Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, furcsa lenne, ha az eladólánytól csak a nevét kérdezném meg?
24 éves vagyok, még sose volt kapcsolatom, eléggé félénk vagyok ismerkedés terén. van egy lány a közeli kisboltban, nagyon aranyos, nem tudom van-e pasija. kíváncsi vagyok a nevére, de ennél többre nem futja ami az ismerkedési szokásaimat illeti.... nem tudom hogyan tovább.
általában meg szoktam elégedni mindig egy lány nevével, rákeresek interneten, és elképzelem magamban milyen jó is lenne, ha egy pár lennénk. 16-17 éves korom óta ennyiben kifújt a lányokkal való ismerkedéseim. külsőre nem vagyok nagy eresztés, átlagosnak mondanám magam. okai vannak a félelmeimnek, nem szeretnék beszélni róla, régi dolgok ezek.
szóval szívesen megkérdezném hogy hívják, arra gondoltam, hogy megkérdezem inkább a munkatársát, aki ott dolgozik. de mindig nyomasztva érzem magam, hogy sok betérő pasi nyomulhat rá naponta több tucat, szóval nem hiszem hogy befutó lennék nála. és ezer százalék hogy ha tőle kérdezném meg, rákvörössé színeződne a fejem.
Nem hiszem hogy megadna a nevet a kolleganoje. Senki se szereti fura sracoknak megadni mas elerhetoseget, nehogy valami bolond legyen aki utana csak zaklatni fogja.
Inkabb azt kerdezd meg aki tetszik, ha megadja szerencsed van. Ha nem akkor nezz be par masik boltba, eleg sok kisboltban.
Nem valószínű, hogy több tucat pasi nyomulna rá, pláne nem naponta. Én is voltam eladó és csinos vagyok, de csak néhanapján volt olyan, hogy egyáltalán jelét adta egy srác, hogy bejövök neki, ez csak a pasik fejében él, hogy minden minimum átlagos lányt ostromolnak a férfiak :D
A kérdésedre válaszolva, ha gyakran látod és jársz oda, inkább próbálj valami hétköznapi témáról elkezdeni cseverészni vele... Pl hogy milyen gyakran látod, nem rossz-e ilyen sokat dolgozni, vagy valami.
2-es válasza nagyon jó
pontosan így van, nehogy azt hidd hogy a jó csajok el vannak árasztva mindenféle ajánlatokkal
mivel a pasik legnagyobb része pontosan ugyanolyan balfa.sz mint te, ezért élőben jóformán a csajoknak kell felszedni a fiúkat
Én most jövök a tesco-ból és az egyik pultos lány eléggé hálószoba szemekkel nézett rám szóval oda mentem és kérdeztem tőle valami borzalmas baromságot aztán kicsit szóba elegyedtem vele és elkértem a fészbukját.
Ez ilyen egyszerű, nem kell itt trükközni a kolleganőjénél meg ilyenek hanem bele nézel a szemébe aztán lesz ami lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!