Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok, a külsőségen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, a külsőségen kívül mi okozhatja még a sikertelenséget társkeresés terén?

Figyelt kérdés

Elsősorban csúnya sorstársaimhoz szólok, de mindenki véleménye, gondolata érdekel.

Nem kertelek, én is ronda vagyok, és tessék csak elhinni, nem hibás énkép áll a dolog háta mögött. Lássuk csak röviden. Nő vagyok, de csinos női ruhákat kb képtelenség hordanom. A lábam trampli, női cipőt nem nagyon találtak ki rá. Mellé szerencsére a lábaim is vastagok, mintha túlsúlyos lennék, a bokámat meg hagyjuk. Tényleg trampli.. :D Az összkép még úgy talán elmenne, ha nem senyvednék egy vidám kis betegségben... Nincs mese, csúnya vagyok...

DE!....és itt az a bizonyos DE! Én próbálok dolgozni magamon, mert ha körbenézek a környezetemben, nálam sokkal igénytelenebb embereknek is van párja,a sőt családja is. Kell, hogy legyen még valami probléma velem, ami a kudarcaimhoz vezet.

Ti hogy álltok ezzel a kérdéssel? Dolgoztok magatokon? Ha igen hogyan?

Engem alapvetően szeretnek az emberek, sőt meg merem kockáztatni tisztelnek is. Mindenkivel tudok beszélgetni, akit nem kedvelek, azzal is. De a szerelmi része katasztrófa. Csak havernak, barátnak vagyok jó...Pedig már nem is görcsölök rá a témára, mert hát azt tartja a fáma, az sem vezet jóra.

2023. jún. 17. 11:25
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
91%
A személyiség.
2023. jún. 17. 14:00
 22/47 anonim ***** válasza:
84%
Személyiség, mentális állapot.
2023. jún. 17. 14:39
 23/47 anonim ***** válasza:
95%
Akik a személyiseget irják, azok hazudnak! A legostobább, legr*bancabb, buta nőknek, valahogy mindig van pasijuk! És nem a mamahoteles maradék
2023. jún. 17. 15:36
 24/47 anonim ***** válasza:
31%
#23: Mindenféle nőnek van pasija, aki akar.
2023. jún. 17. 15:38
 25/47 anonim ***** válasza:
81%

90%-ban a külsőn múlik, aki mást mond az hazudik.

Férfiként is látom hogy jó nőnek lenni és nemjó nőnek lenni a létezés két különböző szintje.

Ha jó csaj vagy ragadnak rád a palik, mindegy milyen a személyiséged, az öltözködésed, a stílusod, mindig kapós leszel.

Ha ronda vagy meg rábasztál, mert vagy csak megdugni akarnak többnyire, vagy még azt sem (főleg ha kövér is vagy mellé).

Ha szerencséd van összejöhet egy olyan férfi aki külsőleg is aránylag rendben van, ha nincs akkor meg vagy beéred azzal ami jut, vagy egyedül maradsz.. sajnos ez nem fair, de ez van.

2023. jún. 17. 15:39
 26/47 anonim ***** válasza:
74%

25

Na végre! Leírta egy férfi is!

24

Igen, ez igy van! de a hajlektalan és/vagy elvált, 3-4gyerekes, mamahoteles, csóró, semmievaló 40eseket inkább skippelem!

2023. jún. 17. 17:01
 27/47 anonim ***** válasza:
95%
Csúnya nő vagyok és igen, akkor esély sincs normális kapcsolatra...vagy nagyon-nagyon le kell adnod és olyan férfiakkal kell összejönnöd, akiket csöppet sem kívánsz. Van egy szép barátnőm és ha együtt ülünk be egy étterembe, mindenki tapad rá: a pincér, a szomszéd asztalnál ülők, a belépő férfiak-mindenki. Én meg mint egy darab sz.r ülök mellette. Megjegyzem, neki az érettségi sem sikerült, nekem 2 diplomám van, jó állásom, ő nem dolgozik, emberileg sem értékes, nem művelt, mégis ő kell a férfiaknak. Ennyi.
2023. jún. 17. 17:03
 28/47 A kérdező kommentje:
27-es, "örülök", hogy ezt a jelenséget megemlítetted. Mert valóban így van... Ha egyedül vagyok a porondon, még elmegy...de nagyjából ha bármilyen más nőnemű személlyel jelenek meg valahol (kor és testsúly is mindegy) akkor én már levegő vagyok ,vagy még az sem. :(
2023. jún. 17. 17:12
 29/47 anonim ***** válasza:
26%

#26: Nem az igazságot írta le, hanem amit hallani akartál. Nagy különbség. Az igazság valahogy titeket sosem érdekel... Lazán ignorálod te is, hogy a környezetemben mennyire nem igaz a beteges fantazmagóriád.

#27: Gyönyörűen bemutattad az irigységet.

Gyerekek! Nevezzük már át ezt a kategóriát társkeresés helyett rinyálásra! Vannak az incel férfiak meg a hasonló szintű nők. Mindegyik oldal ugyanúgy nyavalyog itt, csak mindegyik a másikra mutat, hogy annak könnyű.

Persze, valahogy soha, senki nem képes elfogadni, hogyha több millió hasonló szintű embernek megy a dolog, akkor talán vele van gond...

Mondjuk, teljesen érthető, hogy ilyen mentalitással nem talál be titeket egy normális ember sem. Miért tenné? Mit csinálnátok vele? Lehoznátok az életről? Panaszkodnátok neki egész nap?

2023. jún. 17. 17:15
 30/47 A kérdező kommentje:

Én ezt mondom 29-es,illetve írtam is.Magamban keresem a hibát.Én nem hibáztatom a férfiakat, meg alapvetően én mindig is jobban szerettem a férfi társaságot

Aki nem ismer, ne mondja nekem,hogy túl magas a léc.Eddigi életem során volt magas,alacsony,vékony,kövér..nem vágyom gazdag,magas kigyúrt kitakatemberre.

Nekem az fáj,hogy aki iránt fellobbant a láng,vele nem találtak viszonzásra az érzelmeim.Eddig még sosem.Most meg,hogy nem 20 éves vagyok már,egyszerűen katasztrófa.Még annyi sincs ami régen volt. :D

Úgy látszik nekem maradnak a plátói szerelmek...Társkeresőn egyébként mindenkinek visszaírok.Olyan sok üzenetre nem kell válaszolnom...

2023. jún. 17. 18:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!