Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ezért lesz egyre több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ezért lesz egyre több incel, MGTOW és egyéb társadalomból kivonuló férfi, mert ezt a megaláztatást már egyre kevesebben tudják benyelni és igazából szabad országban senki nem is parancsol nekik?

Figyelt kérdés

Akiket mélyebben érdekel, olvassa el az első 2 választ ennél a kérdésnél: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Röviden és tömören azzal van bajom (és rajtam kívül még sokaknak) és ebből van örökös parttalan vita, ahol mindkét fél fújja a magáét, hogy nekem és sok más férfinak 10x vagy 100x is többet kell küzdenie, önfejlesztenie azért, hogy a nők észrevegyék.

Az egészet a prostitúció olyan formájának érzem, ahol nem pénz cserél gazdát, hanem kivagyiság. Ha külsőre és/vagy simán önmagamért nem tud belém szeretni egy lány sem, akkor nem fogok azért edzeni, gyúrni, íjászkodni, menő ruhákban járni, motorozni, stb. hogy ettől izgalmasabb legyek a szemében.

Rengeteg nagyon szegény, tényleg pottyantós vécés kategóriás zsákfaluban élő ember találja meg a párját, aki nagyon szerelmes lesz belé.

Olyan tragikus sorsok is vannak, mikor bántalmazzák a nőt, az mégis szerelmes és vele marad.

Mi meg legyünk Elon Muskba oltott Tony Starkok azért, hogy a nők egyáltalán emberszámba vegyenek, felfigyeljenek ránk?

Nem érzi más is kicsit úgy, hogy az amúgy is döglődő, örökös és állandó növekedésre épített gazdaság egyik utolsó rúgkapálásának része ez is?

Hiszen az ilyen self-made man emberek éjt nappallá téve, kőkeményen túlhajtják magukat, minden percüket hasznosan időmenedzselik, betáblázzák, ezzel sokkal jobban pörgetik a mókuskereket, mint gyári munkás társaik. Akár megtalálják a párjukat ettől, akár nem, a gazdaság win-dupla win szituációban van, mert ha nem, akkor is hajtott egy csomót és adózott is egy csomót, ha pedig igen, akkor a kamatos kamathoz hasonlóan önműködővé válik a dolog és viszi boldogan a hírét, hogy mennyire megéri önfejleszteni, mert így visszatekintve mekkora nyomoronc volt 15 évvel ezelőtt, most meg egy valóságos Fecsó lett belőle egy Vasvári Viviennel az oldalán. Vagy Andy Vajna, aki megengedheti magának a 40 évvel fiatalabb csini asszonykát.

Nem érzitek ezt nagyon gáznak? Hogy nem áll arányban a kettő? Hogy egy életen át hajtasz azért, hogy utána valaki az egzisztenciád miatt és amiatt, amit elértél az életben megkedveljen és melléd csapódjon?

2020. ápr. 8. 19:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/112 anonim ***** válasza:
22%
#12 te nő vagy?
2020. ápr. 8. 19:40
 12/112 Lazy Lover ***** válasza:
37%
Sok hülye nem tudja hogy mindig is a nőknek a pénz meg a státusz számított rengetek öreggel beszéltem szinte mindegyik azt mondta hogy 1 nő sose volt olcsó
2020. ápr. 8. 19:58
 13/112 anonim ***** válasza:
38%
Mivel a férfi megy udvarolni, tinder és egyéb szrok miatt egyre nagyobb a kalap, egyre többen "udvarolnak" a nőknek ezért egyre jobban válogatnak, amig az idő közbe nem szól. Mivel megtehetik, mert nem ők kezdeményeznek, ezért meg is teszik. Ki szóljon rá hogy szedd össze magad? Apját nem ismeri, elvált, korcs családból származik javarészük, nekik ez a normális. Ne várj többet attól ahonnan jött. A másik meg h nincs empátiájuk, nincs önérzetük, bocsánatot nem tudnak kérni, csak ha valami nem tetszik hátatfordit, van másik. Igy ne várj sokat. Amúgy én 100kg izmos fickóként ha pofánvernék mindenkit, mert megtehetem, akkor ugyanazt csinálnám mint ők. Kihasználom amit ki lehet, nah de van bennem tisztelet. Valakik ezt nem tanulták meg,vagy túlságosan is eluralkodott rajtuk a saját énjük szeretete. (én én én, nekem jár a legjobb). Egyedüli megoldás, mgtow. Annak nézed őket, amik = gputtonyok max amig furgató állapotban van, majd lapát. Amilyen az adjon isten.... Nehogy érezz sajnálatot vagy bármit irántuk, mert ott szúrnak hátba ahol tudnak, csak idő kérdése.
2020. ápr. 8. 19:58
 14/112 anonim ***** válasza:
29%
Hát, a mai felhozatalt elnézve nem bánom, hogy nincs nőm.
2020. ápr. 8. 19:59
 15/112 anonim ***** válasza:
81%

Haha abszolút. Az incelek korunk forradalmárai, akik megelégelték az igazságtalanságot, hogy vonzónak kéne lenniük ahhoz, hogy vonzónak találják őket.

Ingyen p ina mindenkinek, különben dögöljön meg az összes undorító felszínes k urva nő, akik amúgy is üresek belülről!

Gyűlöljük a nőket, de beleroppanunk ha nem adják oda magukat nekünk!

2020. ápr. 8. 20:04
 16/112 anonim ***** válasza:
22%
17-es betegfej. Neked mindenki incel aki elutasitja az érzelmeket a nők felé bárhogy is néz ki? Valami nagyon eltorzult benned vagy értelmezési zavarok vannak :/
2020. ápr. 8. 20:06
 17/112 anonim ***** válasza:
30%
A mai világban a legtöbb nő árulja magát. Ha van pénzed megveszed.Ha nincs,akkor majd viszi más akinek van. F/44
2020. ápr. 8. 20:09
 18/112 anonim ***** válasza:
52%

#18 Nekem ezt jelenti az incel: [link]

A számba adsz olyan szavakat amiket nem mondtam, feltételezel rólam olyan dolgokat, amikre nem utaltam és aztán sikerül ezek alapján betegnek és értelmezési zavarosnak hivnod. Hjah, abszolút nem rám vetited ám ki a problémákat amik a saját fejedben uralkodnak.....

2020. ápr. 8. 20:29
 19/112 anonim ***** válasza:
37%

kettes ez fordítva is igaz! a nőknek sincs ott egy jó női példa akiket lehet követni!!! azért is van hogy sok nő nem nő/hölgy hanem qurva persze nem prostituált értelemben... :S

de az igaz hogy nincs megfelelő példa csak kiegészítettem hogy egyik nemnél sincs ez meg!

kérdező a gazdaság ill adózás nem függ össze a párkapcsolatok kialakításával!!! tudod adóból fizetik a közalkalmazottakat... pl: rendőr, orvos, mentős, tanár, ügyintéző, stb

az viszont igaz hogy a férfinak úgymond többet kell tennie de ez annak köszönhető be hogy többen is vannak a férfiak mint a nők a világon! ha világi szinten nézzünk akkor 0,8%-kal a férfiak többen vannak! oké ez amúgy nem sok de épp elég hogy a nők tudjanak válogatni... fordított helyzetben nyugi lenne nőd mert akkor pont annyian lennénk hogy a nők alig tudnak össze jönni egy sráccal is szóval jó lesz a kakis csomag is... :S ez az érték elvileg 20 évvel ezelőtt is ugyan ennyi volt azaz 0,8% a férfiak részére...

de őszintén ha mind ezt megcsinálod azaz sportos okos jó természetű beszélgető partner jó munka stb akkor tényleg bármelyik nőt megkaphatod! de tényleg! akkor neked is meglesz a jogod hogy válogass a legjobbak közül nem pedig csak a faluból az erzsike aki több mint 60 kg... ":D

2020. ápr. 8. 20:40
 20/112 anonim ***** válasza:
72%
19-es javarészt igazad van! ami megy a médiában és a neten! de nem csak a pénzről van szó hanem úgy minden tulajdonságról...
2020. ápr. 8. 20:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!