Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikertelen vagyok társkeresés terén, ezen szeretnék változtatni. Nők, akiknek könnyen meg az ismerkedés, pártalálás hogy látjátok, mi a sikeretek "titka"?
A kérdés, komoly, nem kamu!
Nő vagyok és sajnos elég sikertelen pedig se csúnya se buta nem vagyok, azt gondolom. Nyilván nem vagyok tökéletes, de igyekszem magamon változtatni.
A külsőt azt most hagyjuk. Azzal nem vagyok megelégedve, de tudom mi a bajom, azon szeretnék változtatni.
Ezen felül. Aki sikeres nőként, hogy látja miben rejlik a sikere, Melyek azok a tulajdonságai amik elősegítik ebben, mik azok a dolgok amik előreviszik?
Örülnék ha leírnátok a tapasztalataitokat!
esetleg azt, hogy hogy látjátok mi az ami hátráltathat?
A nyilvánvaló dolgokon kívül mint pl nem megy valaki sehova, az világos.
Az én sikeremnek a titka leginkább a hatalmas optimizmusom.
Mindig kedves vagyok, mindig mosolygok, nem hagyom, hogy elrontsák a kedvem. Jó humorom van, értem a viccet és a fekete humort is. Soha nem veszek sértésnek semmit amiről tudom, hogy poén. Iszonyatosan közvetlen és beszédes vagyok, illetve nagyon cserfes és belemegyek a csipkelődésekbe stb
Emellett elég nyitott vagyok minden témában, sokat tapasztaltam. Jó hallgatóság vagyok. Mindig reálisan látom a dolgokat legalábbis igyekszem.
A boldogság, a jó kedv és az egészséges önbizalom amit először észre vesznek rajtam.
Ezeket is szokták mondani,hogy jól érzik magukat a társaságomban mert nálam mindig jó kedv van 😁 (és nem, nem drogozok😂)
A külsőm nekem sem 10/10, de ezekkel a tulajdonságokkal mindig nagy sikerem volt.
29/N
férfiként írok bocs.
Ezek szerint mégsem tetszel nekik igazán.
Mert ha igen akkor legalább páran az első szexig kitartanának.
Úgy meg nem szabad ismerkedni, hogy társaságban vagy főleg nőként, főleg ha teszem fel mindegyik nő melletted jobban néz ki. Mert akkor nem rád fognak figyelni.
Én pl. férfiként abbahagytam pár év után az ilyen szórakozóhelyeken való ismerkedést, 2 barátommal jártunk el mindig de mindkettő sokkal jóképűbb volt mint én, engem kb észre sem vettek. Esélytelen volt.
Ha csak szexre megy, meg is írja és erre én azt mondom, hogy sorry de nekem ez nem pálya, akkor miért kéne még pedáloznia?
Azt meg elég nehéz kivitelezni, hogy az ember soha sehova ne menjen barátokkal/barátnőkkel.
Amúgy az összes barátnőm eléggé más típus mint én, sőt mindenki tök másmilyen.
De ne térjünk el az eredeti kérdéstől.
Férfiak is írhatnak, hogy őket speciel mivel lehet megfogni (nem szó szerint), mitől lesz egy nő érdekes, olyan akihez odamennek vagy akivel szívesen ismerkednének. stb stb.
Örülnék a konstruktív tanácsoknak!
Bennem is leginkább a kommunikatív, laza természetemet kedvelik. Az idióta poénoktól kezdve a komoly beszélgetésekig bármiben benne vagyok. Ha valamit nem értek, visszakérdezek, és hagyom, hogy elmagyarázzák, ha érdekel a téma, tovább is kérdezek.
Ezen kívül fogalmam sincs. Nem vagyok kiemelkedő szépség, mégis gyakran előfordul, hogy leszólítanak (pl ma is) 🤷♀️ Gondolom a kisugárzásomban van valami. Ezért is adnak szerintem sokan általános tanácsokat. Anélkül, hogy ismernénk, sajnos jobbra nem telik. De sokszor ismerősnek is nehéz.
Férfiként írok: engem leginkább azzal lehet megfogni, ha a csaj egyáltalán hajlandó beszélgetni velem, egy társaságban lenni, egy szóval érdeklődik irántam valamilyen szinten ÉS amúgy tetszik is (nyilván külsőre).
Az utóbbin persze nehéz változtatni, valakinek bejössz így is valakinek akkor sem fogsz ha brutálisan megváltoztatnád a külsőd.
Szóval ezt hanyagold ezzel ne foglalkozz annyira.
Szerintem a normális férfiak amúgy is jobban szeretik a lazább, nem állandóan a külsejével foglalkozó, nem tipikus "kikent" plázacicákat.
Szóval legyél közvetlen, laza, lehessen veled beszélgetni sé érdeklődj olyan témák iránt is amik ÁLTALÁBAN egy férfit érdekelhetnek. Mert hiába értesz te a műkörmökhoz, a legtöbb pasit ez rohadtul hidegen hagyja.
Nem, abszolút nem ilyen kikent plázacica típus vagyok és nem is akarok az lenni.
Köszönöm a rendes választ!
Az is érdekelne, hogy pl random helyeken hogyan kéne ismerkedni, stb
Mert amiket írsz, hogy lehessen a csajjal beszélgetni, meg érdeklődő legyen meg laza, ezek tök jók, de ezek kb megvannak. És így is mindig úgy járok, ahogy.
9-es vagyok. Maganeletben nem vagyok tarskereso helyzetben, tarskeresoztem. Jobbra hajtottam, akik tetszettek, match lett. Innentol nem tettem mast, csak valaszoltam vagy akar en irtam, chatelesbol olyan platformra tereltem a beszelgetest, ahol kiderul, hogy egyikunk sem kamu, es gyors talalkozast szorgalmaztam. Nem randevut, hanem szemelyeset, mar csak azert is, hogy ne illuziokat taplaljunk egy nemletezo szemely fele.
Az eletben nem tudom, tarskeresesben van-e a masik, vagy csak tetszem-e. A tarskereson nem erdekel, hogy kesobb lesz majd pofaraeses is, felbatorit, hogy mindenki ebbol a celbol van ott.
De nem, nem teszek semmit, csak gondolkodas nelkul bepotyogom a mondatokat, es taktikazni sem szoktam. Bar az allitolag nem art.
"szinte sose én vagyok az aki megtetszik valakinek (ált.-ban aki nekem :D) hanem mindig valaki más"
Ez egyértelműen azt jelenti, hogy túl jó pasikról ábrándozol. Ne haragudj érte, de nem vagy olyan jó csaj, mint amennyire jók azok a pasik, akik neked bejönnének. Ez ennyire egyszerű. Ha van rajtad túlsúly, annak ledolgozása fényévekkel emelné a vonzerődet a pasik szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!