Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnék túllépni a furcsa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék túllépni a furcsa gondolataimon?

Figyelt kérdés

2 férfi közül azt választottam akit akartam és akihez vonzódtam. Eltelt 3 év, azóta a másik férfi is párra talált és megnösült. Egy hónapja volt az esküvője. Az esküvő óta furcsa gondolataim vannak és sokszor az álmaimban is megjelenik mint 3. személy a barátom mellett különböző élethelyzetekben. Akkor határozottan elutasítottam.

Furcsa gondolataim vannak: milyen lett volna a közös életünk, hogy éltünk volna, közös gyerek.

Nem tudom kiverni a fejemből az utóbbi időben, pedig nagyon szeretném ha megszűnének ezek a gondolataim. Úgy érzem összezavarodtam, közben kezdek eltávolodni a barátomtól is. Hogy tudnék túllépni ezen?

2016. febr. 23. 22:23
 1/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a privátot de a r..bancozásra nem vagyok kiváncsi!

Volt már egy elöző kérdésem http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

2016. febr. 23. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy az a baj hogy te is szeretnél esküvőt stb? És lehet ha vele maradsz már komolyabb lenne mint most hogy "csak" barátod van és nem férjed?
2016. febr. 23. 22:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Pontosan. Tulajdonképpen csak a "köretet" irigylem és nem az emberre vagyok féltékeny. Az elmúlt 2-3 évben egyszer nem jutott eszembe csak azóta kezdödött mindez amióta megtudtam hogy lesz nagy esküvő (ami tényleg hatalmasra sikeredett), saját lakást rendeznek be, drága autót vásároltak. Nagyon rossz azt látni hogy mindez megvan nekik nekem meg csak álom marad ha csak nem jön egy csoda és kapna a barátom egy jó állást vagy nyernénk a lottón... :(
2016. febr. 23. 22:56
 4/4 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Témànàl vagyunk. A lé. Hàt erről màr lecsùsztàl.

Dolgozz sokat, majd lesz neked is:-)

2016. febr. 24. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!