Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy elég furcsa kapcsolatba kerültem, szerintetek van "jovoje"?
Nem. Mert szerelmes leszel es majd tobbet akarsz es akkor kiderul hamar, hogy o nem. Ha nagyon gye ge jellem, akkor majd jatszik veled es sokszor szakitotok es a legvegen meg jobban pofara esel. Mindezt erzelmileg a gyermeked is majd megerzi/megszi.ja.
Tudom nehez nem folytatni, ha mar elkezdted, de legy eros. 20 eves hazassagot nem fog felrugni.
Neked igazi tars kellene, mi el hamarabb, aki a gyerekednek is apja lehetne.
(Tapasztalatbol tudom a jovotlenseget. Statisztikailag ez a valoszinubb, tundermesek is vannak. A mesekonyvekben.)
Ez nem egy kapcsolat, szerető vagy.
Nincs jövője, beleszeretsz ő meg közli, hogy bocs de az asszonnyal marad.
Plusz én nem asszisztálnék ahhoz, hogy egy kapcsolat szétmenjen, főleg, hogy rengeteg egyedülálló, de némi gerinccel rendelkező férfi is van a világon.
Nincs meg az a vibralas. Vagyis eddig nem volt meg senkinél.
Ha egy kapcsolatban már benn van egy harmadik az már a végét járja.Nem a szerető egyedül a vétkes,hanem aki kikacsingált a kapcsolatból.Kettön áll a vásár és mind a kettő hibás.Ki miért,hogyan,minek az teljesen érdektelen,hogy megtörtént ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!