Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti találkoztatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti találkoztatok volna velem? Fiúk, mit rontottam el?

Figyelt kérdés

Egy társkeresőn elkezdtem levelezni egy lánnyal.

Csak du.- este felé tudtam neki írni, válaszolni. (De úgy vettem észre, hogy ő is csak kb. így ér rá.)

A lényeg, hogy beszéltük, hogy most már jó lenne találkozni.

Kb. szerdán vagy csütörtökön esett róla szó.

Én annyit írtam, hogy szívesen találkoznék vele, de nem a mostani hétvége legyen, mert meg vagyok fázva...

Nos, innentől kezdve teljesen megszakadt a kapcsolat.

Mit ronthattam el? Nem értem.

ma 11:02
 1/6 anonim ***** válasza:
18%
Lemondtad a talit. Nen vár rád tovább.
ma 11:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mikor írtál neki? Lehet még gondolkozik. De ha meg megszakad nem a te hibádból
ma 11:05
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
Nem rontottál el semmit, de meg kell értened a következőket: A csajoknak jellemzően egyszerre több "udvarlójuk" is van és sokan egyszerre többel ismerkednek, így nem fognak várni egyre, kivéve, ha kifejezetten oda vannak valakiért.
ma 11:06
 4/6 anonim válasza:
100%
Semmit nem tudsz tenni. Hagyd, hogy válaszoljon neked (lehet később fog). Ha nem teszi, akkor tudom, hogy rosszul esik, de ne törődj ezzel. Legyél kicsit lazább. Tudoom, hogy szeretted volna (a találkozót), de megkell hagynod a szabadságát.
ma 11:07
 5/6 anonim ***** válasza:
77%
Illetve inkább úgy kellett volna fogalmaznod, hogy jövőhéttől jó neked bármelyik hétvége. Mert így csak azt mondtad, hogy a mostani nem jó. Pasinak kell felhozni a találkozó napját, kérdezd meg jövőhét jó lenne e neki?
ma 11:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba már elvitte más. Így jártál, erről most lemaradtál.
ma 11:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!