Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontottam el? Hogyan lehet változtatni?
Figyelt kérdés
27 éves szűz férfi vagyok, sose volt párkapcsolatom. A gond az, hogy mostanában úgy érzem, hogy nem is vágyok párkapcsolatra, mert olyan gondolatok járnak a fejemben, hogy így se tökéletes az életem, ha még barátnőm is lenne, a nehezen megkeresett pénzemet is el kellene költenem rá, meg a sok rossz példa, hogy ki lettek mások semmizve, stb.
Szerintem ez nem egészséges. Mi a baj?
2018. máj. 21. 09:30
1/3 anonim válasza:
Egészségesnek nem egészséges, de olyat kell találnod aki szintén szintén dolgozik és nem tőled várja a megélhetéshez szükséges anyagiakat. Mondani persze könnyű, de vannak még olyanok, akik nem a másikra akarnak támaszkodni.
Hogy mi a baj? Sosem volt még senkid, csak mások tapasztaláról tudsz. Neked is kellene már valaki.
2/3 anonim válasza:
Amikor már benne vagy, egészen másképpen éled meg. Az is számít, hogy az elbeszélésekből csak az egyik szemszöget látod, így az ilyesmikre én nem adnék a helyedben. Észnél kell lenni persze, mint az élet más területein is.
3/3 anonim válasza:
Meggyőzted magad arról, hogy neked így sokkal jobb. Ha változtatni akarsz, akkor ezt a fajta világlátást kell elfelejteni. Azért, mert neked eddig nem jött össze, attól még a párkapcsolat alapvető emberi szükséglet és értékes dolog. A kudarcokból is sokat lehet tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!