Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék ezen a hozzáállá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék ezen a hozzáálláson változtatni?

Figyelt kérdés
Egy ideje küszködök a társkereséssel. Nincs túl nagy önbizalmam, talán soha nem is volt. Nem tartom magamat valami nagy számnak, inkább olyan átlagos 12 egy tucat nőnek. Barna haj, barna szem 161 magas). Sajnos azt veszem észre, hogy esélyem sincs normális társat találnom, mert akikkel eddig összefutottam többnyire a szőkehajú kék szemű lányok társaságát keresték. Esetleg vörös hajúakat. Ha pétdául a húgommal megyünk valahova (kék szemű, szőke hajú) őt mindig körülrajongják a férfiak,engem észre sem vesznek. ☹ Akkor sem ha egyformán csinosan/sportosan vagyunk felöltözve. Szeretnék társat viszont, eléggé elkeserít már a sok sikertelenség, és elutasítás. Azon is elgondolkodtam, lehet hagyom az egészet a fenébe. ☹37/N

2021. dec. 28. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg kezdeményezni te is. Amúgy nekem úgy tűnik nincs veled komolyabb gond.
2021. dec. 28. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"esélyem sincs normális társat találnom, mert akikkel eddig összefutottam többnyire a szőkehajú kék szemű lányok társaságát keresték."

Most majd másokkal fogsz összefutni. Akiknek a haj és a szemszín a fontos, azok nem neked valók.

2021. dec. 28. 14:58
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem válogass nyugodtan a privi cunamiból ami most zúdult. 😂
2021. dec. 28. 15:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem nem lesz cunami. 😅
2021. dec. 28. 15:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Felénk már gimiben kinőttek abból, hogy xy szemszín és hajszín a menő...

Ha ilyen egyszerű lenne, akkor menj el a fodrászhoz, legyél szőke és gond letudva.

33F

2021. dec. 28. 15:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem a haj- és szemszín teszi az embert. Ha látszódik rajtad, hogy egy gyászkeretnek gondolod magad, akkor mások számára is láthatatlan leszel. Hidd el, tapasztalatból tudom, órákig tudnék a túloldalról mesélni (F).
2021. dec. 28. 17:01
 7/7 anonim ***** válasza:
55%
Ne legyél szomorú, csodálatos nő vagy! Megérdemelesz te is egy szerető gondoskodó társat! Megfogot találni előbb utóbb és gyémánt leszel.
2021. dec. 28. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!