Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ezért lesz egyre több incel, MGTOW és egyéb társadalomból kivonuló férfi, mert ezt a megaláztatást már egyre kevesebben tudják benyelni és igazából szabad országban senki nem is parancsol nekik?
Akiket mélyebben érdekel, olvassa el az első 2 választ ennél a kérdésnél: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Röviden és tömören azzal van bajom (és rajtam kívül még sokaknak) és ebből van örökös parttalan vita, ahol mindkét fél fújja a magáét, hogy nekem és sok más férfinak 10x vagy 100x is többet kell küzdenie, önfejlesztenie azért, hogy a nők észrevegyék.
Az egészet a prostitúció olyan formájának érzem, ahol nem pénz cserél gazdát, hanem kivagyiság. Ha külsőre és/vagy simán önmagamért nem tud belém szeretni egy lány sem, akkor nem fogok azért edzeni, gyúrni, íjászkodni, menő ruhákban járni, motorozni, stb. hogy ettől izgalmasabb legyek a szemében.
Rengeteg nagyon szegény, tényleg pottyantós vécés kategóriás zsákfaluban élő ember találja meg a párját, aki nagyon szerelmes lesz belé.
Olyan tragikus sorsok is vannak, mikor bántalmazzák a nőt, az mégis szerelmes és vele marad.
Mi meg legyünk Elon Muskba oltott Tony Starkok azért, hogy a nők egyáltalán emberszámba vegyenek, felfigyeljenek ránk?
Nem érzi más is kicsit úgy, hogy az amúgy is döglődő, örökös és állandó növekedésre épített gazdaság egyik utolsó rúgkapálásának része ez is?
Hiszen az ilyen self-made man emberek éjt nappallá téve, kőkeményen túlhajtják magukat, minden percüket hasznosan időmenedzselik, betáblázzák, ezzel sokkal jobban pörgetik a mókuskereket, mint gyári munkás társaik. Akár megtalálják a párjukat ettől, akár nem, a gazdaság win-dupla win szituációban van, mert ha nem, akkor is hajtott egy csomót és adózott is egy csomót, ha pedig igen, akkor a kamatos kamathoz hasonlóan önműködővé válik a dolog és viszi boldogan a hírét, hogy mennyire megéri önfejleszteni, mert így visszatekintve mekkora nyomoronc volt 15 évvel ezelőtt, most meg egy valóságos Fecsó lett belőle egy Vasvári Viviennel az oldalán. Vagy Andy Vajna, aki megengedheti magának a 40 évvel fiatalabb csini asszonykát.
Nem érzitek ezt nagyon gáznak? Hogy nem áll arányban a kettő? Hogy egy életen át hajtasz azért, hogy utána valaki az egzisztenciád miatt és amiatt, amit elértél az életben megkedveljen és melléd csapódjon?
Az a baj, hogy sok MGTOW úgy beszél erről az akármiről, mintha isten tudja ez mekkora nagy mozgalom lenne és micsoda társadalmi hatalmat képvisel.
Persze nyilván jobban hangzik azt mondani önmagának, hogy "Én az MGTOW mozgalom tagja vagyok" minthogy "nem jövök be a csajoknak". De attól még ez nem lesz mozgalom.
Meg eleve milyen társadalomból kivonulásról beszélsz? Az ember nem azért jár dolgozni, mert ez a társadalom érdeke - hanem, mert munkanélküliként előbb-utóbb éhendöglene.
Azt értem én, hogy egyre több férfinak vannak társkeresési problémái azon okból kifolyólag, hogy nem tartják vonzónak a nők.
De ettől még nem fog bedőlni a társadalom.
Nen lesz gyerek, nem lesz munkaerő? Ez még tipikus érv. Na és? A XXI. században a technika korában nincs is rá szükség. Amihez 20 ember kellett ötven évvel korábban, ahhoz most elég 3. Figyeljétek meg, húsz év múlva már nagyon pénztárosok sem kellenek (önkiszolgáló kassza), sem benzinkutasok (mint a Lukoilnál) és bőven lehet sorolni a példákat.
Ugyanazt az eredményt jóval kevesebb élőmunkával elérik.
Én megértelek titeket, hogy frusztráltak és boldogtalanok vagytok, hogy nem tartanak titeket vonzónak a nők. Az én választási lehetőségeim is elég csekélyek.
De abban hiába reménykedtek, hogy mint valami igazságszolgáltatásként a titeket ért sérelemért majd összeomlik a társadalom.
Ha nicns ember, nicsn miért termelni. Ezt kéne felfogni. Minden azért van, hogy a FOGYASZTÓK (=emberek) FOGYASSZANAK! Ha nincsenek fogyasztók, termelhetnek a robotok akrámennyit, nem lesz értelme. De mégha lesznek is fogyasztók, de munkájuk nem lesz, akkor is ugyanott vagyunk...
És ha egyre kevesebb férfi tud családot alapítani, egyre kevesebben leszünk. Lehet, hogy globálisan ez nem igaz, de Európában és úgy a fejlett világban hatalmas probléma ez.
Ha igazad lenne abban hogy rengeteg férfi nem tud családot alapítani nem lenne ilyen sok házasság élettársi kapcsolat és párkapcsolat.
Nem tudom kinek mekkora és milyen az ismerősi köre de ami engem illet alig vannak szinglik a közelemben és ezek közül is ritka aki úgy szingli hogy közben párt keres.
Csak ezen az oldalon tapasztalom ezt a hatalmas problémát.
Az más kérdés hogy az emberek gyermek vállalási kedve alacsony és sokan 1 max 2 gyereket vállalnak. (ami ugye kevés a népesség növekedéshez) De ettől az emberek többsége vagy akarattal szingli vagy párkapcsolatban van. Az én környezetemben legalábbis biztos. Szerintem egyszerűen könnyebb azt mondani hogy micsoda tömegek élnek pna hiányában meg milyen hatalmas mozgalmaknak lehet a tagja mint beismerni hogy a kisebbséghez tartozom és tenni kéne. Vagy nem kell tenni csak akkor panaszkodni sem.
Nem értem valakinek hogy nincs belső indittatása arra hogy több legyen de elfogadom hogy vannak ilyen emberek. Viszont nekem ez az egész senki vagyok semmit nem akarok de nőm legyen egy csettintésre kicsit olyan mintha a hajléktalan panaszkodna hogy nem jött meg a havi fizu. Főleg mikor még elvárások is vannak a nők felé egy egy ilyen kérdés alatt.
Keress akkor olyan lányt aki pont ilyen érdektelen a világ iránt. Vannak ilyenek csak sem a külsejük nem vonzó jellemzően se a jellemük. Meg nehéz is őket megtalálni ha munka után csak otthon ülnek de ettől még kell hogy létezzenek. És ha találsz egy ilyet majd együtt csinálhatjátok a semmit csak szerintem abból se lesz egy jó kapcsolat hisz az az érdektelenség ami a világ és önmagad felé irányul valószínűleg ki fog hatni a kapcsolatra is. Hiszen maga a kapcsolat is állandó munkát és fejlődést igényel különben tönkre megy.
"Én az MGTOW mozgalom tagja vagyok" minthogy "nem jövök be a csajoknak"
Félreértési zavar van. Az mgtow, az a férfi aki a saját útján jár, és telibeszrja a nőket. Ez egy döntés, és nem kényszerű döntés. Engem megnéznek, van párom is, lehetne kb bárki, mert sportos, magas és sok pénzel rendelkező férfi vagyok, de..... miért oszd meg ezt bárkivel? Nekem semmi nem kell a nőktől, tényleg semmi. Megnézed mi van itt is? Melleteket veritek a semmire, csak az asztalt ütitek, hogy márpedig pénz kell, különben.... különben? Akkor haza mész oda amit teremtettél. Jah hogy nincs? Vagy nem elég nagy? Leszrom. Ebben én nem kívánok részt venni. Elég volt a beteg emberek pátyolgatásából. Nyilván ideig óráig megosztom a társammal, amit nyújtani tudok, akarva akaratlanul ő is itt él az új házban, a jómódban, de ha elpofátlanodik, vagy csak 1 jelét veszem észre rajta annak amit itt műveltek, gyorsan utcán/albérletben találja magát szívfájdalom nélkül. Szerencsére ilyet nem csinál, nem beteg mint a társadalomban élő nők 99%-a, és jééé tud főzni. Az mgtow férfiaknak "valószínű" a mértéktelen aránytalanságból van elege. A nő semmit se tud, tesz, csak elvár. Miért kéne ezt teljesíteni? Tud valami olyat ami miatt kellene? Nem. Emberként tud viselkedni? Nem, max oda megy ahol többet kap enni. Ha mégjobban durvul a helyzet, akkor a gazdaságból való kilépés is számításba jöhet, miért fizessek adót? Azért h a nők 40 év után nyugdíjba mehessenek az én adóm jóvoltából? Vagy legyen neki ilyen olyan jogcímen pénzbeni és egyéb könnyítés? Köszönöm, nem. Ha sokan fogják így gondolni, akkor maradnak a férgek, meg a férfiak.
Az incel az a férfiegyed, amelyik szerencsétlen mind kinézeténél fogva, mind szellemileg. Ők a kis "lúzerek". Nem ugyanaz a kettő. Egyik önkéntes döntés, másik kényszerű.
"Nen lesz gyerek, nem lesz munkaerő? Ez még tipikus érv. Na és?"
Akkor majd csinál a cigány meg az arab. Jah hogy te elpusztulsz x év múlva? Kit érdekel nem?
Egyébként akkor meg majd oda mész ahol enni kapsz, tehát az arabhoz. Jah hogy az eltöri a kezed, ha rosszat szólsz? Nah ott mond el a problémádat, még meg is köveznek. Neked ez is jó lesz ezekszerint. Ha döntési jogod van, élj vele, de ha döntöttél, akkor felelősséggel és lásd mi lesz a következménye. A véleményed alapján tök mind1 h ki a szomszédod, vagy mennyit kell dolgoznod, a lényeg h okoljunk érte mást. Másik kérdésnél is odaírtam egy példát, ha beülsz az autóba és te vagy a sofőr, akkor tiéd a felelősség, nem másé, teljesen mind1 h sipákolsz.
Ostobák vagytok. A bolygónak fele ennyi ember elég lenne, mint ami most van. Ezért van ez a vírus is. Normál esetben nem élnének az emberek ilyen sokáig, de mi mindig kicselezzük a betegségeket,a természetet. Ezért jönnek az újabb és újabb vírusok. A népesség felének el kéne tűnnie, hogy ha egy fogyasztói társadalomban akarunk élni. Ez a logikus része a dolognak. Erre nem válasz az, hogy az arabok meg szaporodnak, ugyanis arra nincs ráhatásunk, viszont a sajátunkra van. Ha ők is szaporodnak és mi is, ugyanúgy túlnépesedik a bolygó. Már el vagyunk késve, már túl sokan vagyunk. Tehát érdemes mindenkinek a maga háza táján rendet tenni.
De mindez akkor sem ér semmit. Mert mindenki azzal van párban akivel akar, ez a vége a dolognak. Az a nő aki akar, párkapcsolatban van egy férfivel, tehát ugyanannyi nő van kapcsolatban mint férfi. (most a megcsalásokat ne számítsuk ide, az ugyanis nem párkapcsolat). Az a nő, aki nem akar, vagy megvárja az igazit, jogosan teszi. Ez nem változtat semmit azon, hogy ha nem találsz nőt így ahogy vagy és ez neked baj, változtass magadon. Ha nem baj, ne rinyálj. Ennyi az egész, a többi mind felesleges szájtépés. Mindenki tudja hogy a legtöbb melósnak, gyári munkásnak, taxisnak, irodistának van felesége, családja. Nem csak a diplomásoknak. Mindenki látja hogy pocakos, átlagos pasik tömegei vannak párkapcsolatban. A hiba még midig a te készülékedben van, kérdező.
Fú gyerekek, az a baj, hogy csak lökitek a magatokét, de meg sem próbáljátok értelmezni a hozzászólásomat. Mondtam én, hogy incel vagyok, vagy MGTOW? Mondtam én, hogy jó dolog a társadalom csökkenése és jók a végbemenő folyamatok?
NEM. QRVÁRA NEM MONDTAM!
Én azt állítom, hogy a lakosság csökken, a gyerekvállalási kedv alacsony, a társkeresési problémákkal küzdő férfiak száma folyamatosan nő, a válások száma emelkedik. De akkor hozzáteszem:
EZ NEM JÓ.
ÉS EZ A FEHÉR EURÓPAI EMBERRE JELLEMZŐ.
A személyes véleményem az, hogy a magyar és az európai fehér ember napjai meg vannak számlálva. Ahogy a magyarokat lassan felfalják a cigányok, úgy az európaiakat is a négerek, arabok stb.
EZT IS SAJNÁLOM, DE KOLLEKTÍVEN NÉZVE A FEHÉR EMBER EZT ÉRDEMLI.
Mert itt az olyan dolgok, mint a nemzettudat, a hagyományos női-férfi szerepek, a saját nép előnyben részesítése és a többi... bűnnek számítanak.
Szidhatjátok az arabokat, de valahogy az ő modellük mégis működik, ott születik gyerek, ott tisztázva vannak a szerepek. Az ő modellük működik. A miénk nem.
A fehér ember kollektíven nézve életképtelen. Eleve ez ALAPVETŐ kellene legyen, hogy ide ne jöjjön arab-néger-stb, vagy ha jön, akkor ő itt alárendelt és kuss a neve. De neeem... Itt szinte magunk fölé emeljük. Sok nő inkább választ ilyeneket, mint magyar pasit.
Nem lesz fogyasztás? DEHOGYNEM! Majd fogyaszt a minket meghódító ázsiai és afrikai. Valószínűleg a ti lányotok férjét már Ali Mustafának fogják hívni.
Összességében ezért fölösleges itt az MGTOW-ről beszélni. Mert akár kényszerből vagy egyedül, akár önként, nincs jelentősége. Mert nincs a csoportnak hatalma. A magyar és az európai embernek vége. Nektek annyi a feladatotok, hogy a lehetőségeiteknek megfelelően eltöltsétek addig azt a kis időt.
És még egy gondolat a gyerekvállalásról:
Én a szememnek hiszek. Az emberek nagyrésze szinte mindent megoszt magáról a közösségi oldalon. Meg persze az infók terjednek amúgy is. És azt látom, hogy az összes általános és középiskolai osztálytársam (összesen úgy 70 fő) kb 15-nek van gyereke. Pedig már lassan töltjük a 30-at. Tehát a legtermékenyebb, szüléshez legalkalmasabb éveknek vége.
Valljuk be, az a durván 20% nem olyan sok!
"Ha igazad lenne abban hogy rengeteg férfi nem tud családot alapítani nem lenne ilyen sok házasság élettársi kapcsolat és párkapcsolat."
Nincs is sok házasság se élettársi kapcsolat. Legalábbis nem elegendő, akik így vannak, azok sem vállalnak gyereket, maximum egyet. Ez még a reprodukciós szint fenntartásához sem elég. És egész Európára jellemző. Azokon a helyeken ahol viszonylag magas termékenységi arányszám, ott is főleg a bevándorlók dobják meg. Tehát nem az "eredeti" lakosság.
"Nem tudom kinek mekkora és milyen az ismerősi köre de ami engem illet alig vannak szinglik a közelemben és ezek közül is ritka aki úgy szingli hogy közben párt keres."
A szűkebb baráti körömet elnézve, de még a tágabb haveri társaságot figyelve is azt mondhatom, hogy de ez jellemző. Mármint SENKINEK nincs tartós kapcsolata. Legtöbbünknek évek óta, de legalább 1-2 éve biztosan. Még az is viszonylag ritka, hogy 1-1 alkalmi kapcsoalt összejön. És elég sok emberről beszélek most.
Ha végignézek pl. egyetemi szaktársaim között akkor is hasonlóak az arányok. Kb 1 emberről tudok aki megházasodott. Középiskolai évfolyamtársak közül szintén hasonló a helyzet van 3-4 ember aki megházasodott és 1-ről tudok akinek gyereke lesz (tehát terhes). Szóval az arányok szerintem eléggé hasonlóak lehetnek nagyjából mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!