Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik milyen a fürdőszobátok? Lányok, mit reagálnátok ha a pasitoknak tök lepukkant fürdőszobája lenne?
Az én barátom egyedül lakik, saját lakása van, és hát nagyon le van lakva a fürdőszobája. A wc deszka szét van törve, a kád alja ilyen barnás (talán rozsda!?! - nem értek hozzá) és múltkor a víznek is olyan furcsa szaga és íze volt (fogat mostam).
Nem mertem neki megemlíteni a vizet, de ez tuti nem egészséges és hát minimum egy nagytakarítás ráférne a fürdőre (plusz egy kád és wc ülőke csere).
Meg olyan kosz van... bemegy simán cipőben a hálóba, ott ahol lefekszünk és előtte zokniban/mezítláb mászkálunk... Az előszobában törmelékkel teli vödör, pedig nincs építkezés..
Ez mennyit mond el egy férfiról? Először voltam nála.. És ami a legjobban érdekel: vajon mi lehet az a barna elváltozás a kádban? :O Szeretne egy közös fürdőzést, a rozsdán fogunk ücsörögni?
Full igénytelen 😒
szóba sem állnék vele...
Hűűűű, ez nagyon gáz. A wc ülőke csere kb. 1000 forintból, és 10 perces munkából megoldható. A kád csere már nem ilyen egyszerű, és például költözés után a saját lakásomban hónapokig, azaz a teljes felújításig csak tusoltam, mert nem volt gusztusom beleülni a kádba.
Azt nyugodtan megmondhatod neki, hogy abban a kádban nem vagy hajlandó fürödni.
Hogy a víznek fura az íze, az attól is lehet, hogy keményebb, mint amit megszoktál, az meg kb. pech, de arról nem feltétlenül a srác tehet.
A többi nekem már igénytelenség, főleg az, hogy a WC-deszkát nem cserélte ki. Az azért nem olyan drága talán, hogy ne lehessen hamar kicserélni (egy kád azért nehézkesebb... meg sztem az a rozsda annyira nem vészes, de azért nyilván igényesebb egy tiszta). Hát még a kosz meg a törmelékes vödör...
Volt ilyen exem. Túl naiv és szerelmes voltam belé, hogy ne lássam át, hogy egy trehány disznó. Soha nem változott meg, pedig három évig voltunk együtt. Csak meguntam, hogyha nem akarok a hányásban élni, akkor nekem kell takarítani mindent.
Azóta ez szempont volt és ha azzal védekezne esetleg, hogy minden pasi ilyen, akkor azt kell mondjam nagyon nem. Ez különösen durván igénytelenség és nem általános. Szerintem hanyagold, ne pocsékolj rá időt mert nem éri meg...
Mivel még egyetemre járok és nincs saját lakásom, ezért mindenhol olyan, amilyen. :)
Itthon teljesen rendben van, édesanyám takarít.
Az albérletben, ahol most lakom, keveset vagyok és 2 tulajdonos is lakik, ezért nem viszem túlzásba a takarítást, de a wc deszkát leszoktam törölni magam előtt és után is. A mosdókagylót is minden használat után. (Lemosom a fogkrémet, nem hagyok benne hajat, stb.)
Alapvetően rendetlen vagyok a szobámban, de más helyiségekben nem. Az pedig eléggé irritál, amikor a mosdókagyló tiszta por és hasonlók. Egyre több lakásban tapasztalom ezt valamiért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!