 1. 00:31
 5/17 A kérdező kommentje:
Nekem igen. Automata. Kékkel megjelenik amit oda fog írni ha nem x éled ki akkor azt írja. Sokszor semmi értelemben nincs a mondatnak.
2018. jún. 1. 00:33
 6/17 anonim ***** válasza:
Ilyen vagy. Csak fogadd el.
 7/17 A kérdező kommentje:
Most is az értelme akart lenni.
 8/17 A kérdező kommentje:
Én elfogadom csak fogadjon el a társadalom. Engem cseppet sem érdekelne ha más emiatt nem nézne le.
2018. jún. 1. 00:34
 9/17 A kérdező kommentje:
Lényegében viselkedéspszichológiai segítség kellene. Elsajátítani a ezt a mai nyomulós stílust.
2018. jún. 1. 00:37
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy valaki hangos/nagyszájú, alapvetően egy temperamentumjellemző is, amit úgymond cseszhetsz, ha nem vagy olyan.

Emellett nagy része az ilyen viselkedéseknek nagyon koragyerekkorra nyúlik vissza, esélytelen és fölösleges magadra erőltetni más mintákat, ha egyszer az eredeti sem patológiás.

Neked csak az a bajod, hogy képtelen vagy elfogadni magad és abban a közegben élni/azt keresni, ahol ez erény. Inkább tedd fel magadnak azt a kérdést, hogy miért van erre neked feltétlen szükséged és miért látsz értéket egy kvázi alpári és primitív viselkedésben.

Én is pl csendes vagyok, de sosem éreztem ennek hátrányát. Egyszerűen úgy élek kicsi koromtól fogva, hogy ez a normális, a magamfajtákat kell keresni és aki más, azt csak elviselem, de érzem, hogy nem igazán vagyunk egy kategória ilyen szempontból és egy fikarcnyit sem hiányzik az az élet.

Ez amúgy olyan is lehet, mint az önbizalomhiány és az introverzió. Egy igazi introvertált sosem vágyik hatalmas bulikba és nagy társaságba, imád begubózni és ellenni 1-2 emberrel. Aki meg gátlásos meg félénk meg nem akar olyan lenni, amilyen, az meg sóvárog a bulik meg a hatalmas társasági élet után, miközben magát introvertáltnak hívja, közben átkozottul nem az, csak belekényszeredett egy olyan életmódba, ami meg az introknak paradicsom és maguk választják. Szóval én elgondolkodnék azon, hogy elsősorban nekem mi a bajom és miért van ilyen átoknagy diszharmónia az értékrendemben.

2018. jún. 1. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!