Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy reagálnátok?
Van egy pasi, aki egy ideje eléggé nyomul....aranyos amúgy meg jól is néz ki, csak szörnyen tapad..
Éjjel küldött egy képet, a háttérben a házunk(panel) előtti játszótér, előtte pedig a keze, amiben egy graffitis flakon van. Nem írt hozzá semmit csak elküldte. Reggel láttam a képet, nem gondoltam még semmire, de kinéztem az ablakon, a játszótér melletti aszfaltra pedig elég nagy, és jól látszódó betűkkel fel volt graffitizve : Csak te kellesz nekem, xy (itt a nevem :D)
Felhívtam a pasit hogy egyébként normális-e :D de csak azt mondta, hogy nyomatékosítani akarta, mit is érez....
Lányok, ti mit szóltok ehhez? Ha nektek csinálták volna, imponálna vagy kínos lenne?
Nekem kínos lenne, de más szempontból meg imponáló... Ahj, nem tudom :D
De számomra inkább kínos. Ízlések és pofonok :D
Pontosan ez az én bajom is :D Bár azt mondta, a másik terve az volt hogy erősítőkkel kiáll a ház elé és elénekel nekem egy dalt.
Azthiszem jobban jártam 😂
Nekem kínos lenne. Ha már együtt járnánk és tombolna a szerelem, akkor még azt mondom, oké, bár nem szeretem a "zajkeltést" a magánéletemmel kapcsolatban.
De így, ismerkedési fázisban kifejezetten taszítana.
En 18 vagyok, o 25.
Szoval nem eppen a tini korosztaly egyikunk se :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!