Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz lehet az hogy párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz lehet az hogy párkapcsolatok szinte mind elromlanak egy idő után (95 százalék legalább)?

Figyelt kérdés
Sokan küzdenek hogy kapcsolatok legyen társuk legyen majd családot alapításának közben ez lehet egy zsákutca.. előbb utóbb minden kapcsolat tönkremegy, úgy látom....jönnek a veszekedések hisztik, megcsalások, elhagyások, szenvedés és sírás...
ma 09:23
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Én látok tok jól működő kapcsolatokat 25 év után. Persze ott is, ahol belelátok, megvoltak a veszekedések és a mélypontok, de fontosabb volt együtt maradni és megoldani, így máig teljesen jól működik.
ma 09:28
 2/8 anonim ***** válasza:
52%

Én inkább azt mondanám, hogy a meggondolatlanul felépített kacsolatok nagy része hal el.

Az önmegtartóztatással tűzdelt, mértékkel, lépésről-lépésre felépített és tesztelt kapcsolat sokkal jobb eséllyel marad fenn mindhalálig.

De legyünk gyakorlatiasak: a mai világban kinek van ideje önmegtartóztatni.. Minden 10-ből 9 azonnal szexualitást akar, pár hónap múlva költözés stb. Egyszerűen ez egy civilizációs betegség, ezért lehet az az arány, amit érzékelsz.

ma 09:29
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Elromlani elromlik szerintem mindegyik, aztán a romokon valamit még képes építgetni, javítgatni az ember. Sokan külső szereplőkkel, időleges különéléssel, egymás mellett éléssel, bárhogy. A külvilág meg ugye azt lát amit a pár enged látni.
ma 09:41
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is mindegyik elromlik előbb vagy utóbb. A legjobb kapcsolatban is vannak hullámvölgyek. Kérdés, hogy ki tudunk-e jönni belőle. Problémák mindenhol vannak, de az emberek általában ügyelnek a látszatra. Az úgynevezett álompárok sem feltétlenül boldogok.
ma 09:52
 5/8 anonim ***** válasza:
88%

Ha azt gondolod az a jó párkapcsolat ahol nincs vita és egyebek. És azt gondolod ha vita van, akkor elromlott, akkor keveset tudsz a párkapcsolatokról.

Vita stb esetén nem elromlott a párkapcsolat. Ez a párkapcsolat vagy bármilyen együttélés normális része. A kérdés elég érettek-e a felek ezeket kezelni.

Ha valaki úgy gondolkodik mit Te, akkor maximum fél esetleg egy éves kapcsolata lesz, mert egy idő után mindenhol lesz nehezebb időszak.

ma 09:55
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
Egyszer megkérdeztem egy pártól, akik 60 éve házasok, mi a titok. Azt mondták, szeretetben elfogadni egymást az apró hülyeségeivel és átsiklani a hullámvölgyeken. Ez ma sokaknak nem megy.
ma 10:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sok párkapcsolat, házasság jut erre a sorsra.
ma 10:57
 8/8 anonim ***** válasza:
#5 Így van. Én soha nem hallottam a szüleimet veszekedni, mégsem állítanám, hogy boldogok voltak. Inkább csak kerülték a nyílt konfliktust, különösen anyukám. Mi a férjemmel sokszor csúnyán összevesztünk, de ez nem okozott törést a kapcsolatunkban.
ma 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!