Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok nagyszájú akkor azon kell változtatni hogyan?
Alapvetően furcsa (vagy nem tudom, minek nevezzem) az ilyen szintű figyelem-és dominanciaigényt. Nem azt mondom, hogy ez rossz, de ha megoldást szeretnél, elsősorban itt kellene áskálódni, hogy tulajdonképpen miért van neked ekkora igényed erre vagy hol nem kaptad meg, ami miatt a szociális életed szinte teljesen erre összpontosul. Az írásodból legalábbis azt vettem ki, hogy nagyon vágysz a kizárólagos figyelemre és elismerésre és valamiért nehezen vagy egyáltalán nem viseled el, ha valakivel osztoznod kell ezen, vagy egy olyan (legjobb) státuszon, amiben jónak érzed magad. Ezt ne vedd sértésnek továbbra sem, csak én inkább a hogyan legyek olyan helyett azt a kérdést tenném fel, hogy milyen érzésre van szükségem, amit az által érek el, hogy olyan leszek.
A könyvtárba nem csak idősek járnak amúgy. :) Azok a körök, amiket te körülírsz, engem leginkább az egyetemi szakok élbolyaira és az ilyen szorgalmas/lelkes kutatókra/művészekre emlékeztetnek leginkább. Ha mindenáron ki akarsz tűnni egy közösségben és elismerést szeretnél vagy figyelmet, javaslom, hogy a munkád vagy a hobbid mentén indulj el és ilyen jellegű tanfolyamokon, találkozókon keress új arcokat, ott valószínűleg ha jó vagy, sokan fel fognak figyelni rád és elismernek. Viszont valamiért továbbra is ragaszkodom, hogy ez csak egy adalék és nem ez a fő célod vagy vágyad. Már csak azért is, mert a társkeresési problémák témakörben tetted fel. :) Inkább azon kellene elgondolkodni, hogy mit érnél el azzal, ha ott lennél, mihez jutnál, pontosabban mire vágysz, amiről úgy gondolod, hogy megkapnád, ha olyan lennél. Lehet, hogy így elsőre nem látod ennek értelmét, de szerintem azt el lehet érni anélkül is, hogy ilyen kérdésekben kell változnod, mint az, hogy hogyan legyél hangos vagy kerülj a társaság figyelmének középpontjába. De ezt én nem tudhatom, erre csak te tudod a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!