Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ezért lesz egyre több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ezért lesz egyre több incel, MGTOW és egyéb társadalomból kivonuló férfi, mert ezt a megaláztatást már egyre kevesebben tudják benyelni és igazából szabad országban senki nem is parancsol nekik?

Figyelt kérdés

Akiket mélyebben érdekel, olvassa el az első 2 választ ennél a kérdésnél: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Röviden és tömören azzal van bajom (és rajtam kívül még sokaknak) és ebből van örökös parttalan vita, ahol mindkét fél fújja a magáét, hogy nekem és sok más férfinak 10x vagy 100x is többet kell küzdenie, önfejlesztenie azért, hogy a nők észrevegyék.

Az egészet a prostitúció olyan formájának érzem, ahol nem pénz cserél gazdát, hanem kivagyiság. Ha külsőre és/vagy simán önmagamért nem tud belém szeretni egy lány sem, akkor nem fogok azért edzeni, gyúrni, íjászkodni, menő ruhákban járni, motorozni, stb. hogy ettől izgalmasabb legyek a szemében.

Rengeteg nagyon szegény, tényleg pottyantós vécés kategóriás zsákfaluban élő ember találja meg a párját, aki nagyon szerelmes lesz belé.

Olyan tragikus sorsok is vannak, mikor bántalmazzák a nőt, az mégis szerelmes és vele marad.

Mi meg legyünk Elon Muskba oltott Tony Starkok azért, hogy a nők egyáltalán emberszámba vegyenek, felfigyeljenek ránk?

Nem érzi más is kicsit úgy, hogy az amúgy is döglődő, örökös és állandó növekedésre épített gazdaság egyik utolsó rúgkapálásának része ez is?

Hiszen az ilyen self-made man emberek éjt nappallá téve, kőkeményen túlhajtják magukat, minden percüket hasznosan időmenedzselik, betáblázzák, ezzel sokkal jobban pörgetik a mókuskereket, mint gyári munkás társaik. Akár megtalálják a párjukat ettől, akár nem, a gazdaság win-dupla win szituációban van, mert ha nem, akkor is hajtott egy csomót és adózott is egy csomót, ha pedig igen, akkor a kamatos kamathoz hasonlóan önműködővé válik a dolog és viszi boldogan a hírét, hogy mennyire megéri önfejleszteni, mert így visszatekintve mekkora nyomoronc volt 15 évvel ezelőtt, most meg egy valóságos Fecsó lett belőle egy Vasvári Viviennel az oldalán. Vagy Andy Vajna, aki megengedheti magának a 40 évvel fiatalabb csini asszonykát.

Nem érzitek ezt nagyon gáznak? Hogy nem áll arányban a kettő? Hogy egy életen át hajtasz azért, hogy utána valaki az egzisztenciád miatt és amiatt, amit elértél az életben megkedveljen és melléd csapódjon?

2020. ápr. 8. 19:18
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/112 anonim ***** válasza:
18%
CENZÚRA már működik sajnos. :(
2020. ápr. 10. 16:36
 52/112 anonim ***** válasza:
75%

#57 Én nem gyűlölködök, ők kötnek belénk, nem látod? Nem tudom, olvastad-e, de a halálunkat kívánta az egyik, a 42 százalékos. De ezt már azóta törölték szerencsére. Ezt már nem hagyhattam szó nélkül, és már szerencsére nincsen itt ez a hozzászólás.

És még mi vagyunk a nőgyűlölők? Hogy van ez akkor? Én csak realista vagyok, nincsen bennem semmi szélsőség. Teljesen a téveszméik rabságában élnek, és fogalmuk sincsen az incel szó jelentéséről. Akikről ők beszélnek gyűlölködve, az csak egy pici kis töredéke az incel embereknek! Én csak annyit írtam reagálásként, hogy feminácik, de már ez is csak egy reakció volt a kötekedésükre. Ezután jött a halálunkat kívánó hozzászólás.

2020. ápr. 10. 16:39
 53/112 anonim ***** válasza:
100%
Most már 55-ös hozzászóló, neked szól, amit írtam, mert közben megint töröltek valamit.
2020. ápr. 10. 16:41
 54/112 anonim ***** válasza:
83%

Egyik tizenkilenc, másik egy híján húsz.

Mi sem vagyunk tökéletesek, de egy-két válaszolónak szintén lenne mit a háza táján sepergetni.

2020. ápr. 10. 17:00
 55/112 anonim ***** válasza:
85%
#55: Mert az itteni nők minden normális hangnemben megfogalmazott kritikát ugyanúgy a "gyűlölködő, hisztis" kategóriába sorolnak, akkor is ha amúgy nem az. Képtelenek az objektivitásra és a párttalanságra.
2020. ápr. 10. 17:01
 56/112 anonim ***** válasza:
28%

"minden normális hangnemben megfogalmazott kritikát "

Normális hangnemben kritikát megfogalmazni csak konkrét személlyel szemben lehet, nem pedig A Nők ellen.

Itt olyan nincs, csak gyűlölködés napi 10 kérdésben. érdekes, a lányok nem tesznek fel általánosságban pasi fikázó kérdéseket, csak ti, mintha fizetnének érte.

Nem tudom, mi lenne, ha a csajok elkezdenének ilyen kérdéseket gyártani.

Rohadt unalmas már, hogy a nyomorotokért az összes nő tehet, és rajtuk kívül a normális férfiak is. (Nem az, akit ti annak hisztek)

2020. ápr. 10. 17:40
 57/112 anonim ***** válasza:
76%

És azt gondolod, hogy bárkit is meggyőzöl ezzel? A "szánalmasak vagyok", "hagyjátok abba a rinyálást" beszólásokkal a jogos, normálisan megfogalmazott észrevételeket, kritikákat is elnyomjátok.

2020. ápr. 10. 18:03
 58/112 anonim ***** válasza:
73%

Gusztustalan, amit ezen az oldalon művelnek. Ha valaki leír egy objektív kritikát a női nemről (személyeskedés, sértegetés és degradálás nélkül), akkor egyből cenzúrázzák és verbális lincselésben részesítik.

Vegyétek már észre, hogy az esetek 85%-ban ti nők támadtok neki a férfiaknak, direkt degradáló, lenéző, személyeskedő, provokáló hozzászólásokat írtok. Undorító magatartás. Ráadásul egy normális ellenérvet nem tudtok összerakni.

Kb. mint amikor egy cigányhorda összever egy magyar embert, mert annak az a véleménye, hogy a cigányok agresszívek és primitívek. Aztán persze még nekik áll feljebb és a magyar a hibás.

Ugyanezt csináljátok ti is. Hányok tőletek.

2020. ápr. 10. 18:46
 59/112 anonim ***** válasza:
40%

#63: Ezt be kéne állítani minden itteni nő háttérképének, hogy ezt lássák mielőtt feljönnének ide. Gyönyörű.

"Nem tudom, mi lenne, ha a csajok elkezdenének ilyen kérdéseket gyártani."

Ezt csinálják, csak általában nem itt, hanem mondjuk Facebookra meg Twitterre írják ki, hogy mekkora szemetek a pasik. Közben ők ugyanúgy általánosítanak, nem én tehetek róla, hogy a menőcsávója kitette a szűrét. De persze nektek úgyis az kell, meg nektek szabad általánosítani, nekünk nem...

"Normális hangnemben kritikát megfogalmazni csak konkrét személlyel szemben lehet, nem pedig A Nők ellen."

Istenem megy a ferdítés megint. Ennyi erővel én nem kritizálhatok egy műfajt, teszem azt a vígjátékokat, csak kifejezetten egy vígjátékot, attól függetlenül, hogy döntő többségben az összes vígjátéknak ugyanaz a hibája...

2020. ápr. 10. 19:00
 60/112 anonim ***** válasza:
71%

Általánosítás, hát b@$$zátok meg... Az ember azért általánosít, mert ahogy a nevében is benne van, az az ÁLTALÁNOS. Ha 5 egyénből 4-re igaz valami, akkor lehet általánosítani.

Ha én azt látom, hogy az összes sztár pasasnak szuper női vannak, akkor általánosíthatok, hogy a nők buknak a pénzre és a státuszra. Ha azt látom, hogy a Csuti féle pasasoknak (aki saját bevallása szerint is összevissza megkefélt mindenkit) olyan női vannak, mint Kulcsár Edina, akkor mondhatom, hogy a csajoknak a testi vonzalom számít döntő mértékben, nem a személyiség.

De érveljetek objektíven és normálisan. Én hajlandó vagyok megváltoztatni a nézőpontomat, ha kapok normális indokot.

Bár fogadok mindjárt inkább jönnek a személyeskedő, degradáló, provokatív kommentek...

2020. ápr. 10. 19:18
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!