Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ezért lesz egyre több incel, MGTOW és egyéb társadalomból kivonuló férfi, mert ezt a megaláztatást már egyre kevesebben tudják benyelni és igazából szabad országban senki nem is parancsol nekik?
Akiket mélyebben érdekel, olvassa el az első 2 választ ennél a kérdésnél: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Röviden és tömören azzal van bajom (és rajtam kívül még sokaknak) és ebből van örökös parttalan vita, ahol mindkét fél fújja a magáét, hogy nekem és sok más férfinak 10x vagy 100x is többet kell küzdenie, önfejlesztenie azért, hogy a nők észrevegyék.
Az egészet a prostitúció olyan formájának érzem, ahol nem pénz cserél gazdát, hanem kivagyiság. Ha külsőre és/vagy simán önmagamért nem tud belém szeretni egy lány sem, akkor nem fogok azért edzeni, gyúrni, íjászkodni, menő ruhákban járni, motorozni, stb. hogy ettől izgalmasabb legyek a szemében.
Rengeteg nagyon szegény, tényleg pottyantós vécés kategóriás zsákfaluban élő ember találja meg a párját, aki nagyon szerelmes lesz belé.
Olyan tragikus sorsok is vannak, mikor bántalmazzák a nőt, az mégis szerelmes és vele marad.
Mi meg legyünk Elon Muskba oltott Tony Starkok azért, hogy a nők egyáltalán emberszámba vegyenek, felfigyeljenek ránk?
Nem érzi más is kicsit úgy, hogy az amúgy is döglődő, örökös és állandó növekedésre épített gazdaság egyik utolsó rúgkapálásának része ez is?
Hiszen az ilyen self-made man emberek éjt nappallá téve, kőkeményen túlhajtják magukat, minden percüket hasznosan időmenedzselik, betáblázzák, ezzel sokkal jobban pörgetik a mókuskereket, mint gyári munkás társaik. Akár megtalálják a párjukat ettől, akár nem, a gazdaság win-dupla win szituációban van, mert ha nem, akkor is hajtott egy csomót és adózott is egy csomót, ha pedig igen, akkor a kamatos kamathoz hasonlóan önműködővé válik a dolog és viszi boldogan a hírét, hogy mennyire megéri önfejleszteni, mert így visszatekintve mekkora nyomoronc volt 15 évvel ezelőtt, most meg egy valóságos Fecsó lett belőle egy Vasvári Viviennel az oldalán. Vagy Andy Vajna, aki megengedheti magának a 40 évvel fiatalabb csini asszonykát.
Nem érzitek ezt nagyon gáznak? Hogy nem áll arányban a kettő? Hogy egy életen át hajtasz azért, hogy utána valaki az egzisztenciád miatt és amiatt, amit elértél az életben megkedveljen és melléd csapódjon?
"Ha én azt látom, hogy az összes sztár pasasnak szuper női vannak,"
Tehát te azon rinyálsz, hogy 1. a vonzó, top 10% megtalálja egymást mindkét nemből? Mi ebben a furcsa? 2. ha a sztár pasason csak gazdagot értesz, akkor meg azon rinyálsz, hogy a felszínes emberek megtalálják egymást? Miért?
Ja, mert te is felszínes vagy. Neked az fáj hogy a kvás külsejű csajok a híres, gazdag pasikkal vannak. Nos, lehet, hogy meglepetést okozok ezzel, de ők a nőknek egy nagyon kis százaléka. Nyilván, te csak őket látod meg.
Én meg azt látom, hogy a nők többsége körülöttem átlagos és átlagos pasikkal vannak kapcsolatban. Na, erre mit mondasz? Semmit, mert mellettünk elmennél, hiszen te pont olyan felszínes vagy, mint azok akiket szidsz, csak nem nézel ki jól és nem tartozol a klubba. Ennyi a te bajod, nem több. Savanyú a szőlő.
"Semmit, mert mellettünk elmennél, hiszen te pont olyan felszínes vagy, mint azok akiket szidsz, csak nem nézel ki jól és nem tartozol a klubba."
Az mgtow-nak pont az a lényege, hogy nem is akarnak beletartozni ebbe a klubba. Ez a klub sokkal nagyobb amúgy, mint te hiszed, mert valójában kis szemüveges Julcsi a putriból is azt várja, hogy egyszer majd beállít érte Ryan Gosling, Jason Momoa, vagy Sebastian Stan. Csak van amelyik ezt idővel kinövi, van amelyik nem. És manapság a butító média és internet hatására egyre kevesebben vannak akik kinövik. De szerinted aki ezt észreveszi és kinyilatkoztatja, az egyből egy rinyagép.
Akik ilyen rossz véleménnyel vannak a nőkről, azok miért annak szentelik az életüket, hogy gyűlölködő kérdéseket és válaszokat írnak róluk? Miért nem engedik csak simán el a témát? Sokan direkt ki is hangsúlyozzák, hogy nekik nem kell nő. Akkor mire fel a hiszti?
Csak kérdezem.
65-ös:
És te mi az apád jó büdös f...ából szűrtél le rinyálást, mi? Ki az istennek a f..za szerint rinyálás, ha megfogalmaz valaki objektív kritikát a nőkről? Nem akartam ilyen stílusban fogalmazni, de úgy látom, a te primitív egybites agyadba csak így jut el információ.
Egyáltalán mi köze van a személyemnek a mondandóhoz, te szerencsétlen söp**dék?!
Megállapítottam valamit a nőkről, pont. Általánosítottam általános jelenségek alapján.
Egy szóval nem mondtam, hogy én milyen élethelyzetben vagyok. Ki mondta, hogy nincs nőm? Ki mondta, hogy nem is volt? Miből szűrtél le bármit is, te nőstény-patkány?!
Na az ilyen hozzászólókat köpném le szívem szerint. Vagy önteném le egy vödör hidegvízzel. Térjél már magadhoz kicsit te ny0m0rék!
Elmondtam, hogyan működik a világ. Pont. Saját magam vagy az érzéseimet nem kevertem bele.
Fel tudod ezt fogni, bar0marcú?!
Aztán csodálkoztok, ha az itteni felhasználók az ilyen hozzászólások után nőgyűlölő stílusban fogalmaznak. Elárul: az olyan kommentek pont az ilyen okoskodó, tudálékos, fölényeskedő, provokatív fem1nácik ellen szólnak, mint te is vagy.
Most szépen húzz be magadnak egyet jó alaposan, hogy észhez térjel, te gy0kér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!