Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik milyen a fürdőszobátok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik milyen a fürdőszobátok? Lányok, mit reagálnátok ha a pasitoknak tök lepukkant fürdőszobája lenne?

Figyelt kérdés

Az én barátom egyedül lakik, saját lakása van, és hát nagyon le van lakva a fürdőszobája. A wc deszka szét van törve, a kád alja ilyen barnás (talán rozsda!?! - nem értek hozzá) és múltkor a víznek is olyan furcsa szaga és íze volt (fogat mostam).

Nem mertem neki megemlíteni a vizet, de ez tuti nem egészséges és hát minimum egy nagytakarítás ráférne a fürdőre (plusz egy kád és wc ülőke csere).

Meg olyan kosz van... bemegy simán cipőben a hálóba, ott ahol lefekszünk és előtte zokniban/mezítláb mászkálunk... Az előszobában törmelékkel teli vödör, pedig nincs építkezés..

Ez mennyit mond el egy férfiról? Először voltam nála.. És ami a legjobban érdekel: vajon mi lehet az a barna elváltozás a kádban? :O Szeretne egy közös fürdőzést, a rozsdán fogunk ücsörögni?

2015. nov. 15. 20:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szép, tiszta, igényes fürdőm van.

A barátod egy lusta, trehány valaki. Rühellem ha ott ahol valaki lakik igénytelenség, kosz, rendetlenség, fejetlenség van.

Ez nem pénz-idő kérdése, mert beruházni domestosba és egyéb tisztító eszközökbe nem kerül vagyonokba, és minimum hétvégén csak akad egy kis ideje kitakarítani.....

Szóval én férfi létemre nem tűrném meg magam mellett az ilyen embert, mert igényem van a higiénára, rendezettségre és tisztaságra.

majdnem 35/F

2015. nov. 16. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!