Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogyan reagálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 éve vagyunk együtt. Tegnap volt az évfordulónk, de mivel vizsgaidőszak kellős közepén vagyunk, így megegyeztünk, hogy hetedikém találkozunk, hogy egyikünknek se menjen egy vizsga kárára sem.

Erre ma hív, hogy a haverjának születésnapja van és 6ra legyek kész, odamegyünk. Jelzem, tegnap érvelte meg, hogy azért nem találkozunk január 23 óta, mert készülnie kell lázasan és nehéz az egyeteme, ami tényleg igaz. Az én egyetemem sem piskóta.

Erre én a vizsgájára való tekintettel, ami ma van, csak annyit mondtam, hogy rendben, de nem esik jól, hogy ha a haver hivja, még vizsgaidőszakban is szökik, de ha én hívom, 10 percet sem hajlandó velem tölteni, mert sokat kell tanulnia.

Erre irja, hogy jó, akkor nem megy sehová, hogy ne problémázzak ezen. Pedig én mondtam, hogy rendben, akkor készen leszek erre meg arra az időpontra, nem baj, hogy holnap én vizsgázom, mert vele akarok lenni. De mostmár rögtön azt akarja kihozni, hogy milyen zsarnok vagyok.

Eddig úgy gondolom, hogy bármi ok volt, a barátaival ha akart velem vagy nélkülem találkozni, nem szóltam egy szót sem, de most nem bírtam megállni, hogy velem nem találkozik, de hiv, hogy ha megyek, ha nem, ő megy születésnapozni.

#furcsa #haverság #találkozás. születésnap
2016. febr. 2. 13:59
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

tudom majd jön a lepontozás hogy általánosítok stb, de ebben a korosztályban a legtöbb fiú nem becsüli a barátnőjét, túl éretlenek hozzá.

haverok, buli, bebaszás, stb. legtöbbször előtérben van, mert inkább van erre igénye mint fogni a barátnője kezét.

te elvagy rakva ínségesebb időkre, ha éppen kanos lesz akkor majd úgyis keresni fog.

de tényleg, a legtöbb fiatal fiú ilyen.

2016. febr. 2. 14:05
 2/5 anonim ***** válasza:
42%

Azért a teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy ugyanezen korosztály női képviselői is ugyanilyenek pont. Vodkanarancs meg pláza...

2016. febr. 2. 14:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek az elsővel, nem vagy neki elég fontos. Három év pedig nem kevés. De lehet, csak a megszokás tartja melletted.

A helyedben tojnék a fejére, hadd menjen bulizni, és ha legközelebb találkozni akar, megmondanám, hogy bocs de már programom van a csajokkal, legközelebb előbb szóljon.

Nagyon egyértelműnek veszi, hogy te ugrasz, ha füttyent, te meg egyeztess vele, hogy mikor ér rá találkozni veled.

Csinálj pár külön programot te is. Jobban is jársz, ki tudja, meddig tart ez a "nagy szerelem", legalább a barátok megmaradnak.

2016. febr. 2. 15:11
 4/5 anonim ***** válasza:
3 év után még itt tartotok? hát én már rég kiraktam volna. Mi már két év után is együtt élünk, de amíg nem így volt addig sem hagytam hogy így bánjon velem, ha rám nem ért akkor másra se. Meg amúgy is szerintem egy igazi párkapcsolatba a feleknek a másik a legfontosabb. Vagy max még a család, de nem a haverok. Ez gáz.
2016. febr. 2. 15:34
 5/5 anonim ***** válasza:
ugyan ezt csinálja az én barátom is..
2016. febr. 2. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!