Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Gáz ha fiatal párnak nincsen...

Gáz ha fiatal párnak nincsen fürdőszobája?

Figyelt kérdés
Itt gyk-en úgy vettem észre hogy sokan lenézőek...
2012. ápr. 25. 21:27
1 2
 1/15 anonim válasza:
75%

és ha olyan választ kapsz, hogy gáz akkor felkötöd magad vagy gyorsan felveszel egy hitelt és csináltatsz csak mert "gáz" ??

nem mindegy, mit írnak? ha nem tudjátok megoldani hogy legyen akkor nem is lesz

2012. ápr. 25. 21:28
 2/15 anonim ***** válasza:
24%
Akkor soha nem is zuhanyoztok?Wc van vagy elassatok?
2012. ápr. 25. 21:29
 3/15 anonim ***** válasza:
77%

Hát, nézd, ha amúgy tiszták és szagtalanok, akkor ha összefutok velük az utcán, nem tudom megmondani, hogy nincs fürdőjük.

Ha ismerem őket, és megtudom, hogy nincs fürdőjük, akkor lehet, hogy elgondolkozom, hogy milyen módon tisztálkodhatnak.

Viszont vendéget hívni lehet, hogy necces.

2012. ápr. 25. 21:30
 4/15 anonim válasza:
54%
Elég fura..lll
2012. ápr. 25. 21:31
 5/15 A kérdező kommentje:

nekünk sem, a páromnak sincs fürdőszoba a családiházban, van lavór, tökéletesen fürdünk!!Kár hogy arról egyesek nem hallottak!!

Egyébként nem kötöm fel magam ahogy az első írta!

2012. ápr. 25. 21:34
 6/15 anonim válasza:
A nagymamám is ilyen lakásban lakott, volt egy külön kis fal, amin volt egy mosdószerűség, és így lényegében lavórban lehetett fürdeni, a wc - k meg kint voltak a folyosón, közösek voltak. Ettől függetlenül ő tisztálkodott rendesen. Szóval ha nálatok is így van. hát nem a legjobb nyilván, de a mindennapi tisztálkodást így is meg lehet oldani.
2012. ápr. 25. 21:35
 7/15 anonim ***** válasza:
Ha nektek nem gáz, akkor nem az (bár gondolom ti sem élvezitek túlzottan). Én is éltem ilyen körülmények között, és a hátam közepére sem kívánom vissza.
2012. ápr. 25. 21:36
 8/15 anonim ***** válasza:

"van lavór, tökéletesen fürdünk!!Kár hogy arról egyesek nem hallottak!!"

Akkor meg mi a gond? Miért kell nagy dobra verni ezt a problémát? Bizonyára előbb-utóbb lesz, addig meg ez csak nektek kényelmetlen.

2012. ápr. 25. 21:40
 9/15 anonim válasza:

Emlékszem, hogy amikor én kicsi voltam, akkor is lavorba meg kis műanyag kádban kellett fürdeni, mert akkor még nem volt külön fürdőszoba, csak kint volt wc.

Azóta elég sokat fejlődtünk, mint az ország, mint a családom anyagilag, tehát ma már van. 2 is, mert a házunk 2 lakásból állt.Ma már egy családi házzá alakítottuk. Szerintem nem gáz, csak szokatlan, hogy egy házban ne legyen fürdőszoba.

2012. ápr. 25. 21:41
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

A 60-as évek előtt csak nagyon kevés lakásban volt fürdőszoba,WC pedig csak az udvaron. Mégis tudtak rendesen tisztálkodni. Én is így nőttem fel,a vizet az utcáról hordtuk,teknőben kézzel mostam stb.

A vendég is tud kezet mosni,mosakodni lavórban is.

Ha így halad az anyagi helyzet,akkor akik ma lenéznek benneteket,lehet,hogy nekik sem lesz fürdőszobájuk.

2012. ápr. 25. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!