Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék túllépni a furcsa gondolataimon?
2 férfi közül azt választottam akit akartam és akihez vonzódtam. Eltelt 3 év, azóta a másik férfi is párra talált és megnösült. Egy hónapja volt az esküvője. Az esküvő óta furcsa gondolataim vannak és sokszor az álmaimban is megjelenik mint 3. személy a barátom mellett különböző élethelyzetekben. Akkor határozottan elutasítottam.
Furcsa gondolataim vannak: milyen lett volna a közös életünk, hogy éltünk volna, közös gyerek.
Nem tudom kiverni a fejemből az utóbbi időben, pedig nagyon szeretném ha megszűnének ezek a gondolataim. Úgy érzem összezavarodtam, közben kezdek eltávolodni a barátomtól is. Hogy tudnék túllépni ezen?
Köszönöm a privátot de a r..bancozásra nem vagyok kiváncsi!
Volt már egy elöző kérdésem http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
Témànàl vagyunk. A lé. Hàt erről màr lecsùsztàl.
Dolgozz sokat, majd lesz neked is:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!