Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék a hozzáállásomon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék a hozzáállásomon vagy gondolataimon változtatni?

Figyelt kérdés

Van egy fiú az egyetemen, akivel már egy ideje randizgatunk. Megbeszéltük, hogy nem sietjük el ezt az egészet...ez így azt hiszem rendjén is van. Csak az a baj, hogy én talán már túlságosan beleéltem magam, vagy nem is tudom mitől érzem, azt amit...ugyanis folyton csak rá gondolok, nem bírok tanulni se, mert ő jár a fejemben, folyamatosan csak azt nézem, hogy írt-e vagy fent van-e már és mindig írok valamit nehogy abbamaradjon a beszélgetés, alig várom, hogy találkozzunk, mindig vele akarok lenni és ez nem csak, hogy nem normális, de nekem se jó és ha erről tudna, neki se lenne jó...

Mit kellene csinálnom ebben a helyzetben? Igyekszem lefoglalni magam, de nagyon nehezen megy és szeretnék valahogy ezen változtatni

Légyszi olyanok írjanak, akik esetleg már tapasztaltak ilyesmit és tudnának segíteni nekem

A "beteg vagy" vagy "függő" kommenteket, ha lehet hanyagoljuk

2018. márc. 18. 14:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Ertetlen vagy.

Minek, hova az egyetem??? Mond meg nekem kerlek. :)

Ha meg az erzelmeidet sem tudod besorolni.

Mikor azt sem tudod, hogy ez az erzes amit erzel, hogy mi ez.

Szerelem.

Jo ez neked? Legalabb azt megtudod mondani, hogy sikerult neked egyetemre menni?

Hmm....hiaba a lexikalis tudas, ha erzelmileg egy szellemi serult zokni vagy.

Es ezek mennek egyetemre -.-

2018. márc. 18. 14:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Hat ez egy roppant intelligens komment volt :D
2018. márc. 18. 14:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem olyan régóta vagytok együtt. Ez a szimpla rózsaszín köd, mikor csak ő jár az eszedben semmi más.

Azonban hamarosan vizsgaidőszak lesz, szóval ideje lenne addigra összeszedni magad, és tanulni.

A hozzáállásodon nem lehet változtatni, hagyd hogy a rózsaszínköd kitombolja magát, utána megnyugodnak az érzelmek és már tudsz racionálisan gondolkodni.

Csak a szerelem ne menjen a tanulás rovására.

2018. márc. 18. 14:18
 4/6 anonim ***** válasza:
A hozzáállásod teljesen érthető: a randizás és a talizás csak arra van, hogy minél előbb egy pár legyetek. Mivel a szándékod komoly, ezért komolyra kell a fiúnak is fordulnia, faggasd ki, próbálj rá hatni, vesd be csáberőd és fog az menni.
2018. márc. 18. 19:20
 5/6 A kérdező kommentje:

Igyekszem azért természetesen a tanulásra koncentrálni, hiszen az most nagyon fontos

Köszönöm a segítséget! :)

2018. márc. 18. 19:59
 6/6 anonim ***** válasza:
zöld kéz?
2018. márc. 18. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!