Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ezért lesz egyre több incel, MGTOW és egyéb társadalomból kivonuló férfi, mert ezt a megaláztatást már egyre kevesebben tudják benyelni és igazából szabad országban senki nem is parancsol nekik?
Akiket mélyebben érdekel, olvassa el az első 2 választ ennél a kérdésnél: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Röviden és tömören azzal van bajom (és rajtam kívül még sokaknak) és ebből van örökös parttalan vita, ahol mindkét fél fújja a magáét, hogy nekem és sok más férfinak 10x vagy 100x is többet kell küzdenie, önfejlesztenie azért, hogy a nők észrevegyék.
Az egészet a prostitúció olyan formájának érzem, ahol nem pénz cserél gazdát, hanem kivagyiság. Ha külsőre és/vagy simán önmagamért nem tud belém szeretni egy lány sem, akkor nem fogok azért edzeni, gyúrni, íjászkodni, menő ruhákban járni, motorozni, stb. hogy ettől izgalmasabb legyek a szemében.
Rengeteg nagyon szegény, tényleg pottyantós vécés kategóriás zsákfaluban élő ember találja meg a párját, aki nagyon szerelmes lesz belé.
Olyan tragikus sorsok is vannak, mikor bántalmazzák a nőt, az mégis szerelmes és vele marad.
Mi meg legyünk Elon Muskba oltott Tony Starkok azért, hogy a nők egyáltalán emberszámba vegyenek, felfigyeljenek ránk?
Nem érzi más is kicsit úgy, hogy az amúgy is döglődő, örökös és állandó növekedésre épített gazdaság egyik utolsó rúgkapálásának része ez is?
Hiszen az ilyen self-made man emberek éjt nappallá téve, kőkeményen túlhajtják magukat, minden percüket hasznosan időmenedzselik, betáblázzák, ezzel sokkal jobban pörgetik a mókuskereket, mint gyári munkás társaik. Akár megtalálják a párjukat ettől, akár nem, a gazdaság win-dupla win szituációban van, mert ha nem, akkor is hajtott egy csomót és adózott is egy csomót, ha pedig igen, akkor a kamatos kamathoz hasonlóan önműködővé válik a dolog és viszi boldogan a hírét, hogy mennyire megéri önfejleszteni, mert így visszatekintve mekkora nyomoronc volt 15 évvel ezelőtt, most meg egy valóságos Fecsó lett belőle egy Vasvári Viviennel az oldalán. Vagy Andy Vajna, aki megengedheti magának a 40 évvel fiatalabb csini asszonykát.
Nem érzitek ezt nagyon gáznak? Hogy nem áll arányban a kettő? Hogy egy életen át hajtasz azért, hogy utána valaki az egzisztenciád miatt és amiatt, amit elértél az életben megkedveljen és melléd csapódjon?
Ejha, az ilyen kérdésekre nem szabad válaszolni. Parttalan vita.
Sokan ragaszkodnak a saját igazukhoz, ráadásul látszik, hogy óriási a frusztráció az emberekben. Nem, nem csak az incelek frusztráltak, mert pár nőtől is lehetett undorító kommenteket olvasni.
74: Tessék: [link]
Elég kinyitni a szemedet, és láthatod, hogy megint efelé tartunk, erről beszélnek itt oly sokan, de szerintetek "baromság, rinya, nem tesztek semmit, csak a plázacicákat veszitek észre, rengeteg normális ismerősöm van", hát persze...
"In more recent history, as a global average, about four or five women reproduced for every one man."
Ma valahol itt tartunk, de az inga kileng, és szépen elindultunk vissza a véglet felé. Meg annyi a különbség, hogy ma nem a fajfenntartásról szól ez, hanem csakis az élvezetről, szexről. És igen, a 190 magas, kigyúrt, jóképű, nagypofájú primitív bunkó falubikája aki alá apuci betette a német márkájú kocsit, meg a nyaralást dugja a nők döntő többségét. És a nők döntő többsége nem is fog ellenkezni, mivel titkon mind erre vágynak, ez van beléjük kódolva, valamint ez a csávó mesterien tudja hülyíteni őket, mondhatni "ért a nők nyelvén". Aztán van aki kinövi, van aki nem. Van aki tanul belőle miután megdugják és eldobják, van aki sosem fog.
Aki nem akar részt venni ebben a nyomorult színjátékban (mgtow) azzal nem értem mi a baj. Mert tényleg ez az egyetlen menekülőút a mai undorító társadalom és emberek elől.
“ Aki nem akar részt venni ebben a nyomorult színjátékban (mgtow) azzal nem értem mi a baj.”
Az a baj vele, hogy itt tépi a száját, ahelyett hogy megtanulna szépen beszélni, és nem akarná mindenkire ráerőltetni az undorító stílusát.
Csak és kizárólag ennyi baj van vele, amúgy mindenki leszarna, hidd el. Senki nem keresne fel, hogy baszogasson, ehelyett elkezdesz te mindenki mást baszogatni.
"És a nők döntő többsége nem is fog ellenkezni, mivel titkon mind erre vágynak, ez van beléjük kódolva"
Ja és közben ezek sírnak, hogy hol vannak a normális pasik, miközben állítom normális pasik egész hadát kosarazták ki, ezzel szép lassan incellé változtatva őket. Az incel a nők viselkedésének a végterméke.
"Az a baj vele, hogy itt tépi a száját, ahelyett hogy megtanulna szépen beszélni, és nem akarná mindenkire ráerőltetni az undorító stílusát."
Szólásszabadság van, kinyilatkoztathatja bárki a véleményét. Az undorító stílusra meg annyit, hogy a nők se különbek. Elég megnézni ezen a fórumon is miket le tudnak művelni, de ez még semmi, külföldi oldalakon, külföldi Twitteren sokkal durvább a helyzet.
Nekem aztán mindegy, ugyanolyan nyugodtan fogok aludni, csak azért mert néhány ismeretlen megvet.
Nem is szoktam magamra venni a "minden férfi" kezdetű mondatokat. Ti nők vagytok azok, akik magukra vesznek "minden nő" kezdetű mondatot, és bezabosodtok, jelentgettek, lepontoztok.
De lényegében te azt mondod, hogy ha nem tetszik valami, akkor fogjam be. Na ezért tart itt a világ meg az ország, mert mindenki inkább befogja. Aki meg fel mer szólalni, azt megpróbáljátok elnyomni ahogy csak tudjátok.
“ Ti nők vagytok azok, akik magukra vesznek "minden nő" kezdetű mondatot”
Engedelmeddel én ezt nem veszem magamra, ugyanis nem nő vagyok. Már kezdted volna az általánosítást, mi?:) kopp.
Igazából nem azzal van baj, hogy valaki elmondja a véleményét. Sokkal inkább a stílussal. Na de a stílus maga az ember. Arról nem beszélve, hogy a vélemény, az csak vélemény. Meg vagytok győződve az igazatokról, ugyanakkor létezik másik álláspont is, de azt ti elutasítjátok és nincs kompromisszum.
Lehet így élni, csak nem érdemes. Innentől viszont kilyukadunk oda, hogy köpködtök az egyik oldalra, a másik oldal leszarna, de túlságosan nyomultok, ezért rátok figyelnek és ők is elkezdenek köpködni. Ha szerinted ér ennyit a gyűlölködésed, hajrá. Remélem tényleg jól alszol és nem csak a saját magad meggyőzésére mondod.
#70 Ezt a statisztikát ha jól emlékszek valamelyik ismert internetes oldal tette közzé.
És miért hívod "nem normálisnak" az egykori osztálytársaidat? Miért ítélkezel felettük ilyen módon?
Valóban nem fordulnak elő tömegesen az ilyen emberek, akiknek kimarad a párkapcsolat az életükből. Ezt nem is állítottam.
"Engedelmeddel én ezt nem veszem magamra, ugyanis nem nő vagyok. Már kezdted volna az általánosítást, mi?:) kopp."
:)))) Kis huncut.
"Igazából nem azzal van baj, hogy valaki elmondja a véleményét. Sokkal inkább a stílussal."
Mindig normálisan kezdem, de utána kapom az "utoljára anyád ölelt meg", "csinált volna apád belőled széket", "ne ríjál" beszólásokat, akkor nyilván én is olyan stílusban fogok reagálni, amit kapok. Mondhatni kölcsön kenyér visszajár.
Aki alapból nem is normálisan kezdi, arra nem tudok mit mondani, azt nem én szoktam. Kérdezd meg tőlük.
De látod te is normális voltál itt végig szerintem, és ennek megfelelően én se mentem le aljasba szerintem. Szóval ennyi.
#77 Na most, a helyzet a következő, leírom, hogy miért nincsen igazad. Azért nincsen igazad, mert ez az egész úgy kezdődött, hogy a kérdező teljesen normálisan feltett egy kérdést, és erre pedig megjelentek itt ezek a sárkányok szokás szerint, és nekiestek. Erre jöttünk mi, és visszatámadtunk, megvédtük magunkat becsületes férfiemberhez méltóan.
Ahogyan írták, kevés kivételtől eltekintve nekik van olyan
ocsmány stílusuk, hogy nem lehet velük normálisan vitatkozni. A kérdező csak feltett egy nagyon is jogos kérdést, és erre mindig jönnek azzal a bicskanyitogató, provokatív, degradáló szöveggel, hogy "csak rinyálunk itt megint". Erre mi jöttünk egy páran, és megvédtük magunkat néhány jól irányzott virtuális ütéssel. Erre most még ők vannak megsértődve. A kérdező csak egy normális vitát akart nyitni. Furcsa nekem, kedves 77-es hozzászóló, hogy férfi létedre úgy írsz itt, mintha nő lennél.
Még egyszer szeretném hangsúlyozni, hogy akiket ti nők itt szidtok és bíráltok, azok nem mi vagyunk, nem mi lennénk, hanem néhány szélsőséges férfi, akik az inceleknek csak egy kis részét teszik ki. Ehhez képest egy kalap alá vesztek minket.
Valóban, sok férfit a nők tesznek azzá, és emiatt jött létre ez az mgtow mozgalom is. Ők viszont tényleg csalódtak a nőkben.
Engem egyébként nem a nők tettek incellé, hanem más problémáim vannak, de attól még látom, hogy mi a helyzet. Viszont az kétségtelen, hogy a párkeresésben óriási előnyük van a nőknek pusztán azzal, hogy annak születtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!