Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Gáz ha fiatal párnak nincsen...

Gáz ha fiatal párnak nincsen fürdőszobája?

Figyelt kérdés
Itt gyk-en úgy vettem észre hogy sokan lenézőek...
2012. ápr. 25. 21:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egy baba kádban is le lehet tökéletesen fürödni. A nagymamámnál mi is így fürödtünk.
2012. ápr. 25. 21:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem gáz, csak szokatlan. De nekem is van ilyen ismerősöm. Vagyis igazából van fürdőszoba, csak töküres, mert nem volt rá pénz. Hát majd ha lesz pénze, megcsináltatja.
2012. ápr. 25. 22:00
 13/15 anonim ***** válasza:
6%
gázvagy
2012. ápr. 25. 22:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz mindent meglehet oldani csak akarni kel még a tisztálkodást is. Ismerek olyat akinek van csak éppen nem szereti használni koszos ő is meg a lakása is.
2012. ápr. 25. 22:21
 15/15 anonim ***** válasza:
nem gáz, csak érdekes. én, mint tősgyökeres városi, egyszer mentem egy faluba, ahol a házban nem volt fürdőszoba, kint a kertben volt egy pottyantós, és lavorban kellett fürdeni. 1 napig sem bírtam, addig inkább visszatartottam, ha rámjött a pisilhetnék. soha többet nem megyek ilyen helyre, undorító.
2012. ápr. 26. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!